- 12 Ocak 2009
- 292
- 1
- 116
- 41
Tatlım yok ya o kadar kolay olmuyor kendimle mücadele ediyorum ilaç kullandığım halde gene de çok zorlanıyorum. Bir kere güvenin olmuyor kendine, dikkat dağınıklığı oluyor, kafanı veremiyorsun bir şeye. Zor anlıyorsun. Bu sene gireceğim ÖSS'ye, bilmiyorum ne olacak. Okumak çok istiyorum. Fakat yapabileceğim bir şeye bir kaç zaman sonra yapamam, başaramam diyorum. Çok kötü bir durum. İnsan arasına da pek girmek istemiyorum bu durumdan dolayı, tutanamıyorsun çünkü. Mutlu da değilim. Hepsi üst üste geliyor yaa. Sevgilim buluşmaya çağırdığı zaman kimi zaman onun yanına bile gitmek istemiyorum yaa var mı böyle bir şey. mafoldumben Bu sene üniversite de onun yanını yazacağım, başaramayacağım galiba gene çıkıp geleceğim. Öyle olacak diye çok korkuyorum. mafoldumben Zaten herkes eleştiriyor beni, komşular desen ayrı, akrabalar desen ayrı ağzı olan konuşuyor. Senden bir şey olmaz, bir adım ilerleyemedin, bak okulunu bıraktın geldin... falan filan bir ton şey. Böyle dediklerinde azda olsa kendime güvenim varsa oda gidiyor. Bir daha okulu bırakıp gelmek istemiyorum, aynı duruma düşmek istemiyorum. mafoldumben
Kuzum yapma ne olur,bırak millet konuşsun dursun duymayacanalsanaalsanasmile
zaten bu hastalık hassas insanları seviyor.Kimseyi duymayacan alınmayacan sallamayacanlülülülülülü.Hayatı kedi gibi tırmalayacaksın başka yolu yok ecde oturup kendine yoğunlaştıkça içinden çıkamazsın.Bende okul bırakmıştım,kimse de rahatsızım diye fazla üstüme gelemedi sonra kendim okumak istedim okuluda dereceyle bitirdim.Psikolog amcam vardı bitane çok destek oldu bana sağolsun o dönemlerimde çocukluğumda yaşadığım obje eksikliği sebebi ile herşeyi herkesi kendimleştirdiğim benliğime aldığım için böyle olmuş.Sen izmirde misin istte misin şimdi?Üni okumadan da istediğin sevdiğin bir iş yapabilirsin unutma bunu kendi iç sesini dinle ve ne yapmak istiyosan onu yap,kimseyide dinleme tamam mı fıstığımopuyorumnanaktan