Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

merhaba biberdolmacım bilmiyordum işe başladığını hayırlı uğurlu olsun ALLAH huzurla çalışmak nasip etsin..inşallah başka bir buluşmada tanışırız öpüyorum..

canım ya sesin çok güzel çok enerjik acaip elektrik aldım senden inşallah cuma günü çok keyifli ve güzel geçicek teşekkürler canım..

canım benim msn adresim yahoo lu şu anki bilgisayarda yahoo yokmuş bir gmail adresim var ama ondan hiç oturum filan açmadım bir eşime sorayım bakıyım benim msn adresim profilimde yazıyormu ki bakıyım sen benim mail adresimimi yazdın yoksa:))

ewet 21+5 oldukkkk ama biraz çok kilo aldım
ayyy hamilemisiiiiinnnnnn

cnm bi yazmıssın ya marmelata onu ekledim

o benim mail adresim msn adresimin parolasını bilmiyorum ben baya zamandır msn filan kullanmadığımdan unutmuşum bir tane yahoo lu vardı ama bu laptop ta yok..eşim bana bir ara alsın yenisini sana yazarım tamam mı.mail adresim şu ama blueaquamarine@mynet.com.

birbirimize de gider geliriiz çok güzel olcak valla bu buluşma.. gün yaparsak kısırda yapı olurmuuu?? kaç gündür canım istiyor malzeme olsa yapcam yicem heeee

birbirimize de gider geliriiz çok güzel olcak valla bu buluşma.. gün yaparsak kısırda yapı olurmuuu?? kaç gündür canım istiyor malzeme olsa yapcam yicem heeee

benimde bu topiği açma amacım oydu aslında..birbirimize gider geliriz..gün yaparız falan diye ooof ooff katılmak istiorum ortada buluşalım yaa

valla çok güzel olur canım benim pek yapamadığım şeyler çocuk olduğundan beri gezmek gün filan pek yapamadım ben bundan sonra acısını çıkarırız inşallah..biber dolmaa canım özel msj at numaranı senide ararım ben tamam mı şekerimm:))

haftaya da hafta içi birgün komşularda bana gelcekler hoşgeldine onları ağırlıcam yan komşum 6.katımıza yeni taşınanlar üstümdeki 4.kattaki falan filan..ben başladım bu işlere galiba ama sizlerin yeri ayrı kızlar aynı jenerasyon ve kafa yapıları yakın kişiler hissediyorum buradakileri..

çok hoşuma gitti yazışmalarınız keyif verdi.. bende Ankaradayım.. cuma belki bende gelirim ayarlayabilirsem.. ama kimsecikleri tanımıyorum.. nasıl olcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…