Herkese merhaba. Bu benim ilk mesajım biraz uzunca olabilir. Kendimi yıllarca anlatmak çok yorsada burası kadar samimi bir ortamda içimi dökmemiştim. Herkese şimdiden teşekkür ederim. 2013 yasında ilk krizim anlam veremediğim bi atakla geldi. Kasılmalar nefessiz kalma gibi. Ozamanlar bunun ne olduğunu bilmiyordum o günden sonra tüm hayatım değişti. Tüm gerçeklik algım kaydı. Sabah gözümü açtığımda vucudumda değişik bir his sanki damarlarımda tanımlanamayan bi huzursuzluk geziyor gün boyunca bayılma hissi yemek yiyememe vs. Sol tarafım sağ tarafımdan daha ağır hissiz gibi bit his.Bir sürü testten mr vs den sonra sonuç ankisyete. Citoles 5mg başladım ve yıllarca artarak devam etti ilk zamanlar zor olsada hap iyi gelmeye başladı. Üniversiteye başladım hep kaygılı bi üni hayatım oldu. Beynim hiç susmuyor. Şimdi 30 uma geldim gitmediğim doktor kalmadı. Hala bunla mücadele ediyorum. Panik atak korkular durmayan düşünceler ve uykusuz geceler. Düşüncelere katlanabilirim belki ama su anksiyetemin vucudumda yarattığı anlamsız his beni çok yoruyor. Bazen beynim uyuşuyor gibi oluyor gerçeklik algım yok oluyor dısardan izliyormusum hayatı gibi beynim bulanıklaşıyor. Gözlerim bile yoruluyor. Damarlarımda sanki o huzursuzluk dolaşıyor. Ölüm korkutucu geliyor nefessiz kalmak ürkütücü. Bunları düşünmek bile istemiyorum. Sizdede anksiyete kaygı fiziksel etkiler yapıyormu yoksa sadece ben mi böyle hissediyorum. Sosyal hayatımı çok etkiliyor. Tek başıma biryere gitmek korkutucu müşteriyle toplantı yapmak bile beni geriyor. Özgüvensizlik değil tamamen o sırada gelen kaygı kasılma bayılma vs korkuları. Geçmiş travmalarmı sebeptir yoksa başka birşey mi bilmiyorum. Sizinle dertleşmek istedim bu durum geçer mi 12 yıl oldu. Bu durumu atlatabileniniz varsa bana güç olursunuz sizi dinlemek isterim