- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
Alys 'cım her türlü fikre saygım sonsuz
Ben sadece bana fikrimi sormuştu peki sen neyaparsın diye bende davet ederdim
Ama tabiki abla biraz ağır konuşmuş dedim tabi bu konu üzerine çünkü geçmiş aile problemlerini bilmiyorum vs uyumsuzluklarını.
Birde dikkat ederseniz ben genellemede yapmadım kaçımızın eşi bunları yapabilir dedim
Bakın maşallah diyelim eşinize yapabiliyorAllah muhabbetinizi daim etsin.
Bunun yanısıra hemen etiket gibi a bak oda çalışıyor madem böyle konuştu otursunda kendi yapsın yemeği demek biraz burada konu sahibinide kışkırtacak nitelikte .Bilemiyorum belki ceyz'in eşide yapabilir yemek yapmayı zaten ben yardım etmesinde demiyorum tabiki çalışsada çalışmasada erkek kadına yardım etmeli diye üzerine basıyorum.(Saygı sevgi herşeyin göstergesi bu).Yemek yapmayı biliyorsa da tabi ki geçsin eşi gelmeden hazırlasın dicek lafım yok ona .
Geçmiş konularını tam olarak hatırlayamadım mazur görün ben sadece bu konu hakkında fikrimi söyledim.
yok canım çok güzel yazmışsın, o yüzden alıntıladım ben seni zaten, polemik olmayacağını bildiğim için.
ben de eşler arası uyum ne ise öyle olsun diyenlerdenim.
kimi mesela çalışsa bile eşini mutfağa sokmaz rahat edemez, ne diyelim o kadına muhakkak eşin yemek yapsın mı diyelim.
eşler bir şeye birlikte karar verdiyse veya oluşan durum herkesin içine siniyorsa ne ala.
ben ceyzin bazı eski konularından haberdarım, eşin ailesi ile uyum sıkıntısı var. onlar çok içli dışlı iken ceyz biraz daha yalnız takılmayı seven birisi, yine de minimum beklentiyi karşılıyor, fazlası da içinden gelmiyor.