Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ilacı yazdı acaba size? Araştırmak istiyorum.Ben de hep ilaç kullanmak istemiyorum diye ertelerdim, kayggı en sonunda panik atağa dönüşünce tedavi olmaya karar verdim ve 9 ayda iyileştim ilaç tedavisiyle. İyi bir doktor bulmak çok önemli bence burada.
9 ayda iyileşeceğiimi bilseydim 9 sene kendime eziyet etmezdim
Ben tek bir sorun için gitmedim, birde her doktor kişinin şikayetine göre ilaç yazıyor o yüzden doktor araştırsanız daha iyi olurHangi ilacı yazdı acaba size? Araştırmak istiyorum.
Tabi ki mutlaka doktor ihtiyaca göre kişisel yazıyor. Sizinkini merak etmiştim sadece :)Ben tek bir sorun için gitmedim, birde her doktor kişinin şikayetine göre ilaç yazıyor o yüzden doktor araştırsanız daha iyi olur![]()
Her şeyi takıntı yapmasam bile taktığıma takıyorum. Kesinlikle hep kaygı içerisindeyim. Her konu için kaygılanmıyorum ama beni tetikleyen en ufak konuyu kafamda büyüte büyüte kafamı patlayacak hale getiriyorum. Sınırlarına düşkün bir insanım. Birisi bana göre hadsizlik yapıyorsa, saygısızlık yapıyorsa yada gereğinden fazla bir şeylere yorum yapıyor, akıl vermeye, kendi doğrularını %100 net doğruymuş gibi dayatmaya çalışıyorsa kaygılarım %1500’leri buluyor. Sinirlenmem direk kaygı bozukluğumu tetikliyor. Ben henüz kalıcı bir çözüm bulamadım.
Belli başlı dinlediğim müzikler var beni sakinleştirdiğine inandığım. Hemen onları açıyorum. Birde akşamları bir kadeh şarap içiyorum mis gibi oluyorum, rahatlatıyor.
Hayatta her şeyin insan için olduğunu düşünüp, fani bir dünyada olduğumuzu, hiçbir şeyin kalıcı olmadığı gibi bu hislerinde kalıcı olmadığını hatırlatıyorum kendime sürekli
Son birkaç gündür yapay zekaya sardım. Baya psikoloğum olduO kadar makul cevaplar veriyor öyle güzel yönlendiriyor ki, bazen buraya soracağım soruları direk ona soruyorum.
![]()
İzzet Güllü videolarıni önerebilirim. Ondan birçok şey öğrendim.Her şeyi takıntı yapmasam bile taktığıma takıyorum. Kesinlikle hep kaygı içerisindeyim. Her konu için kaygılanmıyorum ama beni tetikleyen en ufak konuyu kafamda büyüte büyüte kafamı patlayacak hale getiriyorum. Sınırlarına düşkün bir insanım. Birisi bana göre hadsizlik yapıyorsa, saygısızlık yapıyorsa yada gereğinden fazla bir şeylere yorum yapıyor, akıl vermeye, kendi doğrularını %100 net doğruymuş gibi dayatmaya çalışıyorsa kaygılarım %1500’leri buluyor. Sinirlenmem direk kaygı bozukluğumu tetikliyor. Ben henüz kalıcı bir çözüm bulamadım.
Belli başlı dinlediğim müzikler var beni sakinleştirdiğine inandığım. Hemen onları açıyorum. Birde akşamları bir kadeh şarap içiyorum mis gibi oluyorum, rahatlatıyor.
Hayatta her şeyin insan için olduğunu düşünüp, fani bir dünyada olduğumuzu, hiçbir şeyin kalıcı olmadığı gibi bu hislerinde kalıcı olmadığını hatırlatıyorum kendime sürekli
Son birkaç gündür yapay zekaya sardım. Baya psikoloğum olduO kadar makul cevaplar veriyor öyle güzel yönlendiriyor ki, bazen buraya soracağım soruları direk ona soruyorum.
![]()
İzzet Güllü videolarıni önerebilirim. Ondan birçok şey öğrendim.Kendimden nefret ediyorum, her şeyi takıntı yapıyorum. Hep gereksiz bir kaygı içerisindeyim. Nasıl geçer bu şey? İlaç kullanmak istemiyorum, hep böyle mi devam eder?
Nasıl ilaçla mı terapi ile miBen. Çok şükür ağır şekilde yaşadığım anksiyete bozukluğundan kurtuldum
Terapi almadım hiç ilaç ile düzeldimNasıl ilaçla mı terapi ile mi
İlaca başlayınca ne kadar sürede düzeldinizTerapi almadım hiç ilaç ile düzeldim
2,3 ay içinde normal düşünmeye başladım ama 6 aydan sonra tam düzelme oldu. İlacı uzun süre kullandımİlaca başlayınca ne kadar sürede düzeldiniz