Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

bakayim canim ya... hadi sizin hatriniza affetcem bu seferlik de :KK9::KK9::KK9::KK9:

afett gitsinn yaa bak yepyeni bir yılll geliyorrr inş
:KK52:

canim o icki masalari felan artik yapmiyorum.. hiic takdir etmiyor cünkü.. cok yaptim öyle ama tin yani.. bu arada evdeki son siseyi de babasina ucurdugu icin cok sinirliyim ona :KK19::KK19::KK19::KK19: bilmiyorum napsak ki?? burda 12 olmadan havai fisek atmaya basliyor cok kimse.. belki carsiya ineriz meydanda cok adam olur.. yani akliam baska da bir sey gelmiyor...

masayı yapmıcaksan bir akşam yemegi ikinize hazırla mumla romantikk:)) gündüzde çık alıışveriş yap:KK76:

ay hic gülecegim yoktu yaaa.... cok komik bu fimdekiler :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kudret gözüne ne oldiiii????? ne bu hal?????

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayyyyyyyy dramin seyini cikarmislar yani :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben kaçar prenses ağlar çağırır beni içerden:) öpüyorum sizi misss misssss:)

iyi geceler canim... :KK16::KK16::KK16::KK16:

masayı yapmıcaksan bir akşam yemegi ikinize hazırla mumla romantikk:)) gündüzde çık alıışveriş yap:KK76:

oooo alisveris icin erkenden cikmam lazim... 2 olmadan kapanir her yer... bakalim kaynanamlar rahat birakcaklar mi o da var yani.. ben onlari henüz hebasa katmiyorum :KK31::KK31::KK31::KK31:

[
iyi geceler canim... :KK16::KK16::KK16::KK16:

oooo alisveris icin erkenden cikmam lazim... 2 olmadan kapanir her yer... bakalim kaynanamlar rahat birakcaklar mi o da var yani.. ben onlari henüz hebasa katmiyorum :KK31::KK31::KK31::KK31:

sabah erkenden çık hazırşlıgını yap cnmm yaaaa onlardamı gelcekk oooo:KK53::KK53:

öncelikle herkese günaydınlar ...şunu bilmenizi isterim ki buradaki insanlarla benim hiç sorunum sıkıntım yoktur...ama sadece 1 arkadaş yüzünden burada bulunmamayı istedim, ki o kendini çok iyi biliyor...mesajlar yağdırıp mesaj kutusunu dolu bırakıp 2 gündür söylediklerine cevap verememe beni deli etti...(artık kimle o kadar gıybet edip doldurduysa mesaj kutusunu) neyse dediğim gibi ben burada hiç kimseyi görmedim tanımadım bilmiyorum kimseyle de sıkıntım yok..söylediğini inkar eden insan korkak insanlardan kaçan insandır...ben buradan terbiyesizlik edip kimin ne söylediğini, ne anlattığını ne yapmaya çalıştığını yazmak istemiyorum bu benim kişiliğime ters bana uymaz yakışmaz...dediğim gibi kızlar kimseyle sorunum yok kimseyi tanımıyorum çünkü...kendini bilir kişi yüzünden bu topikten uzaklaşmak istedim..üstelik benim kendi açtığım topiikten...neyse bunların hiçbiri beni ırgalamıyor...beni bilmeden tanımadan kötü bilmesin kimse diye ufacık söz söyleme isteğim oluştu...

buradan o kendini bilir zat-ı muhtereme sesleniyorum ya mesaj kutunu boşalt bana döşediğin mesajına yanıtsız kaldığımı görmezsin en azından, yada susup beni dinleyeceksen telefonunu aç ....

artık topiğiiii bizzz yönetiyoruzzz sorunsuzzz kavgasız seviyesizzz yazıalr istiyoruzzz lütfen hesabınızı kimse onlaaaa yüzleeşinnnn

greksizz konuları burdaaa hesaplaşmayınnnnnn:KK53:

[mneyse benii ilğilendirmiyorrrrrr hiçbişeeee artıkkkkkk herkez işine baksınnn ....dicek başka bişede yok topiğinide istersen buyurrr biz yenisini açarızz biber dolmaaacık:KK24:

X