- 23 Ocak 2015
- 217
- 65
- 37
-
- Konu Sahibi nehirdemirnehir
Bnde de anksiyete vardi hamileligimde yalnz kalmamya calis. Sana tavsyem bu konu disinda seylerden muhabbet et ve kendini baska seylre ver.imkanin varsa mutlaka dsarda yuruyus yap hic cikamm dyorsan evde biseylrle ugras örn.dolap duzeni mutfak temzlgi vs. Hergun mutlaka hava al balkona bile ciksan olur.ayrica doktrm bna pasiflora vermsti hamileykn icebilirsin demsti ama kendini cok kotu hissettgn anlrda al hergun kullanma demisti.bn o ilaci bile kullanmadim.bde hamileligin verdgi hassaslkta oluyor 3. Ayda tamamen normale dönmustm hamlelgmin.muhakkak komsun olsun arkdsn olsun vs gun icinde birileryle gorus bu aralr. Haberlden uzak dur hassassin seni ekstra etkiler kendmden biliyorum.allah yardim etsin insallah seninkide uzun surmezarkadaşlar bende ansiyate bozukluğu var 13 haftalık hamileyim zor günler yaşıyorum benimle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar var mı önerileri olanlar hep kötü şeyler olacak gibi hisediyorum hayattan koptum remen ölüm korkusu var içimde ilaçda kullanamıyorum
çok doğru söylüyosun dediğin herşey aynı ben haber izleyemiyorum yanlız kalamıyorum açık hava iyi geliyor çok teşkkür ederim zor bi durum yaşam kalitesini düşürüyor Allah düşmanımın başına vermesin.pasiflora şurup banada verdi dr çok sıkıntı olursa iç dedi bende içmemeye çalışıyorum inş geçer en kısa zamanda çalışıyorum ayrıca ama iş ortamım çok sıkıcı ve sıkıntılı o yüzden komşularımla arkadaşlarımla görüşemiyorum ama izin günleimde falan görüşüyoruz çok iyi geliyor gerçekten.Bnde de anksiyete vardi hamileligimde yalnz kalmamya calis. Sana tavsyem bu konu disinda seylerden muhabbet et ve kendini baska seylre ver.imkanin varsa mutlaka dsarda yuruyus yap hic cikamm dyorsan evde biseylrle ugras örn.dolap duzeni mutfak temzlgi vs. Hergun mutlaka hava al balkona bile ciksan olur.ayrica doktrm bna pasiflora vermsti hamileykn icebilirsin demsti ama kendini cok kotu hissettgn anlrda al hergun kullanma demisti.bn o ilaci bile kullanmadim.bde hamileligin verdgi hassaslkta oluyor 3. Ayda tamamen normale dönmustm hamlelgmin.muhakkak komsun olsun arkdsn olsun vs gun icinde birileryle gorus bu aralr. Haberlden uzak dur hassassin seni ekstra etkiler kendmden biliyorum.allah yardim etsin insallah seninkide uzun surmez
okadar çok aynı şeyleri yaşıyoruz ki canım korkma bişey olmaz ama hamile kalırsan ilacı keserler buna hazırlıklı ol bence önce piskolojik olarak hazır hisset kendini çünkü ben hamile kalmayı düşündüm ilaçların etkisiye iyi hissettim kendim bıraktım ilacı hamile kaldım ve tabi hamilelikte vücut değişiyor hormonlar değişiyor birsürü değişiklik oluyor vücudunda bende önce dış gebelikse diye endişe yaşadım sonra bebek içimde canlanmaz ölürse beni zehirlerse diye şimdide bağırsaklarım gaz bel kasık ağrım var bağırsaklarım sürekli faliyet halinde şimdide ondan korkuyorum kansersem diye başkalarına diyorum saçma geliyor ama buda benim hastalığım siz en iyi anlarsınız bütün bunlara hazırlıklı ol ben iyi hissetiğim bi dönemde hamile kaldım hiç bunları hesaplamadım ve dediğin çok doğru en güzel ilaç tevekkül olsunda düşünelim demek ama bazen maneviyatımız eksik kalıyo en büyük problemde bu olsa gerek duedelim birbirimize inşMerhaba kızlar bende bişey sormak istiyorum . Bendede anksiye problemi var malesef yada vardı diyeyim . bu ayımı çok rahat geçirdim hamdolsun. ama sormak isteğim şey şu şimdi bebek düşünüyorum ama ilacımıda kullaıyorum doktor gebe kalırsan keseriz dedi ama içimde korku var ilaç bebeğe bişey yaprmı die şuan adetimi 5 gün geçti ama testler negatif çıkıyor kan testide daha yaptırmadım tabi ilacımıda kullanıyorum bu arada korkarak siz neler yaptınız ?
Bide bu sorunla yaşayan arkadaşlara nacizane bi kaç önerim olacak . Eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış sizi çok iyi anlıyorum malesef bizi bizden başka kimse anlamıyor . Arkadaşlar bu ay kendimce yöntemler denedim sonuçta bu psikolojik bi hastalık sıkıntı , kaygı durumu aklıma geldiğinde hemen onu aklımdan atmaya çalıştım . Atıyorum başım ağrıdı beyin kanaması geçirip ölcem die düşünürdüm . Bu sefer aynı durum olunca nolursa olsun dedim sonuçta ölcek olsam engel olamıycam ya . Bir İki böyle yapınca baktım durum gidiyor kendiliğinden bolbol tevekkeltü yaAllah çektim. özelliikle içime bi korku gelince bide Kaygı durumunda Yasin suresi okudum .Hamdolsun ben faydalarını gördüm sizede öneririm tabi ilacımıda alıyorum bi yandan ama korkunun üzerine gitmek bence bu işin çözümü . Hadi ne olacaksa olsun diyorum ve bakıyorum o düşüncem gitmiş. Sizlerde deneyin derim ben . Rabbim maddi manevi hastalıklarımıza şifa versin .
İnş canım.Ne tür kaygılar yasadıgını sormamda sakınca varmı acaba.Aslında merak ettigim su benim daha cok sevdigim birini kaybetme korum var kendimden cok bunu düsünüyorum hayatın bi akışı var illaki yasıyoruz benim annemle babam 21 yıllık evliler 3 kardeşiz hastalık dert tasa illaki oldu ama onlar birbirleriyle 21 yıl gecirdiler.Rabbim ömür versin daha nice yıllara inş ama ben benim hayatımın böyle sürmeyecegini kuruyorum sürekli kafamda sanki dügün tarihimize kadar bişey olucakdügün olmıycak yada dugun olucak evlenicez cocugumuz olmıycak yada cocugumuz olucak esimi kaybedicem en büyük korkularımdan biri baba sız cocuk büyütmek nişanlım yurt dısında ne zaman buraya gelicek olsa ucak düsecek piskolojisine girip panik atak geciriyorum.Herkeste bu siddette mi yasıyo acaba gelecek kaygım var sürekli ve bu kaygı birilerinin ölmesini temel alıyo ne yazıkki ve ben bunu aşamıyorum.Arkadaşlar bende 6 yildir p.a la ugradiyorum kullanmadigim ilac etmediğim dua icmedigim bitki cayi kalmadi ayrıca 2 yillik evliyim ve anne olmaya calisiyorum kendi kafama gore ilaci biraktim yoksa bu gidişle ilaçla omur gecirecektim çok zor yasamak yasadiklarini izah etmek iyileşmiş değilim kaygilarim halen devam ediyor ve nöbet korkusu kabusum oluyor fakat kararvverdim ne kadar korksamda korkunun ecele faydasi yok kafamda yasayip bitirmeye özen gosteriyorum kendi doktorumuz kendimiz olucaz başka çare gelmiyor aklima allah yardimcimiz olsun
Aynen canim ya yenmeye calisiorum ama olum korkusu bebegime bisey olurmu korkusu birakmioarkadaşlar bende ansiyate bozukluğu var 13 haftalık hamileyim zor günler yaşıyorum benimle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar var mı önerileri olanlar hep kötü şeyler olacak gibi hisediyorum hayattan koptum remen ölüm korkusu var içimde ilaçda kullanamıyorum
canım kaygılat aynı sürekli değişiyo bende nişanlıyken aynı duyguları yaşadım düğünümüza yakın hasta olacam haberlere konu olacaz işte genç kız düğün gününü beklerken falan gibi acıklı haberler olurya öyle seneryolar yazdım hep aklımdan uçağa binemediğim için okulumu bıraktın seninki gibi ben binince uçak düşecekmiş gibi düşünüyodum hamileyim şimdi nişanlıken yaşadığım kaygıları şimdi yaşıyorum benim kaygılarım genelde bana bişey olacak üzerinde ama değişiyor tabi sürekli arkadaşında dediği gibi uyuyan bi hastalık bu çok zor evlenince daha zor oluyor nekadarda olsa anne baba gibi olmuyor eş çekiniyosun ve hamile kalmak çok doğru cesaret işi dua en güzel ilaç ama bazen aranıyorm resmen bi ilaç olsada beynimi uyuştursam diye ama hamile olunca ilaçda alamıyorum eşim sıkılmaya başladı bu sürekli hasta piskolojimdenİnş canım.Ne tür kaygılar yasadıgını sormamda sakınca varmı acaba.Aslında merak ettigim su benim daha cok sevdigim birini kaybetme korum var kendimden cok bunu düsünüyorum hayatın bi akışı var illaki yasıyoruz benim annemle babam 21 yıllık evliler 3 kardeşiz hastalık dert tasa illaki oldu ama onlar birbirleriyle 21 yıl gecirdiler.Rabbim ömür versin daha nice yıllara inş ama ben benim hayatımın böyle sürmeyecegini kuruyorum sürekli kafamda sanki dügün tarihimize kadar bişey olucakdügün olmıycak yada dugun olucak evlenicez cocugumuz olmıycak yada cocugumuz olucak esimi kaybedicem en büyük korkularımdan biri baba sız cocuk büyütmek nişanlım yurt dısında ne zaman buraya gelicek olsa ucak düsecek piskolojisine girip panik atak geciriyorum.Herkeste bu siddette mi yasıyo acaba gelecek kaygım var sürekli ve bu kaygı birilerinin ölmesini temel alıyo ne yazıkki ve ben bunu aşamıyorum.
aynen bendede öyle sürekli kötü seneryolar var kafamda ya bana bişey olacak gibi ya bebeğime aklım bana oyun oynuyor sankiAynen canim ya yenmeye calisiorum ama olum korkusu bebegime bisey olurmu korkusu birakmio