- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 133
- 29
- Konu Sahibi Konus dinliyorum
Nasıl baş ediyorsunuz?Bendede anksiyete bozuklugu var.anlatiklariniz benziyor ama en son taniyi psikiyatri koyar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl baş ediyorsunuz?Bendede anksiyete bozuklugu var.anlatiklariniz benziyor ama en son taniyi psikiyatri koyar.
Çok teşekkür ederim. Dikkatte alacağım.Öncelikle meditasyonu öneririm. Youtube’a yazın nasıl yapılacağı ayrıntılı olarak anlatılıyor. Birkaç gün videoyla ilerledikten sonra kendiniz tek başınıza devam edersiniz.
Bu duruma gelmenin sebebini biliyorsanız öncelikle o kişileri hayatınızdan olabildiğince uzak tutun. Artık iyileşmeye çalışıyorsunuz, asla tekrar bir girdaba dalmayın.
Trden online psikolog görüşmeleri yapın mutlaka. Her şeyi anlatmaya çalışın. Sizi yargılamayacak, evinize gelip araştırma yapamayacaklar.
Son olarakta spor yapmanızı öneririm. Bunu da online tr’den hocalardan ders alarak yapabilirsiniz. Hem duygudurumuna hem de sağlığınıza ve vücudunuza faydalarını kısa zamanda görebilirsiniz.
Geçmiş olsun
Baş edemiyorumNasıl baş ediyorsunuz?
Gerçekten çok teşekkür ederim.ah ah bu insanlar zaten bu hale getiriyor Ben sizi cok iyi anlıyorum zaten bunlar da tetikliyor ama artıkk kendinize yeni bir siz lazımsınız bence bunun vakti gelmiş.. hayatta her sey gecıci kesinlikle olumlama meditasyon vb yapın. mesela bıze yazdıgınız gibi duygularınızı o an bır deftere yazın sonra okuyun ne hıssetmıssınız nerede degısmenız gereklı bunun bana cok yardımı olmustu.
Ne demek rica ederimGerçekten çok teşekkür ederim.
Duygularımı hepiniz paylaştınız.
Uzun zamandır en iyi gelen şey buraya yazmak oldu.![]()
Evet Almanya'da aynen boyle.Ben yazmak istememiştim. Ama iyi oldu sizin yazdığınız. Türkiye dışındaki ülkelerin vatandaşları psikiyatrik tedavi göremiyor galiba, bu tarz hizmetler alamıyor demek ki …
İnsan haklarına bu kadar önem veren Avrupa ülkelerinde psikolojik danışmanlık ve benzeri hizmetlerin de yeterince gelişmiş olduğunu düşünüyorum.
Sadece bizdeki gibi önüne gelen acilde muayene olamıyor, veya 1. Basamak doktorunun uzmana yönlendirmesi olmadan branşlardan randevu alamıyorlar. Böylece gereksiz randevu ve iş gücü engellenmiş oluyor. Ben böyle biliyorum, araştırdığımda bunları okuduğumu hatırlıyorum![]()
Anksiye biraz daha farkli.Aglama krizleri oluyo kalp carpintisi oluyo evet. Ama genel anlamda daha bir cok etkisi var. Bu teshis icin psk gitmenizi oneririm. Ben once int arastirmistim ve bende tum belirtileri var oldugunu fark etmistim sonra psk gittim oda anksiyete tanisi koymustu zaten.Merhaba hanımlar.
Direk konuya gireceğim.
Şuan yazacak olmak bile kalbimin hızlı atmasına sebep oluyor.
2 yıldır yaşadığım talihsiz olaylar,ailevi v.s çok yıprandım. Türlü yalanlara maruz kaldım. Gerçeklerle ardı ardına nefes alamadan yüzleştim v.s
Yurtdışında yaşıyorum bilmeyenler için özet geçeyim.
Burda sağlık sistemi berbat. Sağlık ocağından bile randevu almak 2 hafta. Kolay kolay hastane gördüğümüz yok. En son doğum da gitmiştim 3 seneden fazla önce. Durumlar bu şekilde.
Vizeden dolayı şuan Türkiye’ye gidemiyorum.
Pasaportum gelir gelmez gideceğim.
Ama bu kalp çarpıntısı paniklerim ağlama krizlerim sürekli sinirli kavgacı durumlarım. Baş edemiyorum.
Bu anksiyete midir yoksa nedir bilemiyorum.
Aklıma yaşadığım geçmiş sorunlar beynimin içinde birden bire girerken kalbimde inanılmaz çarpıntı terleme ile nefes alamıyor gibi oluyorum.
En son canıma tak diyen olayı kısaca anlatıp bitireyim. Arabada gidiyorum birden bire yaşadığım sorunlar aklıma geldi. İçimde kızıyorum ama nasıl bir çarpıntı geldi. Arabayı nasıl çektim durdum oralar bende yok hatırlamıyorum.
Bu tarz şeylerden anlayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Aşamıyorum 2 gündür çok daha kötüyüm. Sürekli ağlama krizleri.
Türkiye’ye gitmeyi dört gözle bekliyorum.
Evet anksiyete bozukluğu yaşıyorsun canım. Babamı kaybettikten sonra ve şu son 2 yılda yaşadığım zor olaylardan sonra başladı. Sürekli ağlama, hiçbir şey yapmama isteği, bir yere gitmeyi istememek, yalnızlık ve sevdiklerime birşey olacakmış korkusu....Merhaba hanımlar.
Direk konuya gireceğim.
2 yıldır yaşadığım talihsiz olaylar,ailevi v.s çok yıprandım. Türlü yalanlara maruz kaldım. Gerçeklerle ardı ardına nefes alamadan yüzleştim v.s
Burda sağlık sistemi berbat. Sağlık ocağından bile randevu almak 2 hafta. Kolay kolay hastane gördüğümüz yok. En son doğum da gitmiştim 3 seneden fazla önce. Durumlar bu şekilde.
Ama bu kalp çarpıntısı paniklerim ağlama krizlerim sürekli sinirli kavgacı durumlarım. Baş edemiyorum.
Aklıma yaşadığım geçmiş sorunlar beynimin içinde birden bire girerken kalbimde inanılmaz çarpıntı terleme ile nefes alamıyor gibi oluyorum.
En son canıma tak diyen olayı kısaca anlatıp bitireyim. Arabada gidiyorum birden bire yaşadığım sorunlar aklıma geldi. İçimde kızıyorum ama nasıl bir çarpıntı geldi. Arabayı nasıl çektim durdum oralar bende yok hatırlamıyorum.
Bu tarz şeylerden anlayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Aşamıyorum 2 gündür çok daha kötüyüm. Sürekli ağlama krizleri.
Teşekkür ederim online dün Türkiye’den psikolog ile görüştüm. Bana dediği ileri derece anksiyeteAnksiye biraz daha farkli.Aglama krizleri oluyo kalp carpintisi oluyo evet. Ama genel anlamda daha bir cok etkisi var. Bu teshis icin psk gitmenizi oneririm. Ben once int arastirmistim ve bende tum belirtileri var oldugunu fark etmistim sonra psk gittim oda anksiyete tanisi koymustu zaten.
Çok üzüldüm. Başınız sağolsun.Evet anksiyete bozukluğu yaşıyorsun canım. Babamı kaybettikten sonra ve şu son 2 yılda yaşadığım zor olaylardan sonra başladı. Sürekli ağlama, hiçbir şey yapmama isteği, bir yere gitmeyi istememek, yalnızlık ve sevdiklerime birşey olacakmış korkusu....
Ben psikiyatriye gitmedim, ilaçsız kendi kendime yenmeye çalıştım ama uzun sürdü süreç. Hala dönem dönem oluyor. Sen mutlaka uzman görüşü almalısın
Yaşadığınız şey panik atak. 3 yıl ilaç kullandım bu sebepten. Aynı bahsettiğiniz gibi aniden kötü düşünceler beynime hücum ediyordu. O sırada kalp çarpıntısı, karın ağrısı, terleme, bayılma, kontrolü kaybetme, aklını yitirme korkusu çok yoğun hissediliyor.Merhaba hanımlar.
Direk konuya gireceğim.