- 11 Ocak 2009
- 6.166
- 98
- 39
-
- Konu Sahibi biberdolma
Tamam o zaman ben okul çıkışı ararım sonrada gelirim yanınıza sayımızda artıyor yavaş yavaş beni de göbeğimden tanıyabilirsiniz çoook kocaman değil ama kocaman sayılır :) Ben de 19 haftalığım şu an :)
vallaha esıme sordum gotururum dedı saat kaca kadar oradasınız benım herıf 6 da cıksa gelmesı 7 yı bulurya o kadar zaman cocukla ne ederım orada cayyolu eskısehır yolunda umıtkoy gordıonun orası
kızlaaaaar ben uyuyorum artık iş var yarın...uyuyamazsam geliirim yine..iyi geceler hepinize
tmm cnmbu kadar varmı göbüşün
Acaba Atnickli arkadaşımız gelmeyecek mi onun adı yok hiç listede
otururuz herhalde ya bilmiyorum ki
vallaha keske once gorseydım bu cukurambar mado da oglenlerı acık bufe kadınlar ıcın gunler var dun gıttım gayet ıyıydı 20 tl belkı baska sefer orada bulusuruz
ya ona gore gelıcem cunku sap gıbı 2 aylık bebekle kalmıyım bır yerde gıdemem araba olmadan yoksa gelmeyı cok ıstıyorum ne bıleyım sonucta esı olanlar cocugu olanlar oradan erken ayrılmak ısteyebılır
Olma mı düşün artık geçen gün otobüste bir amca bana yer verdi zorla gel kızım otur sen çift canlısın dedi:))) Ben de onlar çıksa bırakırdım ama ne hikmetse bir bende çıkmıyor bu ikonlar :)))
şöyle kendisine özel msj atılamıyor kapatmış burdan da güncelledim devamlı ama giriphiçbir şey yazmadı o sebeple listede yok cnm.. ilmiyorum yanii.. sanırım marmelatta nosu var ona söylerim o söyler gelebilirse gelir..
kızlar ben atnickli arkadaşımla görüşmek çok istiyorum bana özelden onun numarasını atarsanız arayım ben onu halini hatırını sorayım sağolsun bana burayı o söyledi canım ya dikmende oturuyormuş bebeği var onunda sanırım1-1.5yaşlarında bende buralarda göremedim onu konuşmayı çok isterim tamam bekliorum yarın arıcam artık vakit geç oldu:)
bhtsn sen gel gel eşimde şimdi bana diyorki metro hemen önünde bin metroya gel işte aman ikisi içinde hiç problem yok ben seninle akşam 7-7.5 kadar beklerim gerekirse tamam mı
kızlar ben atnickli arkadaşımla görüşmek çok istiyorum bana özelden onun numarasını atarsanız arayım ben onu halini hatırını sorayım sağolsun bana burayı o söyledi canım ya dikmende oturuyormuş bebeği var onunda sanırım1-1.5yaşlarında bende buralarda göremedim onu konuşmayı çok isterim tamam bekliorum yarın arıcam artık vakit geç oldu:)
Benin facede ekliydi şimdi ordan mesaj attım ama bakalım geri döner mi görürse en kısa sürede yazar cevap onuda ekleriz inşallah..