- 26 Nisan 2010
- 753
- 1
-
- Konu Sahibi biberdolma
[mneyse benii ilğilendirmiyorrrrrr hiçbişeeee artıkkkkkk herkez işine baksınnn ....dicek başka bişede yok topiğinide istersen buyurrr biz yenisini açarızz biber dolmaaacık
evett sende bu konunun dışında olduguna göree sonçç ???
tabi canım ilk bende buluştuk:))) dünde bende melisdeniz vardı. diğer arkadaşlarda başka yerlerde buluşuyolar. herkes ayı ayrı buluşuyo:)
allah allah niye ayri bulusuonuz madem hep birlikte soz verdinizz
ne guzel ya bulusacak kadar kalabaliksiniz..
benim burda kk dan tanidigim yok...
allah allah niye ayri bulusuonuz madem hep birlikte soz verdinizz
ne guzel ya bulusacak kadar kalabaliksiniz..
benim burda kk dan tanidigim yok...
benim tapulu malum değil melisdeniz...ben bu topiği hepimiz için açmıştım netice itibariyle..ben buraya tartışmaya girmek için yada laf sokmak için girmedim..laf sokacak billgimde yok olaylardan bihaberim ben sadece bi zat yüzünden girmek istemediğimi belirttim ve kimseyle problemim olmadığını söylemek için girdim...mevzu bundan ibaret
ben bu konunun dışında olduğumdan zaten kimseyle sıkıntım yok demek istedim ..bi kişi haricinde...umarım anlatabilmişimdir
hayır canım yanlış anladın..ilk buluşmada herkes buluştu ben gidemedim..sonraki buluşmalarda da herkes topluca görüşücek diye kaide olmadığından insanlarında zamanları birbirine uymadığından kendi aralarında da buluşmalara gidebiliyorlar ...durum bundan ibaret
benim tapulu malum değil melisdeniz...ben bu topiği hepimiz için açmıştım netice itibariyle..ben buraya tartışmaya girmek için yada laf sokmak için girmedim..laf sokacak billgimde yok olaylardan bihaberim ben sadece bi zat yüzünden girmek istemediğimi belirttim ve kimseyle problemim olmadığını söylemek için girdim...mevzu bundan ibaret
ben bu konunun dışında olduğumdan zaten kimseyle sıkıntım yok demek istedim ..bi kişi haricinde...umarım anlatabilmişimdir
ilk başta topluca buluştuk da daha sonra kafa yapıları aynı olmayanlar yolunu ayırdı. herkes herkesi sevmek zorunda değildir. illa anlaşmalıyız diye bir zorunluluk da yok:) kim kimle uyum sağladıysa onunla görüşür canım benim. sen de ankara'da mısın?
günaydıııııınnn:) ben 4 saatlik uykuylayım kızlar... süper dmi
açık açık söyle istersen biber dolma nolcak ki söylesen? silsin mesajlarınıda görsün senin mesajını?
şimdi baktım bnim mesaj kutum daha dolmamış bana diyorsan:))))
tabi canım ilk bende buluştuk:))) dünde bende melisdeniz vardı. diğer arkadaşlarda başka yerlerde buluşuyolar. herkes ayı ayrı buluşuyo:)
şuanda burda konuştuğum kimseyle ilgili deil problem atnickli sizler değilsiniz
çözülmicek kapanacakanlaıyorummm biber dolmaa bizle sıkıntı yokkk kim oldugununda anlamadım zatenn neyseeee umaarım kimmse sorun çözlülürrrr
evet ama 2 hafta çalışabildim çıktım sonrahimmmmmmmmmmmmmmmm
bayadir banliyim ya
o yuzden kaciriom bazi yerleri..
ama sen ise baslamistin sanirim...
anlıyorummm bizle sıkıntı yok kimse umarımmm hesabınızı kpatırsınızzzz