Anksiyete beni mahvediyor

Size yardımcı olmak isterim yani birbirimize yardımcı olalım isterim.

Size şunu söyleyebilirim kitaptan ve İzzet güllü den öğrendiğim algını değiştirmek ve telkin.

Size şunu söyleyebilirim kitaptan ve İzzet güllü den öğrendiğim algını değiştirmek ve telkin.
Hayata uygulayınca çok işe yarıyor ben çok iyim ama disiplinli olarak telkin ve video izliyorum not alıyorum sadece iyileşmiyorum aynı zamanda bilgileniyorum öğreniyorum…

Evet bu midede bir çarpıntı hissi bendede oluyor ve anksiyetem var belirtilerini aynıymış ben doktora gittim bişey çıkmadı ama bu durum var yani geçmedi siz nasılsınız

Bu midenin biraz üstünde kalbimi midemi anlamadım tuhaf bir atım var nabız gibi ve geçmedi 9 aydır sizinki de öylemi

Benim basim uyusuyor sıkısıyordu. Basım donuyordu. Psikiyatrik ilaclar bunları gecirdi.

Benimde var o atım midenin üstünde netten bakınca aort anevrizması mide fıtığı herşey çıkıyo korkutuyo beni
Evet evet aynısı yazıyor dahiliye ve kardiyoloji gittim bişey çıkmadı daha iyi doktorlara gitmeyi düşünüyorum hayatımı olumsuz etkilemiş artık ya maf oldum sizdede uzanınca mu oluyor ve oturunca gi

Evet bende öyle atakta hissetmiyorum pek bu nasıl bir illet böyle kimin beddua sı tuttu diyorum bazen 9 aydır böyleyim seninki ne kadar zaman olmuş
Benim doğumdan sonra başladı yani lohusalık depresyon derken iyice alt üst oldu psikolojim zayıfladım o zaman daha çok belirli hale geldi senelerdir panik atağım var ne zaman bünyem düşse direk ortaya çıkıyo

Yani panik atak mı diyorsun bende diyorum inşallah öyledir aman şu genç yaşta öldürmesinde varsın psikolojik olsun

Yani panik atak mı diyorsun bende diyorum inşallah öyledir aman şu genç yaşta öldürmesinde varsın psikolojik olsun
Yaşadığınız şey kursak kalkması genelde korku veya bizim gibi paniği anksiyetesi olanlar da oluyor mide yukarı çıkıyor gibi bişey benim de öyle biraz yemeği fazla kaçırdım mı kalbine baskı yapıyor yattığım da çok kötü vuruyor yüz üstü yatamaz hale geldim onun yüzünden vücudumu sallıyor resmen kalp mi diye de korkmuyor değilim açıkçası

Benim basim uyusuyor sıkısıyordu. Basım donuyordu. Psikiyatrik ilaclar bunları gecirdi.
Benim de öyle sanki bi sersemlik var kafamın içinde algılayamıyorum hiç bi şeyi yorgun oldum mu hele ki yorgun olduğum da afedersiniz mal gibi derler ya öyleyim kafam da bi basınç bi ağırlık bi iç dönmedi bende ilaç kullanmaya başladım biraz daha iyiyim eskisine göre

Ben de öyleydim şu an biraz daha iyiyim diyebilirim şükür sürekli sol tarafım da bi ağrı batma sol kolum ağrıyor sırtım ağrıyor kalp mi diye korkuyorum kalple kafayı bozmuş durumdayım gitmediğim doktor kalmadı her şey normal psikolojik olduğunu kabullenmek çok zor oldu hep bi ciddi hastalığım olduğunu düşündüm geceler zor geliyor ilaç kullanmaya başladım doktora sordum senin iyi olman bebeğin için de iyi olacak dedi kullan sorun olmaz dedi allahtan ama gel gör ki birazcık değişiklik olsun kalbim de bişey mi var diye korkuyorum yine

Benimki kalp le mide arasın da kalmış orda tekleme gibi bişey oluyor bazen güm diyede vuruyo genelde oturum uzandıgımda oluyor artık kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…