Anksiyete atakları yaşıyorum, mezun olamayacağım

Anksiyeten tetikliyor bu düşünceleri, sana tavsiyem olmasını istediğin şeyleri not al yaz ve inan. Kaygından dolayı herşeyin kötü olacağını düşünüyorsun. Herşey istediğim gibi ilerliyor şeklinde kendini telkin et. Çözülmeyecek bi problem olduğunu düşünmüyorum. İhtimaller üzerinden tüketme kendini. Allah yardımcın olsun.

Yahu kızım bir derdin yok ki. Adam gelecek diyorsun eee geldiğinde imzayı alırsın. Pazara kadar tezini yap, gelecek hafta ismini düzelttir sonra imzaları topla bu kadar. Nedir yani egrçekten anlayamadım Allmanyaya da evrak DHL express ile max 2 günde gider zaten koskoca 1 ay var diyorsun. bence kafanı topla, işe koyul düşünmeyi de bırak.

Öncelikle hayırlı olsun doktoranız.

Sizi evhamlı diye hatırlıyorum. Halledilmeyecek bir mesele değil. Rahat olun.

Ben de teze konulacak imzadan eksik nüsha almıştım ve projeyi kapamak için de BAP imza nüshasını beğenmedi diye tekrardan imza toplamak zorunda kaldım. Hocalardan ikisi bize kendi adına imza atmamız için izin vermişti. Biri tatile çıkmıştı, diğerinin yerleşkesi uzaktaydı. Belki asistanı veya bölüm sekreterliği yerine atabilir.

Soyad meselesinde de YÖKe niye takılsın ki? Enstitüye en kötü takılır. Öyle olsa da nasıl görüp de uyaramadılar? Kaç kere ara rapor vermişsinizdir. Garantiye almak için YÖK'ü arayıp sorabilirsiniz. Onlar enstitü gibi değil, bakarlar

Telefona bakmayan sekreter için de mail atın. Bizim beceriksiz okulla da anca öyle iletişim kurabiliyordum. Bir de bizim okul çıkıyormuş, ne gülerim

Gerginliğiniz ve kalp sıkışmanız için serotonin mutluluk hormonunu arttırmanız gerek. Güneş ışığı yanı sıra badem, ceviz, fındık, yumurta, peynir, ananas, muz, avokado, çikolata, fıstık ezmesi ile magnezyum ve demir içeren besinleri tüketin. Kahve tüketiminizi azaltın. Sürekli olumlamalar yapın gün içinde.

Sahip olamadıklarınızdan çok sahip olduklarınıza odaklanın. Meditasyon yapmanızı öneririm.
Ben sizin için dua etmeye ve olumlamalar yapmaya başladım.

giden hoca kendisi yerine vekalet bırakmış olabilir
eşi de akademisyense eşi atıyor da olabilir (bizim hocalardan 2 tanesi karı koca, yalnız çocuk büyütüyorlar, biri okuldaysa diğeri olmuyor genelde ve imzaları atıyorlar birbiri yerine)

uzaktan eğitim olduğunuz için hocalarınızın evrak kürek işlerini çok görmediniz muhtemelen ama böyle şeyler olur, oluyor.
sekreterler, enstitü memurları her yerde gıcık.
sakin olun bir yol bulunur
hiçbir enstitü gerizekalı memur yüzünden doktora yakmaz, illa çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…