Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

abeta -
blue_aquamarine -
beren91 -
sincera34 -
saykopat - hanımlar neredesiniz?? geleceksiniz değilmi?

herkes bulusalım bulusalım dedi ayarladık bakalım kimler sukoyuvercek :KK70:

Ben özel mesaj yolu ile bildirmiştim cuma istanbula gideceğim diye ama eğer olurda bir aksilik çıkarda gitmeyecek olursam yarın gelecekler arasına adımı ekletirim ancak saat 3ten sonra katılırım aranıza :)

tmm cnm yazmayı unutmusum seni.. bekliyoruz 3 den sonra :)
Ben özel mesaj yolu ile bildirmiştim cuma istanbula gideceğim diye ama eğer olurda bir aksilik çıkarda gitmeyecek olursam yarın gelecekler arasına adımı ekletirim ancak saat 3ten sonra katılırım aranıza :)

9 aralık cuma günü saat 13.00 ankamall önü

lagrima yani ben :) - GELECEK

Marmelat - GELECEK

agunda72 - GELECEK

melisdeniz- BELKİ

sinirboyu - BELKİ

cheerfulsky - BELKİ

sincera34 - BELKİ

biberdolma - GELEMEYECEK

translator - GELEMEYECEK

abeta - GELMEYECEK

blue_aquamarine -

beren91 -

saykopat -

katılmak isteyenlerde belirtirse ekleriz..

Son düzenleme:
9 aralık cuma günü saat 13.00 ankamall önü

Marmelat - GELECEK

agunda72 - GELECEK

melisdeniz- BELKİ

sinirboyu - BELKİ

cheerfulsky - BELKİ

sincera34 - BELKİ

biberdolma - GELEMEYECEK

translator - GELEMEYECEK

blue_aquamarine -

beren91 -

abeta -

saykopat -

ay hala 3 kişisiniz bence erteleyinde hepberaber olalım yaaaaaa:KK16::KK16::KK16:

ewet hala 3 kişiyiz ama olsun cnm hafta sonuna bi daha ayarlarız olmaz mı? biz görüşelim baya heveslendik.. birde sizinle tekrar düzenleriz.. hafta sonları bana pek uymuyor gerçi bildiğim kadarı ile marmelata da uymuyor.. neyse gene ayarlarız.. yada diğer kızlar ne derse fikirleri neyse ben uyarım :KK70:

ay hala 3 kişisiniz bence erteleyinde hepberaber olalım yaaaaaa:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
cnm sana özelden de yazdım ama okumadın burdan tekrar ediorum 9 aralık cuma günü ankamall önü saat 13...
kızlar cuma saat 14 te nerede buluşacaksınız?kesin belli oldumu?saatte bir sapma var mı?benide bilgilendirin en azından buraya ortaya yazın belli olunca ya da mailimden yazın haberdar edin öpüyorum..

ewet hala 3 kişiyiz ama olsun cnm hafta sonuna bi daha ayarlarız olmaz mı? biz görüşelim baya heveslendik.. birde sizinle tekrar düzenleriz.. hafta sonları bana pek uymuyor gerçi bildiğim kadarı ile marmelata da uymuyor.. neyse gene ayarlarız.. yada diğer kızlar ne derse fikirleri neyse ben uyarım :KK70:

valla ben bu haftaya kendimi çok hazırlamıştım ama öyle diyosanız öyle olsun:KK25::KK25:

koskocamann KK daa ne kadar azcık Ankara lııı varmışşşşşşşşşşş ne azmışızzzzzzzz

hafta sonları eşim evde oldugundan onu bırakıp çıkmam sıkıntı olur.. :KK43: hafta içi anca yada ctesi öğlen belki.eşim memur oldugundan her hafta sonu evde. ben olmasam da diğer arkadaşlara uyarsa öyle ayarlayın olmaz mı?
ben pazar günü uygun olurum yada cumartesi 16:30-17 den sonra gibi falan:26::26::26:

hafta sonları eşim evde oldugundan onu bırakıp çıkmam sıkıntı olur.. :KK43: hafta içi anca yada ctesi öğlen belki.eşim memur oldugundan her hafta sonu evde. ben olmasam da diğer arkadaşlara uyarsa öyle ayarlayın olmaz mı?

benimkide evde olmuş oluyor sizle görüşmek istediğim zamanda, ne var bi gün eksek onları :KK9::KK9::KK9:

benimkide evde olmuş oluyor sizle görüşmek istediğim zamanda, ne var bi gün eksek onları :KK9::KK9::KK9:

:) haklısın eksek ama 1 hafta öncesinden sölemem lazım herifime :KK70: oda kendine gitcek yer bulsun evde durmaz cünkü dırdırlanır :KK70: biz cuma buluşalım sen gene bi hafta sonu ayarla gene buluşalım olmazmı?

:) haklısın eksek ama 1 hafta öncesinden sölemem lazım herifime :KK70: oda kendine gitcek yer bulsun evde durmaz cünkü dırdırlanır :KK70: biz cuma buluşalım sen gene bi hafta sonu ayarla gene buluşalım olmazmı?

peki bakalım siz öyle istiosanız öyle olsun umarım diğer günlerde hep beraber denk geliriz:KK31::KK31:

merhaba kızlar lagrima ve diğer arkadaşlar hepinize sevgiler selamlar:)) bende cuma günü gelicem yalnız benim oğlan durur durmaz bilmiyorum durduğu kadar dururum bende sizinle:))) en azından tanışmış olurum değil mi?hepinizi öpüyorum lagrimacım tel. kaydedicem sağol canım.telde biraz sorunum var arama ve msj atamıyorum.inşallah cumaya kadar düzelir ama yanıma alıcam numaranı ankamall de sizi bulamazsam bir yerlerden tel açar bulurum tamam mı canım.görüşmek dileğiyle..

sen genede ayarla cnm..
peki bakalım siz öyle istiosanız öyle olsun umarım diğer günlerde hep beraber denk geliriz:KK31::KK31:

tmm cnm ben marmelatla birlikte geleceğim geldiğimizde ararım senii. senin aramana msj atmana gerek yok cnm. oğlun durur ya oyalanırız. evet en azından tanışmış oluruz.görüşmek üzere cuma..
merhaba kızlar lagrima ve diğer arkadaşlar hepinize sevgiler selamlar:)) bende cuma günü gelicem yalnız benim oğlan durur durmaz bilmiyorum durduğu kadar dururum bende sizinle:))) en azından tanışmış olurum değil mi?hepinizi öpüyorum lagrimacım tel. kaydedicem sağol canım.telde biraz sorunum var arama ve msj atamıyorum.inşallah cumaya kadar düzelir ama yanıma alıcam numaranı ankamall de sizi bulamazsam bir yerlerden tel açar bulurum tamam mı canım.görüşmek dileğiyle..

ay ne güzel yaaaaa buluşun buluşun :KK43:(
ben bu topiği açtığımda işsizdim...cuma günü işe başlayalı 1 hafta olacak şans işte :KK14:

Marmelat - GELECEK

agunda72 - GELECEK

blue_aquamarine - GELECEK

melisdeniz- BELKİ

sinirboyu - BELKİ

cheerfulsky - BELKİ

sincera34 - BELKİ

biberdolma - GELEMEYECEK

translator - GELEMEYECEK

abeta - GELMEYECEK

beren91 -

saykopat -

YOKMU ARTTIRAN!!!!!!:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
X