Anksiyetede geçmeyen baş dönmesi sersemlik ayaktayken düşme korkusu

gulbahcesi1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
4
0
1
30
Merhabalar
Buraya yeni kayıt oldum. Ben beş yıl önce anksiyete ile tanıştım. O zaman oğlum iki yaşındaydı. Dört yıl boyunca ilaç kullandım ve bu süre zardında iyiydim. İkimci çocuk için ilaçları bıraktım. Şükür hamilelikte anksiyete gelmedi. Doğuma az kala yine kötü bir olay olacak hissi geldi. O gün birkaç gün uyuyamadım. Sonra doğum oldu. Doğumdan on gün kadar sonra başım dönüyor muş gibi hissettim. O zaman da benim arkadaşımın eşi baş dönmesi ile hastaneye gidip beyninde tümör çıktığı zamana denk geldi. Benim de başım dönünce ben de öyle olacağım yeni doğum yaptım çocuklarımın annesi annesiz kalacak diye çok kötü oldum anlatamam aşırı kötü oldum. Bebeğim emmek istiyor ve hiçbir şey yiyemiyorum kaç gün boğazımda bir lokma geçmedi. O dönem yanımda bebeğime yardım eden annem vardı. Ancak sonra annemin yanında ona belli etmemek için daha kötü olduğumu hissedince tek kalmak istedim kendi evime geldim. Beni kötü yapan şeyin baş dönmesi değil aslında anksiyete olduğunun farkına vardım ve birazcık şikayetlerim azaldı. Şu an azaldı ancak ilaç kullanmamak için altı aydır direniyorum resmen. Sırf bebeğim emdiği için direniyorum. Başımdaki dönme hissi ayakta kaldığım zaman bir yöne düşüyorum gibi oluyorum anksiyeteden mi başına böyle bir şey gelen var mı lütfen yazsın nörolojiye ve kulak burun boğaza gitmekten artık çok sıkıldım anksiyetenin bu şekilde bir yan etkisi var mı ve bu durum geçiyor mu hayatımın geri kalanının bu şekilde geçeceğini bilmek beni çok uzuyor korkutuyor ve hayattan soguyorum benim gibi olan lütfen bana yardım edebilir mi. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin teşekkür ederim

Aynı sıkıntı bende de var malesef sankı bırden yere yıgılack gıbı hıssedıyorum. bende gebelık dusunuyorum daha şimdiden sezeryanden sonra ne yapacagım dogum esnasın da bayılırmıyım dıye korkuyorum

İlaç kullanıyor musunuz. Ben belki ilaca başlarsam biter diye umutluyum. Böyle geçer mi hayat ben altı aydır nasıl yaşıyoruö bilmiyorum

Bayilacak gibi olduğunda anında karşıdaki yanındaki nesneleri gözünle hızlı şekilde say sayi say isimlerini söyle böyle şeyler yap hemen düzeliyorsun o an odak başka yere gittiği için bayılma hissi gidiyor

Aslında bayılacak gibi her zaman olmuyorum ama gün içünde başımda sürwkli bir tuhaflık var tarif bile edemiyorum dönme de değil sersemlik gibi yere eğilip kaşkınca birden dönünce daha çok oluyor odaklanma sorunuda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…