- Konu Sahibi lilienbohoe
Merhaba herkese. Ben konuya nerden başlasam bilmiyorum... Ama herhalde her şey 5 sene önce babamı aniden kaybetmemle başladı. Ogünden beri kaygı bozukluğu yaşıyorum. Aslında bana bu tanının daha evvel konulduğunu hatırlıyorum ama yoğunlaşma dönemi babamı kaybettikten sonra oldu. Ölüm korkusu yaşıyorum 5 yıldır. Uzun süre ilaç kullandım. Zaman zaman aşırı depreşiyor, zaman zaman sönüyor bu korku. Ama asla geçmiyor. Şuan da kpss hazırlık dönemindeyim ve dışarı çıkmaktan korkuyorum bu yüzden bugün başlayan kursuma bile gidemedim. Tam çıktım gidecektim ağlaya ağlaya 50metre öteden geri döndüm. Son 2 haftadır yoğun olarak panik atak yaşıyorum gün içinde zaten. 2 hafta önce namaz kılarken bir panik atak geldi ve Ogünden beri namaz da kılamaz oldum. Çok zor dışarı çıkıyorum (o da mahalle marketlerini falan gezmek oluyor annem zorluyor) ama dönene kdr akla karayı seçiyorum. Gün içinde çenem çok kasılıyor... Sürekli ölüm anı kuruyorum kafamda. Senaryoları asla bitmiyor. Kafam kazan gibi çok yorulmuş hissediyorum. Sürekli ölürsem nolur şöyle ölücem şurada ölücem vs vs diye düşünüyorum. Annemle ablamı düşünüyorum. Kendimi düşünüyorum. Çok kötü durumdayım. Benim gibi şeyler yaşayan var mı?? Ya da atlatmış... Nolur bir akıl verin. Bitik durumdayım.