- 27 Kasım 2015
- 1.192
- 326
- 35
-
- Konu Sahibi nehirdemirnehir
Bu rahatsızlığı olan herkeste var maalesef bu. Bi kere geldimi insan mutsuz oluyor. Nefes egzersizi falan yapsanız. Sanırım sizde ilaç kullanmıyorsunuz. İnsan derdine derman olacak neler arıyor. Bazen kimse anlamıyor işte. Yapılacak en kolay şeyleri bile yapmak zor geliyor insana. Bol bol dua edelim birbirimize Allah'ım şifa versin hepimize inşallahAynen benimde öyle atak gibi olup geçmiyor devamlı bi mutsuzluk hali geleceğim yok gibi hastaymış gibi her duyduğum hastalığı kendimde arıyorum bnde o mu var bu mu var şuramda bu çıktı burada bu var neyi bu bn hastamıyım fal filan devamlı bu moddayım
Amin canım benim inşallahozgrmzn cnm bende 2 yıla yakındır kullanıyorum ilaç bi gün unutmuştum içmeyi faciaydı benim içinAllah hepimizi bu dertten kurtarsın inş
İlk 3 ay kullandırtmıyolar ama doktorlar anne sağlığını daha ön planda tutuyorlardı. Bi yerde okumuştumHamilelik boyunca ilaca devam eden varmıdır arkadaşlar
Kızlar nasılsınız ne alemdesiniz ?
Valla herkes aynı durumda bende öyleyim ama hamileyim ilacı bıraksam iki gün sizin de dediğiniz gibi oluyor du. Böyle cesaret etmek zor bence bırakıyım da bebek yapım zor yani erraflıca bi doktorla konuşun nereye kadar gider ki bu böyle zaman geçiyor dediğiniz gibi size de yazık. Sadece ilk uç ay yasak diyolar diğer konuda bi bayan kullanıyormuş ilacı hatta doktoru anne mutlu oldukça bebek de olur demiş ama bende cesaret edemiyorum içmeyeherkese selam
tam 15 yıldır ilaç kullanıyorum
malesef bende de panık atak ve depresyon rahatsızlıgı var
2000 yılında hiç ummadıgım bır anda ortaya cıktı ve birdaha da beni hiç terk etmedi.
2 yıla yakın zamandır evliyim. bebek çok istiyorum ancak ben de cesaret edemıyorum
evlendıgım sene cesaret edıp ilacımı azaltarak bıraktım , hayatımda ılk defa 6 ay ılacsız yasadım ve buna resmen ınanamadım.
hersey o kadar güzeldi ki, kendimi cok mutlu ve sağlıklı hıssedıyordum ; ancak 6 aydan snr beni öyle bir vurdu ki ilaçsızlık , hayatımda hıc olmadıgım kadar kötü oldum ve 2 haftada 10 kılo verdım , işe gidemedim . bu hastalıgın tum belıurtılerı aynı anda yasamımın merkezıne geldı ve yenıden ılaca basladım.
o kadar cok bebek ıstıyorum kı; ama ılacsız nasıl olacak bılemıyorum.
ılacı 2 gun içmesem vucudum hemen tepkı verıyor ve ıcme ıhtıyacı duyuyorum
denemediğim yol, gitmediğim dri kişisel gelişim uzmanı, psikolog,psikiyatr vs kalmadı..
benım de merak ettiğim şey, hamılelıkte bu tarz ılacları kullananlar var mı?
çevremın baskısından bıktım , bebek ne zaman bebek ne zaman , kimse halden anlamıyor,ben de cok ıstıyorum ama hep uygun zamanı kollamak ıstıyorum,
bir yandan da diyorum ki,15 yıldır bu hastalgın içindeyım ve uygun zaman yok, sadece zaman akıp gıdıyor ve yasımk ılerlıyor
35 yasındayım suanda
Çok geçmiş olsun sizedebende de var anksiyete ve panik atak.. üstelik hamileyim
nasıl geçecek bu hastalık..
Valla herkes aynı durumda bende öyleyim ama hamileyim ilacı bıraksam iki gün sizin de dediğiniz gibi oluyor du. Böyle cesaret etmek zor bence bırakıyım da bebek yapım zor yani erraflıca bi doktorla konuşun nereye kadar gider ki bu böyle zaman geçiyor dediğiniz gibi size de yazık. Sadece ilk uç ay yasak diyolar diğer konuda bi bayan kullanıyormuş ilacı hatta doktoru anne mutlu oldukça bebek de olur demiş ama bende cesaret edemiyorum içmeye
bende de var anksiyete ve panik atak.. üstelik hamileyim
nasıl geçecek bu hastalık..
Bazen duruyorum bazen bilmiyorum yinede ilaç verseler bi köşede dursa belki içim rahat olur psikolojik olarak ne zormuş şu işler ya vallaİçmeden durabiliyorsanız tabiki de içmeyin
umarım sağlıkla kucagınıza alırsınız bebişinizi:)
bırakayım da bebek yapayım dıye dusunmuyorum zaten
dr ile grstum ilk üç aydan snr kullanabiliriz dediler ama o an ne gösterir bilemem annelık duygusu cok baska olmalı tabiki.
Bazen
Bazen duruyorum bazen bilmiyorum yinede ilaç verseler bi köşede dursa belki içim rahat olur psikolojik olarak ne zormuş şu işler ya valla
inşallah sizin ne kadarlıkevet zor inşallah içmeden ve enazından emzirme donemınde de ilaçsiz gecer günleriniz.i
İninşallah sizin ne kadarlık
He pardon olur inşallahbende bebek yok canım
hamilelik yok yani:)