- 11 Ocak 2009
- 6.166
- 98
- 39
-
- Konu Sahibi biberdolma
mesajımı okumayan daha 5 kişi var. okuyanlardan 2 kişiyiz kesin gelecek olan. 2 side %50 ihtimal.sende gelirsen 3oluruz böyle artar..
sana afiyet olsun bal şeker olsun yarasın inşallah öpüyorum canım görüşmek dileğiyle
Ohh yarasınnn bebişe lop lop et olsun inşallah :)) Hadi afiyet olsun sana o zaman bende yavaş yavaş uyuma hazırlığıma başlayayım sabah iş var maalesef uykuya iyice hasret kaldımMuhabbetten de geri kalmak istemiyorum ama artık gitmeliyim dostlar öpüyorum hepinizi farklı bir gelişme olursa bana da haber verin emi :)
İyi geceleeeeeer...
kızlarr biraz kendimizden bahsetsekmi hiç tanımıyoruz birbirimizizi yaşalrımız kaç evli bekarmıyız mesela aklımızda bir fikir oluşur en azından dolmayı biraz biliyorumm:))
bhtsn sen gel gel eşimde şimdi bana diyorki metro hemen önünde bin metroya gel işte aman ikisi içinde hiç problem yok ben seninle akşam 7-7.5 kadar beklerim gerekirse tamam mı
okıdokı o zaman pekı nerde buluscaz yanı nerde oturcaz kararlastırıldımı hanı tanımak acısından
5 ikşi olmusunuz kzılarr dahaa:)) olsunn çogalmısınızz inş orda olamyı istiyorum ama eşime baglı izinli olmasa gelmeye çalışcam ama evdeysen gelemicemm bende 29 yşındayım evliyimm))
ankamall in ana giriş kapısında saat 13 de buluşacagız.
zaten bizim gibi kalabalık acaba bumu gözleriyle birbirine bakan birileri olmazherkesde bi garip bakış ifadesi
ben sölüyom göbekliyim montumun önüde acıktırkapanmaz.. agunda da hamile öyle sincerada hamile yanibizler göbekliyiz.. tanımamanız imkansız
inşallah izinli olmazzz gelirsinnn no gönderdik diisanada
canım inşş istiyorum 3 hamiş var ozmnnn digerleride çoçuklu ben çoçuksuz:)))
numara gelemedii banaa ?
ankamall in ana giriş kapısında saat 13 de buluşacagız.
zaten bizim gibi kalabalık acaba bumu gözleriyle birbirine bakan birileri olmazherkesde bi garip bakış ifadesi
ben sölüyom göbekliyim montumun önüde acıktırkapanmaz.. agunda da hamile öyle sincerada hamile yanibizler göbekliyiz.. tanımamanız imkansız
inşallah izinli olmazzz gelirsinnn no gönderdik diisanada
canım 10dk trafiğine yakalandım göndereceğim nomu.. tellede oraya gelince haberleşiriz.. evet bildiğim 3 hamile 3 çocuklu var
şuan an itibari ile 27 yasıma girdimmmmmiyiki doğdum ben :119::119::119::119::119::119::119::119::119:
3 çoçuk lu hatun 3 de hamişimiz varmrış ayy çok güzel yaa:)) taamm cnm umarım katılabilirimm haber veririm bu hafta olmasa bilee idakinee söz gelrimm kızlşarrrrr
canim dogum gunun kutlu olsun ALLAH SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN INSALLAH AILENLE BIRLIKTE NICE SENELERE:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
teşekkür ederimmm aminnnnnnnnnnnnn... yaşlandık ühüüü
şuan an itibari ile 27 yasıma girdimmmmmiyiki doğdum ben :119::119::119::119::119::119::119::119::119:
10 dkka dolsunn... birdahaki yokkk bunda bekliyoruz senideee