- 1 Kasım 2015
- 24
- 19
- 37
-
- Konu Sahibi nehirdemirnehir
Canim Rabbim sana sifa versin insallahCanım Merhaba doktorun hangi ilacı verdi sana çok geçmiş olsun bebeğim için demişsin yanlış düşünüyorsun bebeğin için kullanmalısın bu zamana kadar ilaçsız gelmen çok güzel ama ilerlemiş kötü olan o ama panik yapmak yok ben genel anestezi oldum bu rahatsızlığımdan ötürü spinal Sezeryan olmadım genel anesteziye girmeden de bana narkotik ilaç verdiler sanırım xanaxtı o sonra doğuma alına na kadar rahattım doğum hazırlığında yine olmaya başladı ama genel anesteziyi verirken kendimi kaybettim sonra çok büyük bir acıyla uyandım o sancılar ağrılar çok kötü keşke normal doğum yapabilsek daha yeni ayağa kalkabildim 32 gün oldu ama gel bana sor uykusuzlukta tetikliyor karar verdim psikiyatriste gittim bana ilaç verdi ama süte geçer emzirmeyi bırak dedi yapamadım şuan da da kötüyüm Allah sonumuzu Hayır etsin hergün atak geçirmekten bıktım
Ah canim onu ben de diyorum ama iste vardir elbet bir hayir bizim goremedigimizbende 3 buçuk ay oldu evleneli ama panik atağım keşke şu hastalık geçse de hamile kalabilsem
Allah yardimcin olsun canim benimde pabik atak anksiyete oldugununbulamadilar iki ay doktor doktor gezdik ve tabi ilerledi bir ay hastanede kasldim ama simdi daha iyiyim sukur bende yalniz yatamiyordum canim daha yeni yeni yatiyorumilk 3 ay ilaç kullanılmıyomuş yasakmış.dr bana en az bi yıl çocuk düşünme sakın dedibenim durumum baya ağır maalesef dışarı tek başıma çıkamıyorum bile
Evet tekrarlıyor. Hatta daha uzun ve daha şiddetli oluyorzaten bu hastalıkla hamile kalmak cesaret istiyo tabiki elimizde değil bu Rabbim verdikten sonra yapçak bişey yok.dr bana tamamen iyileşmeden hamile kalma dedi ama hamilelikte bu hastalığın tekrar olduğunu duydum çoğu kişide.hayırlısıyla sağlıkla olur inş bebişlerimiz
sen yaşadın mı bunu cnmEvet tekrarlıyor. Hatta daha uzun ve daha şiddetli oluyor
Evet 1_2 hafta sürer geçerdi ama hamileliğim boyunca geçmedi hiçsen yaşadın mı bunu cnm