- 27 Kasım 2015
- 1.192
- 326
- 35
-
- Konu Sahibi nehirdemirnehir
Sağol canım ben araştrdım belli bi miktar dışında fazlası zararlıymış çok sağol dikkatin için. Doktor bi kürü hamile ve atakları olan bi bayana önermiştiCanım gebelikte maydanoz sakıncalı olabilir dikkatli olun
Cn m bende oleyim malesefKoca bir pazar ve ben evden cilamadim allahım nasıl bir endişe hali evden dışarı çıkarsama midem bulanır kaygısı bnm gibi olan varmı çok yoruldum
canım çarpıntın falan olmuyor sadece evden çıkmaktamı sorunun var bende tam tersiyim eve girince başlıyor bunalımKoca bir pazar ve ben evden cilamadim allahım nasıl bir endişe hali evden dışarı çıkarsama midem bulanır kaygısı bnm gibi olan varmı çok yoruldum
senin nasıl canım tam anlamıyla panik atak mı ? benimki farklı daha kötüsü sankiCn m bende oleyim malesefbiri yanimdayken bu sıkıntım olmuyordu ama bugün kötü oldum
Oyy canım benim ya bende çarpıntı oluyo. onu kontrol altına almıştım da şimdi sanki çıldırıcak gibi oluyorum. aslında bi yenebilsek atak geldiğinde kendimizi telkin edebilsek nasılsa 10 dk ya geçiyor. Ayrıca sizde yenebilirsiniz bulantınız olsun gerekirse kusun ne olacak sanki biraz olayı normalleştirseniz daha iyi olmazmı. kendimize çevremize işkence Allahım kurtarsın hepimizi bu dertten kızlarBenim evde çok yoğun olmasa da vuruo ama disarda tedirginliğim bulantı m oluo yada olucakmi diarda olursa rezil olurum endişesi bunun yanında daralti huzursuzluk bide bebek istiyom ilaç bırakalım bir ay oldu çok zor gibi gelio biri bir yere gidelim diyince hemen endişe kaplio beni
Yok cnm çalışmıyorum ama kismetse 3 ay sonra atanicam o zaman napcam bilmiyorumAllahım yardımcımız olsun çalışıyorum ama iş hayatım artık zevkli gelmionmu bu durumdan dolayı siz calisiomusuniz
Nasıl daha kötüsü cnm?panik atak cnm ama ağır benimsenin nasıl canım tam anlamıyla panik atak mı ? benimki farklı daha kötüsü sanki
benimde çok ağır şimdi bile fenayım. çarpıntın falan oluyormu mesela.Nasıl daha kötüsü cnm?panik atak cnm ama ağır benim
Benim en çok beynimde karıncalar olusuyo sanki ona dayanamiyorumbenimde çok ağır şimdi bile fenayım. çarpıntın falan oluyormu mesela.
malesef kullanamıyorum ya en çok da ona dayanamıyorum iyiydim ilaç kullanırken idare ediyodum. bende tv izliyorum mesela ufak bi yeri etkiliyo başlıyo çarpıntı nefes daralması falan çapıntıdan yorgun düşüyorum bazen intiharı bile düşünüyorum. Şimdi de bebek var ya bebeğimi sevmezsem korkusu başladı napcam ben bilmiyorum. dua okuyorum kendimi meşgale edecek şeyler yapıyorum ama yok geldimi geliyor işte.Benim en çok beynimde karıncalar olusuyo sanki ona dayanamiyorumilaç kullanamiyosun sen demi
Hamileyken daha çok oluyomus sanırım.Bende tam geçmeden hamile kalmaktan korkuyorummalesef kullanamıyorum ya en çok da ona dayanamıyorum iyiydim ilaç kullanırken idare ediyodum. bende tv izliyorum mesela ufak bi yeri etkiliyo başlıyo çarpıntı nefes daralması falan çapıntıdan yorgun düşüyorum bazen intiharı bile düşünüyorum. Şimdi de bebek var ya bebeğimi sevmezsem korkusu başladı napcam ben bilmiyorum. dua okuyorum kendimi meşgale edecek şeyler yapıyorum ama yok geldimi geliyor işte.
canım yanimoral bozmak istemem ama tam anlamıyla geçmesi öyle zor ki ben 5 haftaya kadar kullanmışım ilacı bilmiyodum bile ama çocuk olacak diye önceden bıraksaydım ve böyle olsa yine çocuk falan yapanazdım şimdi bu bi mucize diyorum Allah sabır verir diyorum ama yoklayınca da fena oluyırum valla of of. umarım senin benim gibi olmazHamileyken daha çok oluyomus sanırım.Bende tam geçmeden hamile kalmaktan korkuyorum
bazılarının hamilelikte rahat oluyo benim sorunum ilaca bağlamışım kendimi iştecanım yanimoral bozmak istemem ama tam anlamıyla geçmesi öyle zor ki ben 5 haftaya kadar kullanmışım ilacı bilmiyodum bile ama çocuk olacak diye önceden bıraksaydım ve böyle olsa yine çocuk falan yapanazdım şimdi bu bi mucize diyorum Allah sabır verir diyorum ama yoklayınca da fena oluyırum valla of of. umarım senin benim gibi olmaz
amin inşaallah arkadaşım Allah büyüktür.Allah yar yardımcımız olsun ilaç resmen uyuşturucu misal dusunun şuan ilacı bıraktım azar azar ama bir ay sonrasında vucutum ole bir istiyoki yardım et allahım
canı
canım çarpıntın falan olmuyor sadece evden çıkmaktamı sorunun var bende tam tersiyim eve girince başlıyor bunalım[/QUOAyneAynen benimde öyle evde duramıyorum
Aynen benimde öyle atak gibi olup geçmiyor devamlı bi mutsuzluk hali geleceğim yok gibi hastaymış gibi her duyduğum hastalığı kendimde arıyorum bnde o mu var bu mu var şuramda bu çıktı burada bu var neyi bu bn hastamıyım fal filan devamlı bu moddayımcanı
canım çarpıntın falan olmuyor sadece evden çıkmaktamı sorunun var bende tam tersiyim eve girince başlıyor bunalım