İlacın birini bırakırken çok zorlandım hep bir de bagımlılık yapar diye duydugum için korkuyorum gerçeklik payı nedir bilmiyorum.kuzenim 15 yıldır kullanıyor tabi onun durumu farklı ağır ilaçlar kullanıyor.Keşke diyor benim ki panik atak olsa.İlaca elbette karşı değilim 10 yıl önce lustral kullandım iyi gelmişti yan etkisi de yoktu altı ay kullanıp bırakmıştım.Şimdi farklı bir ilaç almaya korkuyorum belki tamamen bu psikoloji de oldugumdandır bilemiyorum
İlacınızı kontrolsüz bırakmamanızı öneririm,etki etmiyor ya da beklemenize rağmen yan etki geçmiyorsa doktorunuz, yerine başka bir ilaç koyabilir. Geçmişte kullanmışsınız biliyorsunuz, yeniden başlamaktan korkmayın. Bazen hiçbir şey yapmamaktan iyidir.
2 sene boyunca sizin söylediğiniz anksiyetelerin birebir aynısını hayatımı kendime zindan ederek yaşadım, doktora gitmekte direndim ilk başta, insan içine çıkmaktan kaçındım, kapandım, sürekli gelecekten korkma, bugün ne olacak korku ve kaygısı, yarın çok kötü olacak, başıma felaketler gelecek, bu düşüncelerden anı kaçırma, tüm sorumluluklarım rafa kalmış durumda, işten geldiğimde direkt yatağa hiçbir işimi yapamaz kafamı hiçbir şeye veremez bitap halde, kendimden vazgeçmiş, tedirgin, diken üstünde, hep böyle mi kalacağım endişesiyle kendimi doktora gitmeye ikna edebildim.
İyi ki.
9 aydır ilaç kullanıyorum. Şehir efsanelerini bir köşeye bırakın söz konusu tıp olunca lütfen bilime ve gerektiğinde ilaç kullanmaya güvenin.
Geçen sene ruh gibi gezerken, herkes ne kadar mutsuz gözüküyosun derken şimdi yeniden doğmuş gibiyim.Karanlık bulutlar dağıldı, ön cam silecekleri çalışmış ve görüntü aydınlanmış durumda.
Elbette terapi desteği ve kendinde ben iyileşeceğim azmini bulman ile tek başına ilaçla gitmiyor.
Aynı kalmıyor inanın geçiyor her şey.
Şuan bana bi tane daha farklı türden bir ilaç yazsa da doktor daha da takmasam diye düşünüyorum hatta bunun icin yeniden psik.randevusu bile almayı düşünüyorum.
Benim mevcut kullandığım ilacın, şu en çok kullanılan adı p,l,c ile başlayan meşhur mutluluk hapları ile etkinliği evereste çıkıyomuş onu da makale okuyarak keşfettim. P..c yazdırmayı düşünüyorum.
Pms sendromum var bi de benim, ona da etkiliymiş.
Varsın olsun ilaçla düzeliyo ilaçla mutlu oluyo olalaım, napalım, acıyla, karamsarlıkla, kaygıyla geçirdiğimiz günlere değdi mi değecek mi?
Tıp yardım etmek için var, sonuna kadar faydalanmak bizim seçimimiz.
En kısa sürede doğru tedaviyi bulup rahatlamanız dileğiyle