Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

herzamnn lgrimaaa nek onuşcazz mrerek ettimmm:))) tamammm kkonuşuruz

Kizlar hollandada alinmis pedagoji bachelor diplomasiyla ankarada is imkani nasil?
Kolay is bulabilirmiyim?

Tr ye gelmeye karar vermeden evvel lisans diplomanin denkligini alman faydali olur, cünkü denklik alman 6 ay sürüyor ve denklik almadan hic bir yerde calisamiyorsun.
Gerekli evraklari posta araciligi ile yök´e gönderebilir, islemleri bulundugun yerden takip edebilirsin.
Bu sayfada gerekli bilgi ve istenen belgeler verilmis: Yükseköğretim Kurulu - Ön Lisans ve Lisans Denklik Başvurularında İstenilen Belgeler
Bachelor, "kimi avrupa ülkelerinde" 2 yillik bir egitimdir, eger iki yil bachelor yaptiysan önlisans, 4 yillik yaptiysan lisans olarak tanimlanmaktadir.
Bir pedagog Ankarada kolay is bulabilir, ama ücret tatmin edici gelir mi bilemiyorum.
1100 ytl ile 1500 ytl arasi maas alirsin ve bazi kurumlarda cumartesi dahil günde 10 saat calismaya evet demelisin.
Calisma saatleri yogun ve eger bir araban yoksa ise gidip gelmek yorucudur.
Avrupada yetistigin icin buradaki sisteme ve insanlara alisman zaman alacaktir ve zor olabilir, zira burada isler tamami ile tanidik üzerinden ve insanlarla olan iletisimden yürür. Ne kadar iyi bir egitim aldigindan ziyade insanlari ne kadar iyi idare edebildigin ve kendini nasil lanse ettigin önemlidir.
Eger Hollanda da is bulabiliyorsan buralara gelmemen ve yüksek lisans yapman senin hayrina olabilir.
Cünkü yüksek lisansin (master) mesleki kariyer yapmada büyük bir artisi var.
Yine de kendin bilirsin.
Basarilar.

Son düzenleme:
slm hatunlarrrrrr!!!
Ben de canım Ankara'mlıyım
Napıyos burdaaaa niye toplandıkkkkkkkk:124:

görmedim bakarım tekrarrr
lagrima dön bi önceki sayfalara bak istersen yazdım ama cevap alamaım senden...

merak etme yabancı oldugumuz bir mevzu değil
herzamnn lgrimaaa nek onuşcazz mrerek ettimmm:))) tamammm kkonuşuruz

ocasının cebi vardıda bende sildim tühhhh sana verirdim ondan ulaşırdın cünkü oda onda duruyordu
isteyen eder isteyen etmez

aynen öyledir.. içimi rahatlatmmam lazım

tatlim benim bildigim bachelor 2 degil 4yilliktir.. önlisans zaten farkli adlandiriliyor ondan eminim.. kendim de burda üniversite okudugum icin biliyorum.. ama hollanda da durum farkliysa onu bilemem.. sende mi hollandadansin???

slm hatunlarrrrrr!!!
Ben de canım Ankara'mlıyım
Napıyos burdaaaa niye toplandıkkkkkkkk:124:

toplanıyoruz görüşüyoruz arada kavgalar ediyoruz:) neticede yuvarlanıp gidiyoruz hepberaber:)))
Ankara'nın neresinden yaş kaç evli misin?:) aslen nerelisin? çocuk var mı:)

şimdi gördüm kusurabakma! benim kimseyle sorunum yok! dersem yalan olur var da önemsiz biri gördüğümde halletcem! bende seni seviyorum umarım bir daha böyle şeylere karışmam! anlamız yere olayların içinde buldum kendimi benle alakası yokken..
öcüüü vasfından kurtulurum en kısa zaman da inşallah...

bol bol dinlen kereta yorcak bak 4 saat ya uyudum ya uyumadım:) manyamış gibiyim:) heryerim ağrıyo:)

toplanıyoruz görüşüyoruz arada kavgalar ediyoruz:) neticede yuvarlanıp gidiyoruz hepberaber:)))
[B]Ankara'nın neresinden yaş kaç evli misin?:) aslen nerelisin? çocuk var mı:)

Ya yüzyüze görüştünüz mü hiçç ne güzel
Ben Amasya'lıyım. Amasya'dan babamın işi nedeniyle Ankara'ya taşındık iyi ki de taşınmışız oley.
14 sene Ankara Sincan'da yaşadıktan sonra evlenip İstanbul'a geldim:120:
ailem hala Ankara'da. arada gidip geliyorum. Ankara'yı memleketimden çok seviyorum.
İstanbul'un da sadece Ankara'ya gidişini seviyorum:106:

Son düzenleme:

herkesin doğduğu ya da büyüdüğü yer özel sanırım. ben de hala alışamadım canım izmir'den geldim evlenerek Ankara'ya 3 yıl olacak. ama seni çok iyi anlıyorum. nasıl özlem çektiğini. burnunda tüttüğünü...

ben de cok seviyorum güzel Ankaramiii ama cok özledim ben de uzaktayim cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…