Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

merhaba arkadaşım nasılsın iyi akşamlar biz bu cuma günü ankamall alışveriş merkezinde saat 13.00 da buluşuyoruz inşallah buyur sende gel canım bekleriz özelden msj atma hakkın var ise tel bırak ben seni ararım tamam mı öpüyorum senii..

:KK70: nasıl yapalım cnm
benimde bu topiği açma amacım oydu aslında..birbirimize gider geliriz..gün yaparız falan diye ooof ooff katılmak istiorum ortada buluşalım yaa:KK14::KK14::KK14::KK14:

olsun bundan sonra yaparız:KK70: çocuk falan problem olmaz en azından benim açıman. :KK70:
valla çok güzel olur canım benim pek yapamadığım şeyler çocuk olduğundan beri gezmek gün filan pek yapamadım ben bundan sonra acısını çıkarırız inşallah..biber dolmaa canım özel msj at numaranı senide ararım ben tamam mı şekerimm:))

bizim komsular 70 üstü oldugundan anlaşamıyoruz :KK70: dün geldi biri 87 yasında üstümdeki küsmüşde bana 91 yasında teyze onu söylemeye böyle işte.. dedim ya ben ne konusayım teyzecim sizlerle dedim 50 sene öncesinden bahsediyorsunuz yasım bile tutmuyor bununda yarısını duyuyorlar yarısıı duymuyorlar :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
haftaya da hafta içi birgün komşularda bana gelcekler hoşgeldine onları ağırlıcam yan komşum 6.katımıza yeni taşınanlar üstümdeki 4.kattaki falan filan..ben başladım bu işlere galiba ama sizlerin yeri ayrı kızlar aynı jenerasyon ve kafa yapıları yakın kişiler hissediyorum buradakileri..

cnm suan için bizde birbirimizi tanımıyoruz ama beni göbeğimden tanıcaklar işte:KK70: nom var herkese gönderdim özelden sana da gönderirim eğer arzu edip gelmek istersen 9 aralık cuma saat 13 de ankamall önünde bulusaagız.. gelirsen seviniriz:KK70:
çok hoşuma gitti yazışmalarınız keyif verdi.. bende Ankaradayım.. cuma belki bende gelirim ayarlayabilirsem.. ama kimsecikleri tanımıyorum.. nasıl olcek :)

canım seninde sesin çok güzel çok enerjik tatlım benim ya nişanlıymışsın bide ALLAH tamamına erdirsin canım görüşücez inşallah seninlede:))

ben cayyolunbda oturuyorum aslıdna bende gelebılırmde bebek arabasız cok zor bu tarafta oturan varmı bulusmaya gelen

geçmiş olsun tatlım sesin gayet iyi geliyor ama kendine çok iyi bakmalısın aman sen hele hiç hasta olma hamiş hamiş..ALLAH korusun seni..ıhlamur zencefil tarçın gülhatmi mayıs papatyası karışımı iç hamileyken fazla adaçayı içme tamam mı ben tıbbi bitkiler üzerine okudum 7 sene aktar işlettim bilirim hepsini bana sorabilirsiniz..

Perşembeye gerek kalmadan belli oldu bu haftada gidemiyoruz İstanbula yani bende geliyorum ama 15.30 gibi anca orda olurum ararım ben sizi :))

biberdolma sen nişanlımısınnn aaaa ne güzell Allah tamamına erdirsin cnmm...

bhrtsn cnm o tarafta oturan yok sanıyorum birkişi var oda gelemiyo zatn.. sen de gelirse seviniriz cnm.. bebeğin küçkse ana kucagı falan varsa tak gel..

sağol bitanemmm ben bitki çayı hiç içmem sevmem çünkü ıhlamur falanda dahilll
geçmiş olsun tatlım sesin gayet iyi geliyor ama kendine çok iyi bakmalısın aman sen hele hiç hasta olma hamiş hamiş..ALLAH korusun seni..ıhlamur zencefil tarçın gülhatmi mayıs papatyası karışımı iç hamileyken fazla adaçayı içme tamam mı ben tıbbi bitkiler üzerine okudum 7 sene aktar işlettim bilirim hepsini bana sorabilirsiniz..

oglen arası oldugu ıcın belkı esım bırakabılır ama ıste oradada bır trafık var sormayın aksam almak ıcın kesın mırın kırın eder trafıgı cok kotu oranın keske daha sakın bır yer olsaydı gelemezsemde ıyı eylenceler aslında sızlerı tanımayı cok ısterdım
biberdolma sen nişanlımısınnn aaaa ne güzell Allah tamamına erdirsin cnmm...

bhrtsn cnm o tarafta oturan yok sanıyorum birkişi var oda gelemiyo zatn.. sen de gelirse seviniriz cnm.. bebeğin küçkse ana kucagı falan varsa tak gel..

lagrimacım alemsin valla çok tatlısın ve de çok haklısın 91 yaşında teyzem dediğin gibi ne kadarını anlıyacak ve duyacak yaşlılık zor ALLAH yardım etsin..bhtsn cim sende gel canım bak benimde çocuk var sen yinede ayarlamaya çalış ben batıkentte ouruyorum çayyolu neresi orayı hiç bilmiyoırum canım inşallah birgün tanışır görüşürüz öpüyorum

lagrima yani ben :) - GELECEK

Marmelat - GELECEK

agunda72 - GELECEK

blue_aquamarine - GELECEK

sincera34 - GELECEK

melisdeniz- BELKİ

sinirboyu - BELKİ

cheerfulsky - BELKİ

biberdolma - GELEMEYECEK

translator - GELEMEYECEK

abeta - GELMEYECEK

beren91 -

saykopat -

katılmak isteyenlerde belirtirse ekleriz..
YOKMU ARTTIRAN!!!!!! :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

inşallah gelebilirsin gelirsen çok sevinirizz.....
oglen arası oldugu ıcın belkı esım bırakabılır ama ıste oradada bır trafık var sormayın aksam almak ıcın kesın mırın kırın eder trafıgı cok kotu oranın keske daha sakın bır yer olsaydı gelemezsemde ıyı eylenceler aslında sızlerı tanımayı cok ısterdım

ama haksızmıyım :) yaşlılık kapıdan içeri sokulacak birşey değil ama işte.. zor zorr... Allah elden ayaktan düşürmesin.. hee birde apartmanda tek genç benim gerisi hep nine :KK70:
lagrimacım alemsin valla çok tatlısın ve de çok haklısın 91 yaşında teyzem dediğin gibi ne kadarını anlıyacak ve duyacak yaşlılık zor ALLAH yardım etsin..bhtsn cim sende gel canım bak benimde çocuk var sen yinede ayarlamaya çalış ben batıkentte ouruyorum çayyolu neresi orayı hiç bilmiyoırum canım inşallah birgün tanışır görüşürüz öpüyorum

sen hiç üzülme annemm buluşcaz siz gelceniz bak bana tamam mı inşallah oğlan çok yaramazlık huysuzluk etmezde bende uzun uzun otururum:))

Tamam o zaman ben okul çıkışı ararım sonrada gelirim yanınıza sayımızda artıyor yavaş yavaş beni de göbeğimden tanıyabilirsiniz çoook kocaman değil ama kocaman sayılır :) Ben de 19 haftalığım şu an :)

X