- 20 Ağustos 2014
- 253
- 140
- 103
Çok teşekkür ederim,takıntılar genellikle hayatınızdaki stresin mutsuzluğun sonucu olarak ortaya çıkarlar yada yoğun stres dönemlerinde artış gösterirler. yani takıntılarınıza yoğunlaşarak sorununuzu çözemezsiniz. kesinlikle çekilmez bir insan falan değilsiniz. sakın böyle düşünmeyin. hepimiz stresle mutsuzlukla farklı şekillerde başa çıkarız. muhtemelen sizin beyninizde sizi mutsuz eden şeyleri düşünmek yerine acaba ışığı açtım mı kapattım mı vs tarzı şeylere yoğunlaşmayı tercih ediyor. düzgün bir psikologa yada psikiyatriste görünmenizi tavsiye ederim. sizi dinlemeden ilaç yazıp gönderen doktorlara 2. kez gitmeyin bile. bu süreçte sakın işinizi bırakmayın. kendinizi eve kapatırsanız düşüncelerinize daha da yoğunlaşırsınız doğal olarak. düşük doz olduğu sürece kısa bir süreliğine ilaç kullanmaktan korkmayın. evet bu ilaçlar yasal uyuşturucular ama beyninizin bu düşünme mekanizmasını geçiçi yatıştırmaları tedavi sürecinize olumlu destek verir. uzman bulabildiğiniz en düzgün doktora danışın derim.
Gerçekten nasıl bu duruma geldigimi sorsanız verecek cevabım yok,
Ama bir anda başlayıp o kadar hızla ilerlediki,
Sürekli kendime ben ne ara bu hale geldim diyip duruyorum,
İnşallah en kısa zamanda iyi bir psikyatra gidecegim umarım iyi birine denk gelirim.