• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete/Kafa karışıklığı/Bunalma hissi

Cakil35

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
77
5
6
29
Merhaba arkadaşlar bu kaçıncı açtığım farklı konu bilmiyorum. Tam 10 aydır yaygın anksiyete bozukluğu ve depresyon yaşıyorum. İlaç kullanıyorum terapi alıyorum ama bana mısın demiyor. Her geçen gün farklı semptomlar olmaya başladı. Bir anda durup dururken saçma bir his geliyor beynime ve her şey anlamsızlaşıyor garip gelmeye başlıyor. Hayat çok tuhaf geliyor ve böyle olunca yaşamak istemiyorum resmen. Artık öyle bi noktadayım ki gün başlasın istemiyorum.Sürekli uyusam da günü öyle geçirsem keşke diyorum.Zaman geçmek bilmiyor gözüm sürekli saatte. Birkaç gündür xanax içmeye başladım o bile tam anlamıyla rahatlatmıyor.
Uzun süredir çok şiddetli anksiyete yaşadığım için mi böyle hissetmeye başladım sizce? Sanki beynimin işleyişi değişti kafam çok dağınık çok karmaşık. Neredeyse 1 sene olacak ilaçlarla sadece fiziksel semptomları hafifletebildik.Benzer durumlar yaşayanlar var mı?

Back