- 31 Ocak 2018
- 487
- 1.320
- 28
- Konu Sahibi Miraybeyza
-
merhabalar
Siteye biraz önce üye oldum hepinize merhaba
Benim yaygın anksiyete ve panik bozukluğum var psikoterapi psikiyatrist kontrolünde ilaç kullanıyorum ama fayda etmiyor
Allah ım bana yardım et şimdi sol yanağım şişti sol gözüm seğiriyor ve kafamda neler neler yazıyorum korkumdan doktora gidemiyorum
Sabahtan beri elim ayağım buz
İyi pazarlar herkese
Terapi görüyor musunuz ?merhabalar
Siteye biraz önce üye oldum hepinize merhaba
Benim yaygın anksiyete ve panik bozukluğum var psikoterapi psikiyatrist kontrolünde ilaç kullanıyorum ama fayda etmiyor
Allah ım bana yardım et şimdi sol yanağım şişti sol gözüm seğiriyor ve kafamda neler neler yazıyorum korkumdan doktora gidemiyorum
Sabahtan beri elim ayağım buz
İyi pazarlar herkese
Evet görüyorum ama çok fayda göremedimTerapi görüyor musunuz ?
Allah razı olsun iyi geldisegirmeler anksiyete de oluyor. cnku kaslarin gergin rahatladigin anda basliyor atmaya. oncelikle googledan sakin hastalik bakma. anksiyetenin fiziksel o kdr etkisi var ki. o etkileri netten arastirsan alakasiz bir cok hastalikla eslestigini goreceksin. bosuna evham. bu sadece psikolojik. bunu unutma. fiziksel bisi degil.
Bir şekilde düzelecek arkadaşım..Çok zor biliyorum çünkü sizi o kadar iyi anlıyorum ki..Siz neler yaşıyorsunuz gün içinde mesela?Ben yaklasik 8 aydir bu lanet hastaliga sahibim hayatimin kontrolunu kaybediyorum her sabah mutsuz uyaniyorum hayati kaciriyorum ve cok yapmak istedigim herseyi erteliyorum hasta bir annem babam var onlari uzuyorum cunku her allahin gunu hastanedeyim cunku ya kalp krizi yada beyin kanamasi geciriorum ama sonuc hic bsy yok sinirsiz defa cekilen ekglermi gidile onlarca kardiyoloji doktorumu dersin simdi bir de beyin eklendi takintilara mrlar tomografiler havada ucusuyor hergun hemsirelerin kollarima actigi sayisiz damar yollari alinan yuzlerce kan tahlili mosmor kollar aglamaktan agriyan gozler halbuki 8 ay oncesine kadar birseyim yoktu gayet isine gucune evine bakan gezen eglenen biriydim simdi ise bir ottan farkim yok uyuyup uyanmaktan aglamaktan baska yaptgm birsey yok eskiden cesut olan ben simdi havadan nem kapar oldum keske bu hastalikla hic tanismasaydim cok zorrr gercekten cok zor kendimi taniyamiyorum artikk hayatim ellerimden kayip gidiyor keske kesin bir cozumu olsa ama yokk kafanda bitirmedikten sonra hic birseyin faydasi yokkk
Neler yasamiyorum ki arkadasim surekli kotu birsey olcak ölucem kalbim durcak kalp krizi geciricem diye dusunuyorum bir insan migde bulantisindan korkarmi ben korkuyorumBir şekilde düzelecek arkadaşım..Çok zor biliyorum çünkü sizi o kadar iyi anlıyorum ki..Siz neler yaşıyorsunuz gün içinde mesela?
Korkmayın sakin olun.Anksiyeteden muzdarip olan hepimiz yaşıyoruz bunları.Şu an sakin olduğum için bunları söyleyebiliyorum ama inanın atak gelince ben de saçma sapan şeylerden korkuyorum.Çok zor bir süreçteyiz ama atlatıcazNeler yasamiyorum ki arkadasim surekli kotu birsey olcak ölucem kalbim durcak kalp krizi geciricem diye dusunuyorum bir insan migde bulantisindan korkarmi ben korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?