- 14 Ocak 2025
- 4
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi gecekarasi
Erkek arkadaşımla 4gün önce tartıştık. Bir kız eklemişti bende neden ekliyorsun diye haklı bir soru sordum o da hemen çıkardı önemli biri değildi arkadaş grubundan tanışmıştık konuşmuyoruz rahatsız olma çıkardım dedi. Bende sorun eklemen zaten diye küçük bir sitem ettim biraz tartıştıktık iki gün birbirimize yazmadık. İki gün sonra sabah ben buna bir gönderi attım hayatında biri varken başkasıyla tanışılmaz diye o günde iki arkadaşı kaza geçirmiş biri ölmüş diğeri yoğun bakımda ben nelerle uğraşıyorum senin haberin var mı karı kızla uğraşcak vaktim mi var gibi şeyler söyledi ben de özür dilerim haberim yoktu yanındayım falan diye o da işte kafasının iyi olmadığını falan söyledi ben her zaman yanında olduğumu söyledim bana haber vermesini istedim nasıl olduğunu sordum yazmamaya başladı aradım açmadı en son iyi olunca yazması gerektiğini onu çok merak ettiğimi söyledim şimdi Instagram’a giriyor hikayelerimi izliyor ama yazmıyor bir kızın fotoğrafını beğenmiş ama olaydan önce mi beğenmiş onu da mı bilmiyorum kızı tanıyıp tanımadığını da bilmiyorum neden böyle bir şey yapıyorlar olabilir sizce