- Konu Sahibi gecmeyenruya
Bu hastalıkla bas dönmesiyle tanıştım ben. Gitmediğim bölüm kalmadı. Hicbir teshis koyulamayınca psikiyatriye sevkettiler. Anksiyete ve panik atak teshisi aldım. Özellikle Nisan mayıs aylarında bas dönmesi ve mide ağrısı atakları yaşıyorum. Suan mesela 1 haftadır hem basım dönüyor hem midem ağrıyor. Kendimi oyalamaya çalışıyorum yatıp düşününce daha kötü oluyorum. Temiz hava alınca sevdiklerimle vakit geçirince iyi geliyor. Beynimin odağını baska yere cekince bi bakıyorum basım dönmüyor. Psikolojik oldugnu ordan anlıyorum. Cok zor yaşayan bilir. Dediğim gibi temiz hava özellikle aksam saatleri yüzüme rüzgar carpınca derin derin nefes alırım eve giresim gelmez bana cok iyi geliyor belki sizede biraz iyi gelir. Allah yardımcımız olsunMerhaba bende panik atak ve anksiyete var baş dönmesi oluyor aynı günde iki kez oldu ilaç kullanmıyorum nedendir başına gelen var mı stresli anımda aniden oluyor 5 saniye Max. 10 saniye sürüyor geçiyor ama normal bir baş dönmesi değil çok ağır bir şekilde oluyor yaşayan var mı bunları