yaniii değilmi ya çok şaşırdımmmm kavga etsek tartışsak tamam da bu neyin nesimuhtemelen bişiler dönüyor
olabilir o arkadaşım dediği bayan bir arkadaşta olabilirGünaydın bayanlar hemen konuya girmek istiyorum 10 aylık bir beraberliğim var ben 28 o ise 30 yaşında
dün değil ondan önceki gün akşama doğru aradı hayatım bursadan arkadaşım gelecek akşam bende kalacak sabah onu otogara bırakıcam memleketine gidecek dedi tamam dedim o akşam rahatsız etmedim
sabah oldu beni aradı günaydın falan konuştuk güldük bayaa falan kapattı dünde arkadaşımın kınası vardı bana git dedi hç biryere gitmiyorsun azcık eğlen falan dedi kızlarla reşim çekildik şirkette onada yolladım aradı hayatım harika görünüyorsun falan dedi saat sabah 10:30 gibi oldu bu konuşma ondan sonra haber alamadım adamdan telefonu açmıyor mesaja cevap vermiyor facede açık ara ara
bazen de aradığımda başkası ile konuşuyor mesajı var ama benim anlamadığım ne oldu yani birden tartışma yok bişey yok acaba beni aldattımı ondan mı böyle yapıyor
çok şaşkın be sinirliyim ben bunu hak edecek ne yaptım kiolabilir o arkadaşım dediği bayan bir arkadaşta olabilir
böyle dengesiz hareketlerin altından bir çapanoğlu çıkıyor genelde
bence hemen kötüye yorma belliki bi problem yok belki müsait değil arayabileceği bi durumda değildir veya aradığını unutuyor olabilir vs bence biraz bekle bakalım akşam bi daha ara açmazsa mesaj atGünaydın bayanlar hemen konuya girmek istiyorum 10 aylık bir beraberliğim var ben 28 o ise 30 yaşında
dün değil ondan önceki gün akşama doğru aradı hayatım bursadan arkadaşım gelecek akşam bende kalacak sabah onu otogara bırakıcam memleketine gidecek dedi tamam dedim o akşam rahatsız etmedim
sabah oldu beni aradı günaydın falan konuştuk güldük bayaa falan kapattı dünde arkadaşımın kınası vardı bana git dedi hç biryere gitmiyorsun azcık eğlen falan dedi kızlarla reşim çekildik şirkette onada yolladım aradı hayatım harika görünüyorsun falan dedi saat sabah 10:30 gibi oldu bu konuşma ondan sonra haber alamadım adamdan telefonu açmıyor mesaja cevap vermiyor facede açık ara ara
bazen de aradığımda başkası ile konuşuyor mesajı var ama benim anlamadığım ne oldu yani birden tartışma yok bişey yok acaba beni aldattımı ondan mı böyle yapıyor
kimse aldatılmayı hak etmez,sen yine de iyice emin olmadan hareket etmeçok şaşkın be sinirliyim ben bunu hak edecek ne yaptım ki
aaaa bi dk bunlar dün yaşandı di mi?Günaydın bayanlar hemen konuya girmek istiyorum 10 aylık bir beraberliğim var ben 28 o ise 30 yaşında
bence hemen kötüye yorma belliki bi problem yok belki müsait değil arayabileceği bi durumda değildir veya aradığını unutuyor olabilir vs bence biraz bekle bakalım akşam bi daha ara açmazsa mesaj at
kızlar bu güne kadar hiç böyle olmadıki ayrıca akşama kadar beni aramayı nasıl unutur müsait olmadığı zaman larda açar müsait değilim derdikimse aldatılmayı hak etmez,sen yine de iyice emin olmadan hareket etme
hımm öle peşin hükümlü olmamak gerek hikayenizin öncesiinde bu tür durumlarla karşılaştınız mı hiç ?Günaydın bayanlar hemen konuya girmek istiyorum 10 aylık bir beraberliğim var ben 28 o ise 30 yaşında
hımm o zman durum vahim olabilirkızlar bu güne kadar hiç böyle olmadıki ayrıca akşama kadar beni aramayı nasıl unutur müsait olmadığı zaman larda açar müsait değilim derdi
beni kıskanan bir insan bende sosyal biri değilim çok ısrar etti git diye bende gittim hatta onla konuşurken kızlarda gelecekmisin diye sordu bana evet dedim biraz kuruntulu olduğu için gülerek inandınmı dedim aaa hayatım olurmu öyle şey dediBir tuhaflık olduğu kesin.
Daha önce dışarı çıkmanıza tepki gösterirmiydi, illaki git demiş ya nişana ondan soruyorum, yoksa müdahale etmezmiydi? Soruyorum çünkü, gitme diyen bir adamsa ve ısrarla git dediyse sanki zaman kazanmak için ve sizi oyalamak, dikkatinizi üzerinden cekmeniz icin git demiş olabilir.
Bekleyin bakalım açıklaması nedir ulaşılamamasının, kız arkadaş olabilir gibi geldi bana yada gizli sakli , sizin tasvip etmeyeceğiniz bir durum olabilir.
parçalamak istiyorum onuTuhaf ısrarla sizi eğlenceye göndermesi
gelen arkadaşı eski sevgilisi ya da bir kız arkadaşı olabilir mi
şu saate dek telefon açmaması ve face'de çevrim içi görünmesi de ayrıca tuhaf.