- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
-
- Konu Sahibi biberdolma
ben katılabilirim seve seve..
Arkadaşlar Ankara'da yaşayan ve bir araya gelebilecek olan kk üyeleri, ben güzel bir etkinlik düşünüyorum..imkanı olanlar bu etkinliğe katılır imkanı olmayanlar katılmaz..önccelikle tanışmak için bir toplantı düzenleyebiliriz..sonrada gün vari bişiler yapabiliriz..hem maddi olarak hemde manevi olarak eğlenebiliriz nedersiniz ??? varmısınız ??
süper yavaş yavaş çoğalıyoruzankara da konusu olan birisi vardı aydınlık tarafında öğretmen ve hamileydi nickleri karıştırmıyorsam sincera olabilir. kendisini özellikle davet edelimböyle gelsin
bendeniz de bekar biri olarak her telden çalarım her düzene uyarım
ben de katılabilirim :)) mekan önerim olabilir...
aa süper ozaman
biraz kalabalıklaşıp bi bulşma ayarlarız sonrada gün yaparız isteyenlerle
ewetttt süperr olur..
ozaman ankaralı bildiğimiz arkadaşlarıda çekelim bu topiğe hızlla çoğalalım
bende katılırım kızlar
tabiki herkese uygun zaman ayarlicaz öyle olcakyer ve zaman uyarsa ben de katılırım :)
ben de gelmeyi çok isterdim ama bebeğimi bırakacak kimse yokama sincera34 ve marmelatı buraya yönlendiricem kesinlikle
ankara da konusu olan birisi vardı aydınlık tarafında öğretmen ve hamileydi nickleri karıştırmıyorsam sincera olabilir. kendisini özellikle davet edelimböyle gelsin
bendeniz de bekar biri olarak her telden çalarım her düzene uyarım
ben de gelmeyi çok isterdim ama bebeğimi bırakacak kimse yokama sincera34 ve marmelatı buraya yönlendiricem kesinlikle
ne demek canım benimHaber verdiğin için çooook teşekkür ederim canım arkadaşım :) Sen de gel bebişe birlikte bakarız olmaz mı
ne demek canım benim
üşür benim minik teyzesi:) kızılayda toplanırsanız ... ama belli de olmaz siz kararlaştırın, eserse çıkar geliriz biz de. ayyyy süper olurrr