- 11 Ocak 2009
- 6.166
- 98
- 39
-
- Konu Sahibi biberdolma
- #1.041
öyle bişi yok öyle bişi yokbiz yine görüşücez haağnımlağğr ne yapar eder bulurum sizi
hadi görüşrüüz
temem cnm veririmnese bende cıkıyorum yemek yapcam. bb
biber haber bekliyorum senden iş ne olcak bakalım
bolşans mor bişeyler giy ya da tak güven verirmiş işverene
nese bende cıkıyorum yemek yapcam. bb
biber haber bekliyorum senden iş ne olcak bakalım
kolay gelsin canım. ben de çıkıp bi poğaça yapsam akşama mezeler hazırlasam iyi olcak aslında kız uyurken
evet cnm ya herkes anlamıyor maalesef.herkesin doğduğu ya da büyüdüğü yer özel sanırım. ben de hala alışamadım canımizmir'den geldim evlenerek Ankara'ya 3 yıl olacak. ama seni çok iyi anlıyorum. nasıl özlem çektiğini. burnunda tüttüğünü...
sen nerdesin cnm neden terk ettin Ankara'mııııııııııııııııııııııııben de cok seviyorum güzel Ankaramiiiama cok özledim ben de uzaktayim cünkü
sen nerdesin cnm neden terk ettin Ankara'mıııııııııııııııııııııııı
gelince ne kadar kalıyosun:26: bizim bi akraba almamanyadan gelince 3ay kalıyo maaşallahevet tatlim Almanyadayim simdi.. ama yaza gelicem insallah..
gelince ne kadar kalıyosun:26: bizim bi akraba almamanyadan gelince 3ay kalıyo maaşallah
tatlim benim bildigim bachelor 2 degil 4yilliktir.. önlisans zaten farkli adlandiriliyor ondan eminim.. kendim de burda üniversite okudugum icin biliyorum.. ama hollanda da durum farkliysa onu bilemem.. sende mi hollandadansin???
evet cnm ya herkes anlamıyor maalesef.
ben istanbul'da boğuluyorum sanki. Ankara'ya gidince nefes alıyorum .
Ankara'dayken bu kadr sevmezdim ama kaybedince anladım.
sen neresinde oturuyosun canım
yok canım kadın kalıyo çocuklarıyla 3 ay kocası çalışıyo.masallah canim benim... yasli mi o gelenler?? emekli felandir heralde yoksa imkansiz diyebilirim :26:
ben geldi mi 1ay kalsam oooh mis... insallah bu sene de 1ayligina gelirim, hatta esimi kandirailirsem, 1ay kalip onu gönderip iki hafta daha kalmak istiyorum
Merhaba regen,
kimi avrupa ülkelerinde ve okudugunuz bölüme göre bazen iki yil bazen de dört yildir.
Örnegin sosyal bir bölümde iki yil olan bachelor, mühendislik, mimarlik vs. 4 yil olabilir.
Ingiltere, Amerika ve Kanada´da bachelor herkes icin dört yildir mesela, ama bu diger avrupa ülkelerinde farklilik gösterebilir.
Dolayisiyla linsansinizin lisans mi, ön lisans mi olacagini okudugunuz yil sayisi belirler.
Okudugunuz egitim yili 2 yıl ise önlisans, 2 yıl üstü ise lisans olarak tanimlanir.
Yukarida da ifade ettigim gibi yüksek lisans yapmak is yasaminda önemli bir artidir, Türkiyede yüksek lisans yapmak
bir cok prosedüre tabidir ve gercekten zordur.
Onun icin kendinize bir iyilik yapin Türkiye´ye gelmeyi düsünmeden evvel master veya doktora yapmis olmaya dikkat edin,
büyük avantaj yakalarsiniz.
[Tabi burada hayattan ne beklediginizde önemlidir, yerleseceginizi sehri okudugunuz bölümün mezunlari bolca ihtiyac duyulan bir sehirden secer,
Türkiye´ye iyi adapte olabilir ve insanlari cözerseniz sadece lisans egitimi ilede iyi bir yere gelebilirsiniz..
Ülke degistirmek yasam standartinizda yapacaginiz bir degisikliktir, iyi düsünmek ve akillica davranmayi gerektirir.]
Basarilar dilerim.
inşallah cnm.canım dikmendeyim. ormanı falan görüyo güzel ama havası ve suyu benim alıştığım gibi olmadığından bi türlü alışamıyorum. çok kuru soğuğuda beter geliyo sıcağıda. hoş pek bi sıcak da göremiyorum. yazı bile yaşamadan bitti gibi geliyosuyu desen lavaboyu 1 gün temizlemeyeyim sapsarı oluyo bu da suyun acayip kötü olduğunu gösteriyo bi kaba soğuk su koyuyorum kızıma cezveden ıhlamur kaynatınca o suyun içine oturtuyorum cezveyi içinden çıkarıyorum sapsarı oluyo dibi kabın kum gibi çamur gibi. kızımı yıkamaya korkuyorum. ve bu su saçarıma da acayip zarar veriyo. saç kremleri bi işe yaramıyo saçım hem kupkuru sert çok kırılıyo. kepek olmayan saçım buraya geldim geleli kepek gördü diyebilirim. çok özlüyorum izmirimi çookkkk. inşallah senin ailenle ankaraya dönme şansın olur benim de izmire
yok canım kadın kalıyo çocuklarıyla 3 ay kocası çalışıyo.
çocuklara da tatil oluyormuş. öyle kalıyor yani
inşallah cnm.
evet çok haklısın Ankara'nın suyunu düzeltemedi Melih Gökçek.
anca yalandan kendisi çeşmeden su içer gibi yapıyo "suyumuz çok güzel güvenle için" diyor
halbuki asla içilmiyor. ve banyo yaparken bende rahatsız oluyordum.
hala Ankara'ya gittiğimde görüyorum suyu paslı gibi akıyor ve kokuyor
çok tehlikeli Allah yardım etsin o suyu kullanmak zorunda kalanlara.
herkes evine hazır su alamıyor ki, mecbur kalanlar çeşmeden içiyor
çok iyi hatırlıyorum Ankara'dayken bi ara 10 gün susuz kalmıştık. borular falan patlamştı bişiler olmştu.
yaz günü kokmuştuk adeta. ondan sonra suları sarı sarı akmaya başladı. anlamadım gitti:44:
yok anacım 2 bebesi var 1i okula gidiyo valla.3 ay çatır çatır karı türkiyede geziyor.hmmm tamam o zaman canim, cünkü is yerleri kesinlikle o kadar süre izin vermez.. imkansiz yanieger issizse ve devletten yardim alarak geciniyorsa, onlar da 3haftadan cok yurtdisina cikamazlar yoksa issizlik paralari kesilir.. ama baba calisip digerleri tatl yapiyrsa sorun yok tabi.. cocuklar da okula gitmiyordur muhtemelen.. cünkü en uzun yaz tatili bile +hafta burda.. bizde ne güzel 3aydi oohh mis burda tatilleri aralara cok yaymislar..o da iyi aslinda..
ne alakası var canım sana öyle geliyomuş gözümüzde mi kör berrak suyu sarı mı görüyozteşekkür ederim beni anladığın için gerçekten Ankaralı olarak. herkes yok sana öyle geliyo havasında. sanki bir ben görüyormuşum gibi suyun kötü olduğunu
yok anacım 2 bebesi var 1i okula gidiyo valla.3 ay çatır çatır karı türkiyede geziyor.
onların okul erken tatile giriyormuş türkiyeye göre. sonra türkiyedeki okuldan önce açılıyormş. ama 3ay kalıyo:44: