Bende 2 ay oldu bu duruma yakalandım ve kendimi sürekli unternette araştırma yaparak sizlerden gelen yorumları okuyarak rahatlatıyor um ilk başlarda çok şiddetli nefes darligi çektim 2 hafta sürdü ve sonra yavaş yavaş iç çekerek esneyerek nefes alış verisimi değiştirdim tabi nefes açlığından önce kalp atışınımi boğazımda hissetmemle başlamıştı aradan 1 hafta geçtikten sonra nefes açlığı ile nuksetti gitmediğim hastahane bölüm kalmadı bir sorunum yok fakat ilk yaşadığım nefes açlığı ile aradan geçen 50 günün ardından birazda olsa değişme var uykularımda sorun yok kalp atisimda da sorun yok onu 2 defa yaşadım fakat ardından kalan nefes açlığım var bunun için çabalıyorum şuan tabi sureklide iç daralması iç sıkılması 2 ayda 7 kilo verdim iştahım kapandı banyoya girmekten korkuyorum sürekli uyumak istiyorum hiç birsey yapamıyorum yemek yersem bogulacakmisim gibi oluyor yeme alışkanlığım değişti ne yapacam bilmiyorum benim hiç arkadaş ortamı m yok burası bana iyi gelecek diye umuyorum benim gibi olan varsa destek olalım bir birimize