Yeminn ederim bende aynısıyım bogazımın solunda bısey var gıbı hıssedıyprum aynada bakıyprum unutunca gecıyo ama yutkununca dusunursem eğer bısey var gibi geliyo bogazımda sivilce çıksa kötü hastalığa yoruyorum hemen artık cok yoruldum bendeArkadaşlar merhaba anksiyete ve panik atak hastasıyım uzun zamandır iyiydim fakat bugün yine olanlar oldu burnum kanamaya başladı daha önce de olmuştu kılcal damarım yakıldı geçti. Ben hemen kafamda kurmaya başladım ya beyin kanamasıysa diye kafayı yiyeceğim artık bir anda ölüm korkusu giriyor. Başım uyuşuyor, bayılacak gibi oluyorum. İçimi dökmek bir nebze de olsa rahatlatıyor beni.
Yemin ederim oturup sadece bağıra çağıra ağlamak istiyorum. Zihin bulanıklığı, delirme hissi beni öldürmüyor süründürüyor. Delirme korkusu anında kendime bile yabancılaşıyorum. Çok yoruldum çokYeminn ederim bende aynısıyım bogazımın solunda bısey var gıbı hıssedıyprum aynada bakıyprum unutunca gecıyo ama yutkununca dusunursem eğer bısey var gibi geliyo bogazımda sivilce çıksa kötü hastalığa yoruyorum hemen artık cok yoruldum bende
Bununla masıl baş ederiz bilmiyorum önceden cok az gelıyprdu bunalım bana sımdı her ay en az bı hafta yaşıyorum bu kaygı bozuklugunu ne yapıcaz nasıl cozum bulucaz bilmiyorumYemin ederim oturup sadece bağıra çağıra ağlamak istiyorum. Zihin bulanıklığı, delirme hissi beni öldürmüyor süründürüyor. Delirme korkusu anında kendime bile yabancılaşıyorum. Çok yoruldum çok
İnan ilaç da kullanıyorum ama bu aralar hiç etki etmiyor ölüm korkusu gibisi yok ya rüyamda biri bana kansersin dedi diye şimdi de ona taktım kafayı yenemiyorum bu düşünceleriBununla masıl baş ederiz bilmiyorum önceden cok az gelıyprdu bunalım bana sımdı her ay en az bı hafta yaşıyorum bu kaygı bozuklugunu ne yapıcaz nasıl cozum bulucaz bilmiyorum
Ya bende aynıyım yemın ederim ben ilaç kullanmıyorum çocuk düşündüğüm için çalışıyorum işte biraz kafayı dagatıyorum sürekli birşeyle meşgul olup zıhnımı susturuyorumİnan ilaç da kullanıyorum ama bu aralar hiç etki etmiyor ölüm korkusu gibisi yok ya rüyamda biri bana kansersin dedi diye şimdi de ona taktım kafayı yenemiyorum bu düşünceleri
Bende çocuk düşündüğüm için doz azaltarak bırakıyorum ancak ilaç da çözüm olmuyor gerçekten son bir senedir ilaç içerken de aynıydım. Gebeliği çok istiyorum ama bu durumda nasıl olacak düşünmeden de edemiyorumYa bende aynıyım yemın ederim ben ilaç kullanmıyorum çocuk düşündüğüm için çalışıyorum işte biraz kafayı dagatıyorum sürekli birşeyle meşgul olup zıhnımı susturuyorum
Merhaba.. aynı durumdayim 10 yıldır gitmedigim psikolog almadigim ilaç ve psikoterapi kalmadı... Dün kafamın arkasında bir şişlik farkettim ve iki gündür artık günümün geçtiğini varın siz düşünün.. ne yemek ne ev işi... Kolum kalkmiyor dermanım yok. Doktor fobim var hastaneye gitmesi ayrı dert. Üstelik bir tane ilgi bekleyen yavrum varArkadaşlar merhaba anksiyete ve panik atak hastasıyım uzun zamandır iyiydim fakat bugün yine olanlar oldu burnum kanamaya başladı daha önce de olmuştu kılcal damarım yakıldı geçti. Ben hemen kafamda kurmaya başladım ya beyin kanamasıysa diye kafayı yiyeceğim artık bir anda ölüm korkusu giriyor. Başım uyuşuyor, bayılacak gibi oluyorum. İçimi dökmek bir nebze de olsa rahatlatıyor beni.
Aynen kafayı kendime taktığım an halim dermanım kalmıyor yemin ederim acaba beynimde ne var acaba kalp krizi mi düşüncelerinden bıktım artıkMerhaba.. aynı durumdayim 10 yıldır gitmedigim psikolog almadigim ilaç ve psikoterapi kalmadı... Dün kafamın arkasında bir şişlik farkettim ve iki gündür artık günümün geçtiğini varın siz düşünün.. ne yemek ne ev işi... Kolum kalkmiyor dermanım yok. Doktor fobim var hastaneye gitmesi ayrı dert. Üstelik bir tane ilgi bekleyen yavrum var
Zihin bulanıklığı dediğiniz nasıl ne yaşıyorsunuz benim de ona benzer sanki başımda bişey var ağırlaşıyor ve uyku basıyor etraf değişik bulanık geliyor bana hep sanki uykusuzmuşum gibi oluyorYemin ederim oturup sadece bağıra çağıra ağlamak istiyorum. Zihin bulanıklığı, delirme hissi beni öldürmüyor süründürüyor. Delirme korkusu anında kendime bile yabancılaşıyorum. Çok yoruldum çok
Her şeyi unutmuş gibi hissediyorum, kendime çevreme yabancılaşıyorumZihin bulanıklığı dediğiniz nasıl ne yaşıyorsunuz benim de ona benzer sanki başımda bişey var ağırlaşıyor ve uyku basıyor etraf değişik bulanık geliyor bana hep sanki uykusuzmuşum gibi oluyor
Bende de öyle ama böyle anlattığım gibi oluyor daha çokHer şeyi unutmuş gibi hissediyorum, kendime çevreme yabancılaşıyorum
Off az önce acilden geldim tansiyonum 17 8 di kalp carpintisiyla uyandım neyse ilac verdiler düştü dr kardiyolojiye git dedi sonra psikiyatri offfff bir tansiyon eksikti psikiyatri için randevu almıştım kac gündür iyi hissetmiyordum 2 senedir psikiyatri için ilaç kullanmiyordum ne güzel iyileştim diye düşünürken bir geldi pir geldi atak o kadar kotuki kimse yaşamasın valla saçma sapan düşünmekten kafayı yicemArkadaşlar merhaba anksiyete ve panik atak hastasıyım uzun zamandır iyiydim fakat bugün yine olanlar oldu burnum kanamaya başladı daha önce de olmuştu kılcal damarım yakıldı geçti. Ben hemen kafamda kurmaya başladım ya beyin kanamasıysa diye kafayı yiyeceğim artık bir anda ölüm korkusu giriyor. Başım uyuşuyor, bayılacak gibi oluyorum. İçimi dökmek bir nebze de olsa rahatlatıyor beni.
Beş yıl antidepresan kullanan biri olarak söylüyorum sadece ilaç fayda etmiyor beynimizi de resetlemek gerekiyor. Bu öyle bir şey ki bir olumsuz düşünce bitiyor bir olumsuz düşünce geliyor. Bugün kardiyolojiye gittim tüm testleri yaptırım şükür hepsi temiz. Ama bu sefer de kalp bitti acaba beynimde mi acaba ciğerimde mi sorun diye düşünmeye başlamışken kendimi durdurdum. Hayatı kendimizi zehir ediyorum resmen tüm poliklinikleri de gezsem illaki başka bir şey takarım. O yüzden bugünden itibaren karar aldım olumsuz düşüncelerden arınacağım evet kolay olmayacak ama bunu yapacağım. Artı internete oram buram ağrıyor yazmayı da bırakacağım. Çünkü internet bu illeti besliyor ha bir de aciller. İnşallah bundan ruhen arınabiliriz. Hayatta herkesin imtihanı var illaki. Bizimki de buymuş rabbim beterinden esirgesin bugünümüze çok şükür. İzzet Güllüyü ben de izleyeceğim. Çok teşekkür ederim inşallah Allah hepimize şifa verirMerhaba arkadaşlar Panik atak bir hastalık değildir. Biz hasta değiliz önce bu algıyı değiştirmemiz gerek. Ben de 2 hafta öncesine kadar ortaya çıkan bir durum bu ve ilk başta ben de hasta olduğuma inandım. Hatta psikiyatriyeden de randevu aldım tabii önce kan testi beyin MR ı gibi acilde yaptırdığım kanda kalp krizi ekg gibi testlerden sonra…yaşayan bilir. Psikiyatri doktoru beni şöyle bir hızlıca dinledi iki soru sordu işte bu senin işini yapmana engel mi vs. Sonra hemen travma sonrası stres bozukluğu dedi ve malum son paxera 20mg ı yazdı gönderdi. İlk içim rahatladı hani artık ilacım vardı ve ben bir daha acı çekmeyecektim. İlk 4 gün yarım doz sonra tam doz içeceksin dedi. Neyse ben 4 gün kullandım. Etkisini tam anlayamadım şiddetli bir atak geçirmediysem de huzursuzluk hissi bakiydi. Ama araştırmalarım ilacın etki etmesi uzun zaman alıyor yönündeydi. 4. Gün mideme o kadar vurdu ki dayanamadım doktorun bunu sadece dayanamayacak kadar kötü hissettiğinde iç dediği tranko buskas dan da içtim. Anlık bir rahatlama oldu midem için ama kalp atışım hızlandı. O günün sabahında bu forumlarda yine anksiyete ile ilgili bir başlıkta gezinirken İzzet Güllü hocamınız adını gördüm. Rabbim gerçekten çok büyük ben o gün okumasam ya da önemsemeden geçsem gitsem o akşam tam doz şeklinde ilacıma devam edecektim. İlaç tedavisi Faydasız olacak diye düşündüğümden değil ama bu tedavi en az 6 ay sürecek bir tedavi. Üstelik faydasız olma ihtimali ve %100 aşırı kilo aldırdığı gerçeği de var. Ben zaten bilişsel terapinin gücüne de çok inanmış biri olarak videoları hap gibi yuttum arkadaşlar. Allahım bana bambaşka bir bakış açısı kazandırdı. Lütfen izleyin ne demek istediğimi anlarsınız umarım sizlere de şifa olur. 3 gündür keşfettim zaten kendisini ve 3 gündür çok iyiyim. Bugün bir atak geldi. Eğer bu videoları izlememiş olsaydım soluğu hastanede alabilirdim ama o kadar güzel yönettim o kadar kısa sürdü ki. Atağın uyku evresi ve aktif evresini çok güzel anlatıyor. Uyku evresinde ki telkinler çok önemli. Telkin yöntemi inanın kurtuluş. Allah yardımcınız olsun. Herkese sabırlar diliyorum.
Allah şifa versin inşallah hepimizeOff az önce acilden geldim tansiyonum 17 8 di kalp carpintisiyla uyandım neyse ilac verdiler düştü dr kardiyolojiye git dedi sonra psikiyatri offfff bir tansiyon eksikti psikiyatri için randevu almıştım kac gündür iyi hissetmiyordum 2 senedir psikiyatri için ilaç kullanmiyordum ne güzel iyileştim diye düşünürken bir geldi pir geldi atak o kadar kotuki kimse yaşamasın valla saçma sapan düşünmekten kafayı yicem
İnşallah… İyi hissederseniz siz de yazın herkes için umut olsun birlikte algılarımızı kuvvetlendirirsek çok daha hızlı gelişme göstereceğimize inanıyorumBeş yıl antidepresan kullanan biri olarak söylüyorum sadece ilaç fayda etmiyor beynimizi de resetlemek gerekiyor. Bu öyle bir şey ki bir olumsuz düşünce bitiyor bir olumsuz düşünce geliyor. Bugün kardiyolojiye gittim tüm testleri yaptırım şükür hepsi temiz. Ama bu sefer de kalp bitti acaba beynimde mi acaba ciğerimde mi sorun diye düşünmeye başlamışken kendimi durdurdum. Hayatı kendimizi zehir ediyorum resmen tüm poliklinikleri de gezsem illaki başka bir şey takarım. O yüzden bugünden itibaren karar aldım olumsuz düşüncelerden arınacağım evet kolay olmayacak ama bunu yapacağım. Artı internete oram buram ağrıyor yazmayı da bırakacağım. Çünkü internet bu illeti besliyor ha bir de aciller. İnşallah bundan ruhen arınabiliriz. Hayatta herkesin imtihanı var illaki. Bizimki de buymuş rabbim beterinden esirgesin bugünümüze çok şükür. İzzet Güllüyü ben de izleyeceğim. Çok teşekkür ederim inşallah Allah hepimize şifa verir
Şimdi nasılsınız yaklaşık ne kadar bir zaman aldı tamamen geçti mi merak ettim.Size bunun asla bir hastalık olmadığını ve çok zorlu bir süreçten geçtiğimi söylemeliyim. Ve tavsiyem mutlaka Aile Dizimi yaptırın, meditasyon yapın pes etmeden her gün her gece... Her gün deniz kenarında yürüyüş yapın. Temiz hava bilinç temizliğinde çok önemli. Pilates yada yoga yapın...