Anlam veremediğim davranışlar karşısında yapmam gerekenler

Evet doğru söylüyorsunuz dikkat edeceğim

Sana hitaben genel olarak kv ile gelin sorunlarında hep kv çağırıyor nedense gelinler gitmek istemiyor,sanırım bu kendini zorunlu hissettirmek gibi oluyor da oradan mi çıkıyor bu tartışmalar diye düşündüm.ben eşimin değil kendi ailemin olduğu şehirdeyim,asla eşimi zorlamak hatta eşim geldiğinden beri toplasak 10 kere görüşmüştr benim ailemle.kimsr bunu sorun etmez.ama erkeğin ailesine gelince neden gelin de görüşmek zorunda kalıyor acaba,ilginç geldi deneyimlemedigim için.benim eşimin ablamlar eşiyle geldiğinde erkenden yatıp.icerde uyuduğunu hatırladım da şimdi.kimsr birşey diyemedi.ben kızdım ettim ama boş laf.ailem de anlayışla karsiyalabildi.buralari okuyunca gelinlerin damadın ailesiyle görüşmek zorunda tutulması toplumsal birşey mi diye düşündüm.cunku yakında eşimin ailesinin memleketine tasinicaz açıkçası ben de eşim gibi.keyfime.gore hareket etmeyi düşünüyorum

Keyfine göre hareket edersen kötü gelin olucaksın kimse anlamicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…