Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

[mneyse benii ilğilendirmiyorrrrrr hiçbişeeee artıkkkkkk herkez işine baksınnn ....dicek başka bişede yok topiğinide istersen buyurrr biz yenisini açarızz biber dolmaaacık

benim tapulu malum değil melisdeniz...ben bu topiği hepimiz için açmıştım netice itibariyle..ben buraya tartışmaya girmek için yada laf sokmak için girmedim..laf sokacak billgimde yok olaylardan bihaberim ben sadece bi zat yüzünden girmek istemediğimi belirttim ve kimseyle problemim olmadığını söylemek için girdim...mevzu bundan ibaret

açık açık söyle istersen biber dolma nolcak ki söylesen? silsin mesajlarınıda görsün senin mesajını?

tabi canım ilk bende buluştuk:))) dünde bende melisdeniz vardı. diğer arkadaşlarda başka yerlerde buluşuyolar. herkes ayı ayrı buluşuyo:)

tabi canım ilk bende buluştuk:))) dünde bende melisdeniz vardı. diğer arkadaşlarda başka yerlerde buluşuyolar. herkes ayı ayrı buluşuyo:)

allah allah niye ayri bulusuonuz madem hep birlikte soz verdinizz
ne guzel ya bulusacak kadar kalabaliksiniz..
benim burda kk dan tanidigim yok...

hayır canım yanlış anladın..ilk buluşmada herkes buluştu ben gidemedim..sonraki buluşmalarda da herkes topluca görüşücek diye kaide olmadığından insanlarında zamanları birbirine uymadığından kendi aralarında da buluşmalara gidebiliyorlar ...durum bundan ibaret

ilk başta topluca buluştuk da daha sonra kafa yapıları aynı olmayanlar yolunu ayırdı. herkes herkesi sevmek zorunda değildir. illa anlaşmalıyız diye bir zorunluluk da yok:) kim kimle uyum sağladıysa onunla görüşür canım benim. sen de ankara'da mısın?

ben bu konunun dışında olduğumdan zaten kimseyle sıkıntım yok demek istedim ..bi kişi haricinde...umarım anlatabilmişimdir

anlaıyorummm biber dolmaa bizle sıkıntı yokkk kim oldugununda anlamadım zatenn neyseeee umaarım kimmse sorun çözlülürrrr

himmmmmmmmmmmmmmmm
bayadir banliyim ya
o yuzden kaciriom bazi yerleri..
ama sen ise baslamistin sanirim...

ben bu konunun dışında olduğumdan zaten kimseyle sıkıntım yok demek istedim ..bi kişi haricinde...umarım anlatabilmişimdir

anlıyorummm bizle sıkıntı yok kimse umarımmm hesabınızı kpatırsınızzzz

bu arada herkesin içinde lagrima dan özür diliyorum onunla bi sıkıntım yok. ama kırıcı olduğum bazı anlar oldu. içinde bulunduğum durum biraz deprseyon gibi bişey şuan. dün zaten konuştuk lagimayla. ben onu gerçekten seviyorum...

yok ya su an rizede oturuyorz
ama salen bursaliyim
ayrica ilkokulun bi kismini ortaokulu ankarda okudum
etimesgut ve yenimahallede oturduk...

günaydıııııınnn:) ben 4 saatlik uykuylayım kızlar... süper dmi

açık açık söyle istersen biber dolma nolcak ki söylesen? silsin mesajlarınıda görsün senin mesajını?

şimdi baktım bnim mesaj kutum daha dolmamış bana diyorsan:))))

şuanda burda konuştuğum kimseyle ilgili deil problem atnickli sizler değilsiniz

günaydınn canımmm bebeişimmmm naberr:)))) bizle ilğili deillll atnickli:)

anlaıyorummm biber dolmaa bizle sıkıntı yokkk kim oldugununda anlamadım zatenn neyseeee umaarım kimmse sorun çözlülürrrr
çözülmicek kapanacak
himmmmmmmmmmmmmmmm
bayadir banliyim ya
o yuzden kaciriom bazi yerleri..
ama sen ise baslamistin sanirim...
evet ama 2 hafta çalışabildim çıktım sonra
anlıyorummm bizle sıkıntı yok kimse umarımmm hesabınızı kpatırsınızzzz

kapanacak böyle kalmicak bana yapılan tehditin altında kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…