Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

bencede hiç üzülmee birbirimize gider geliriz kısır yerizzzz ımmmmmm

kısır yerine gidip çiğ köftemi yesem acep kesermii????

vallaha esıme sordum gotururum dedı saat kaca kadar oradasınız benım herıf 6 da cıksa gelmesı 7 yı bulurya o kadar zaman cocukla ne ederım orada cayyolu eskısehır yolunda umıtkoy gordıonun orası

vallaha keske once gorseydım bu cukurambar mado da oglenlerı acık bufe kadınlar ıcın gunler var dun gıttım gayet ıyıydı 20 tl belkı baska sefer orada bulusuruz

Acaba Atnickli arkadaşımız gelmeyecek mi onun adı yok hiç listede

şöyle kendisine özel msj atılamıyor kapatmış burdan da güncelledim devamlı ama giriphiçbir şey yazmadı o sebeple listede yok cnm.. ilmiyorum yanii.. sanırım marmelatta nosu var ona söylerim o söyler gelebilirse gelir..

canım malesef facebook yok bende inşallah yapabilirim onuda ben baya zaman bilgisayardan uzak kaldım birazda teknoloji özürlüyüm herşeyi eşime soruyorum o da bana gıcık oluyor:))benim facebook hesabım sen ne yapcan gereksiz filan diyor..ben birgün uğraşıp yapıcam onuda ehueheu:))bhtsn cim özelden msj hakkın varsa sana bana numaranı yaz seni arayım ayrıca gel ya bak akşam benide eşim alıcak sen biraz fazla bebek bezi ve az da mama getir bişey olmaz eyleriz inşallah onuda ayrıca bana da beklerim bak tamammı?

genelde hepimiz merkezdeyiz oralar baya uzak bize ama nasip cnmm.. ben oturmaya calısırım 7 ye kadar diğer kızlarda cevap verirlerse ona göre gelirsin ozaman
vallaha keske once gorseydım bu cukurambar mado da oglenlerı acık bufe kadınlar ıcın gunler var dun gıttım gayet ıyıydı 20 tl belkı baska sefer orada bulusuruz

wayy hamileliğin en güzel yanı toplu taşıma araçlarında oturman.. ama kadınlar yer vermiyorlarr erkeklerde öküz değilse veriyorlar

bhtsn sen gel gel eşimde şimdi bana diyorki metro hemen önünde bin metroya gel işte aman ikisi içinde hiç problem yok ben seninle akşam 7-7.5 kadar beklerim gerekirse tamam mı

Benin facede ekliydi şimdi ordan mesaj attım ama bakalım geri döner mi görürse en kısa sürede yazar cevap onuda ekleriz inşallah..

kızlar ben atnickli arkadaşımla görüşmek çok istiyorum bana özelden onun numarasını atarsanız arayım ben onu halini hatırını sorayım sağolsun bana burayı o söyledi canım ya dikmende oturuyormuş bebeği var onunda sanırım1-1.5yaşlarında bende buralarda göremedim onu konuşmayı çok isterim tamam bekliorum yarın arıcam artık vakit geç oldu:)

Bende numarası yok facebooktan görüşüyorduk biz ama galiba marmelatta varmıs istersen ona özelden yaz o söyler sana

bende beklerim sanıyorum cnm bhtsn.. wet dikmende oturuyormuş küçük bebeği varmış. nosu bizde yok marmelatta var sanıyorum oda burda değil suan. gelebilir inşallah bakalımm..
bhtsn sen gel gel eşimde şimdi bana diyorki metro hemen önünde bin metroya gel işte aman ikisi içinde hiç problem yok ben seninle akşam 7-7.5 kadar beklerim gerekirse tamam mı

bende marmelata msj attım sende nosu vardı söyle gelebilirse gelsin dedim ama bakalım haber gelemedi daha..
Benin facede ekliydi şimdi ordan mesaj attım ama bakalım geri döner mi görürse en kısa sürede yazar cevap onuda ekleriz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…