merhaba kızlarr. bendede var rahatsızlık. ama ben tedavi olmadım. kendim yenmek isterim ama olmuyor.
bir gün iyiysem diğer gün değilim.
kafama çok takıyorum herşeyi. oluruna bırakamıyorum. herşeyin kontrolum altında olmasını istiyorum.
sürekli bir uyku halim var. bikin ve halsiz hissediyorum bugün.
iyii olmak isterdim.
burasıda ynı şekilde her yer bembeyaz:) kar yağınca kendimi iyi hissediyorum nedensesen nasılsın tatlım iyisindir inşAllah :)
slm arkadaslar ... bende anksıyete ve depresyon hastasıyım ... 26 yasındayım ekım 22 evlendım ve 20 arlıkta bosandım... ve depresyonun zırvesınde anksıyetenın en tepesındeyım kotu bı evlılık denılemez ama ne yazıkkı gecırdım ve kurtuldum o sahıstan 20 aralıktan berı ablamda kalıyorum annem ve babam ank dan coruma tasınmamız ıcın ev bakmaya gıttıler bende suan burda herseyın yoluna gırmesı ıcın beklemekteyım ve bu rahatsızlıklaı zırvesınde yasıyorum ... sureklı kaygı bı olay oldugunda en kotusunu dusunmek uyuyamamak uyurken sankı uyanık mıs gıbı hıssetmek her olayın en kotusu aklıma gelmesı kaygı oturdugum yerde huzuesuzluk ... yanlızlık hıssı kımsesızlık hıssı bazen kımse ıle gorusmek ve calısmak ıstemıyorum suan evdeyım calısmıyorum sehır degısınce ısede gırıcem ama nasıl calısıcam bılemıyorum ALLAH YARDIMCIM OLSUN TABI SIZLERINDE OYLE kımse yasasın ıstemem bu hastalıgı yenı hayata baslamak guzel olacak ama bende bu kaygılar olumsuzluklar varken zor ıyı bısey dusunmezmı ınsan hıc dusunemıyorum işte hep en kotusu hep en kotusu ... ama artık yeter pozıtıf olmak ıstıyorum sızlerle bırlıkte el ele vermek ıyı gelıcek sevgıler ...
cok tsk ederim canım onerılerın tam anlamıyla olması gereken seyler ılaç kullanmıyorum 1 kere pskologa gıttım 275 tl odedım ank guven hastanesınde doktorum ılaç verdı lustral dıye bı ılaç ve ben ıcmedım tekrarda gıdemedım maddı acıdan dolayı ne o doktora ne baska doktora cok uzuluyorum yanlız hıssedıyorumkendımı ıse yaramaz cabalıycam artık asmaya caalısıcam ama nası bılmıyorum soyledıklerıız doğru seyler yapmam gerek sızınle konususp okudukca yazdıklarınızı guc buluyorum sevgıler ...
slm kızlarr :) benim en sevdiğim yemekte kuru biber ve patlıcan dolmasıdır..yaparsanız bende yemeye gelirimbugün çok güzel kar yağıyordu..dışarı çıktım dolaştım çok güzel geldi..aksiyete iyiye gidiyor galiba:) maşalahh diyim kendime gerçi çok dengesizim bu günlerde bi gün iyiyim bi gün kötüyüm.ama düzelicek kızlar herşey güzel olucak inanıyorummmm
Selam ASYA85,
Ben de Ankaradayım. SGK var mı sende? Eğer varsa Madalyon diye bi psikiyatri kliniği var SGK lılara 50 tl karşılığında bakıyo. Ama sanırım görüşme 20 dk oluyo. Özel olarak gidersen çok pahalı onun da seansı 50 dk sürüyo. Ben 10 yıllık hasta ve ilaç kullanan biri olarak dayanamadığın noktaya gelmedikçe ve aklından gerçek anlamda intihar düşünceleri geçmedikçe ilaç kullanma derim, sonra kurtulamayabiliyosun. Ama çok kötüysen, idare edemeyecek gibiysen ilaçtan başka çare yok tabii.
Ben de yalnız hissediyordum kendimi bu konuda. Çünkü yaşamayan anlayamaz böyle şeyleri. O yüzden hep grup terapi yapan bi yer arıyodum benimle benzer şeyleri yaşayanlarla konuşabilmek için. Sonra burayı buldum. Burası çok büyük bir grup terapi, konuyu açtığı için ruhana da ayrıca teşekkürler.
Sevgiler.
iyiyim şekerim komşudan yeni geldim kocacımayemekler yapıyorum o bana sevgililer günü hediyesi almadı ama ben ona yinede yemek yapıyorum ondan acısını fena çıkarıcam
merhaba canm çok geçmiş olsun.benm bi oğlum var.Rabbim inş sana da nasip eder.ayrıca bi çocuk gerçekten çok güç veriyor.bizim gibi hastalara. bende bu hastalıktan kurtulmayı çok istiyorum.dr gidemiyorum.burası bana da iyi geldi.içimi dökebildiğim tek yer burası.arkadaşlarımla bunu paylaşamıyorum.zaten 2-3 arkadaşım anca var.onlar sıkılıyorlar gibi hissediyorum.onlarıda kaçırmak istemiyorum.
bu sıralar hastalığım nüksetti.işe girme durumum var ve ciddiye bindikçe heyecanm korkuya dönüşmeye başladı.kaç gündür uyku uyuyamıyorum.bugün özellikle boğuluyorum gibi hissediyorum.sürekli ağlıyyorum.kafamda karmakarışık hep düşünüyorum. oğlumda rahatsız oda hiç üstümden gitmiyor.işimle ilgili kendimi geliştirmem lazım ama bişey beni engelliyor.ne yapacağımı bilmiyorum.hiç bi olumlu düşünme beni iyileştirmiyor.eşim beni hiç yargılamıyor sağolsun ama beni anlamıyorda.bende teşekkür ediyorum sizlere.
iyiyim şekerim komşudan yeni geldim kocacımayemekler yapıyorum o bana sevgililer günü hediyesi almadı ama ben ona yinede yemek yapıyorum ondan acısını fena çıkarıcam
iyi akşamlar kızlar herkese geçmiş olsun. zor günler geçiriyorsunuz aynı bende öyleyim belki fazla belki az demiyim diyorum ama dayanamıyorum kendimi iyiyim diye telkin etmekten bile yoruldum hiç iyi değilim
aramıza hoş geldinama malesef tedavisiz olmuyor
bir süreliğinede olsa şart tedavi kendini toparlayana kadar birde arkadaş şart
merhaba kızlarr. bendede var rahatsızlık. ama ben tedavi olmadım. kendim yenmek isterim ama olmuyor.
bir gün iyiysem diğer gün değilim.
kafama çok takıyorum herşeyi. oluruna bırakamıyorum. herşeyin kontrolum altında olmasını istiyorum.
sürekli bir uyku halim var. bikin ve halsiz hissediyorum bugün.
iyii olmak isterdim.
merhaba aslıcım çok şükür bildiğin gibi burda hava güneşli ama soğuk. kocacına güzel bi ceza ayarlıcam ben sen hiç merak etme?
sen nasılsın? kolu komşu gezion maşallah. ama fazla pasta börek yeme kg alırsın bak
hoşbuldukk canımm... :)
mesela şuan iyiyim. sabah kötüydüm ama sinirli ve tahammülsüzüm geneldee...
ne güzell :) Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım..erkeklerin hepsi aynı canım takma kafanaonlara böyle günler gereksiz geliyor.kırk yolda bir incelik yapacaklar onuda unutuyorlar işte
slm tatlım bende senin gibiyim..antidepresan kullanmıcam diye çok direndim hala direniyorum..başarılımıyım çoğu zaman evet..ama bazı anlar geliyor iç ilacı rahatla diyorum ama ilacı bıraktıktan sonrasını düşünüyorum...ömür boyu antidepresanda içilmez kii..istersen sende kendi kendine iyileşirsin sıkma canını..sonuçta bu hastalık bizde beynimizde başladı beynimizde de bitecek..olumlu düşünüp bu hastalığı yenicez inşAllah..
neden bu kadar asabisin bakiyim
yüzümüze birazcık tebessündaha güzel gözükürsün dimi
Anksiyete deyince bile kalbim sıkışmaya başlıyor
Ne zehir günlerdi (yıllardı demeliyim).
Kurtulamadım etkisinden bir türlü.
Hatırlamamaya çalışıyorum.
Pms'nin etkisi sanırım, hassasım bugünlerde.
Eski günleri bir bir çıkarıyorum önüme.
Ataklarım aklıma gelince tekrar yaşayacakmışım gibi hissediyorum.
Nefesim daralıyor eskisi gibi.
Allah hepinizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?