Anlam veremiyorum

Ceyz sizin misafirleri bir daha kahvaltıya veya brunch'a çağırın o zaman. Bu konuda eşiniz daha çok yardım eder sanırım. Sonra da hep beraber dışarıda gezip evlere dağılırsınız.
Canim bastan da dedigim gibi yatili gelmek derdinde. Kahvaltiya gelip sonra kalkip gitmez.Yine önceki bir gelisinde cumartesi geldiler kaldilar ertesi gun de aksama dogru disari cikalim gezmeye gidelim diye konustuk da öyle cikmistik belki o gun de kalacakti

Ceyz sizin misafirleri bir daha kahvaltıya veya brunch'a çağırın o zaman. Bu konuda eşiniz daha çok yardım eder sanırım. Sonra da hep beraber dışarıda gezip evlere dağılırsınız.
Evet
Doğrasın dursun her çeşit kahvaltıyı
Ondan kolay ne var

Evet
Doğrasın dursun her çeşit kahvaltıyı
Ondan kolay ne var

Pazar kahvaltısı sofrasını donatıyormuş, misafirler için donatsın diyecektim ama evden gitmiyorlarmış, ceyz'e öğle ve akşam yemeği telaşı da çıkar o zaman.

Canim bastan da dedigim gibi yatili gelmek derdinde. Kahvaltiya gelip sonra kalkip gitmez.Yine önceki bir gelisinde cumartesi geldiler kaldilar ertesi gun de aksama dogru disari cikalim gezmeye gidelim diye konustuk da öyle cikmistik belki o gun de kalacakti

Ne acayip insanlar var. Hem aynı şehirde kalıp hem de yanında getirdiği ekstra misafirlerle cümbür cemaat yatıya kalmak çok garip.

aynen C CeYz en mantıklısı bu, kahvaltı yaptırıp, eşini dürtüklücen, tüm gün evde mi oturacağız diyerek.
Ya bunu yapamam evet mantikli ama.Bize gelmek isteyip cagirilmadi diye kardesini fistikleyen insana hadi disari cikalim demem abes olur derdi baska cunku

Ya bunu yapamam evet mantikli ama.Bize gelmek isteyip cagirilmadi diye kardesini fistikleyen insana hadi disari cikalim demem abes olur derdi baska cunku
Ama derdi ille eve gelmekse
Sonra yine gelmek isteyecek diyodun
Yoksa ben olsam hiç çağırmam da
Senin madme kurtuluşun yok kahvaltıyla yırt diye dedim

Benim öküzcük pazar günü ablasını çocuklarını filan(İllaki dahil olan başka kişiler de olacaktır,kaynım eltim vb.) gezmeye götürecek sanırım,yani öyle söyledi. Eğer cumartesi gecesi düğün sonrasında eve dönerken davet bekliyormuş gibi hissedersem de davet edeceğim. Arkamdan konuşursa takmayacağım napayım:110:
Aaa yeni_ay yeni_ay , bak yine dışımdan söylemişim:KK45:
iyi bi karar vermişssn :D bize karşı dışından konuşta eşine böle deme sinirlendirmeyelm enişteyi :D :D

Senin görümcen olduğu için uzaktan geldikleri için tabi ki davet etmen gerekir. Ama böyle bir mecburiyetin de yok. Saydırması terbiyesizce yani.

Back
X