anksiyate ve panik atağı olan hamileler

Koca bir pazar ve ben evden cilamadim allahım nasıl bir endişe hali evden dışarı çıkarsama midem bulanır kaygısı bnm gibi olan varmı çok yoruldum

Koca bir pazar ve ben evden cilamadim allahım nasıl bir endişe hali evden dışarı çıkarsama midem bulanır kaygısı bnm gibi olan varmı çok yoruldum
Cn m bende oleyim malesef biri yanimdayken bu sıkıntım olmuyordu ama bugün kötü oldum

Allahım yardımcımız olsun çalışıyorum ama iş hayatım artık zevkli gelmionmu bu durumdan dolayı siz calisiomusuniz

canı
canım çarpıntın falan olmuyor sadece evden çıkmaktamı sorunun var bende tam tersiyim eve girince başlıyor bunalım

Benim evde çok yoğun olmasa da vuruo ama disarda tedirginliğim bulantı m oluo yada olucakmi diarda olursa rezil olurum endişesi bunun yanında daralti huzursuzluk bide bebek istiyom ilaç bırakalım bir ay oldu çok zor gibi gelio biri bir yere gidelim diyince hemen endişe kaplio beni

Oyy canım benim ya bende çarpıntı oluyo. onu kontrol altına almıştım da şimdi sanki çıldırıcak gibi oluyorum. aslında bi yenebilsek atak geldiğinde kendimizi telkin edebilsek nasılsa 10 dk ya geçiyor. Ayrıca sizde yenebilirsiniz bulantınız olsun gerekirse kusun ne olacak sanki biraz olayı normalleştirseniz daha iyi olmazmı. kendimize çevremize işkence Allahım kurtarsın hepimizi bu dertten kızlar

Benim en çok beynimde karıncalar olusuyo sanki ona dayanamiyorum ilaç kullanamiyosun sen demi
malesef kullanamıyorum ya en çok da ona dayanamıyorum iyiydim ilaç kullanırken idare ediyodum. bende tv izliyorum mesela ufak bi yeri etkiliyo başlıyo çarpıntı nefes daralması falan çapıntıdan yorgun düşüyorum bazen intiharı bile düşünüyorum. Şimdi de bebek var ya bebeğimi sevmezsem korkusu başladı napcam ben bilmiyorum. dua okuyorum kendimi meşgale edecek şeyler yapıyorum ama yok geldimi geliyor işte.

Hamileyken daha çok oluyomus sanırım.Bende tam geçmeden hamile kalmaktan korkuyorum

Hamileyken daha çok oluyomus sanırım.Bende tam geçmeden hamile kalmaktan korkuyorum
canım yanimoral bozmak istemem ama tam anlamıyla geçmesi öyle zor ki ben 5 haftaya kadar kullanmışım ilacı bilmiyodum bile ama çocuk olacak diye önceden bıraksaydım ve böyle olsa yine çocuk falan yapanazdım şimdi bu bi mucize diyorum Allah sabır verir diyorum ama yoklayınca da fena oluyırum valla of of. umarım senin benim gibi olmaz

bazılarının hamilelikte rahat oluyo benim sorunum ilaca bağlamışım kendimi işte

Allah yar yardımcımız olsun ilaç resmen uyuşturucu misal dusunun şuan ilacı bıraktım azar azar ama bir ay sonrasında vucutum ole bir istiyoki yardım et allahım

canı

canım çarpıntın falan olmuyor sadece evden çıkmaktamı sorunun var bende tam tersiyim eve girince başlıyor bunalım
Aynen benimde öyle atak gibi olup geçmiyor devamlı bi mutsuzluk hali geleceğim yok gibi hastaymış gibi her duyduğum hastalığı kendimde arıyorum bnde o mu var bu mu var şuramda bu çıktı burada bu var neyi bu bn hastamıyım fal filan devamlı bu moddayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…