Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

pedagojinin anlamını biliyorum da bachelor da benim bildiğim bekar demek sanırım pedagoji bachelor başka ayrı bir anlamı var denklik sınavı gibi birşey isterlermi bilmiyorum google dan sağlık bakanlığına gir oradan ilgili bölümler vardır sorunu oraya sor istersen..ben bilemiyorum tatlım..

canim bachelor bizdeki lisans derecesi.. yani biz ön lisans, lisans vs vs diyoruz ya, burda da bachelor bizdeki lisans egitim süresine denk geliyor

merhaba regen arkadaşım hoşgeldin sende iyi akşamlar..

cooooook tesekkür ederim

:119::119:Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2012 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

15 aydır Ankaradayım evlilik sebebiyle geldim. burada arkadaşım yok. işim gereği fazla insan tanıyabilme şansım da yok. Artık sıkıntıdan patlamak üzereyim. Eğer tanışma etkinliği olursa seve seve katılırım :)

hoşgeldin lostlıfe 1,5 senye yakın nerdeysee aalıştınmı ankaraya cnm etkinlik yapmayı düüşünüyoruzz inş cnm bekelrizz tabikii

topiği takip ett katıl bizedee

aramıza hoşgeldin :) buluşma olduğunda seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız. nerden geldin? ne iş yapıyosun? kaç yaşındasın? biraz bilgilendirirsen bizi seviniriz. şuan nerde oturuyosun mesela:)

[yarın yenii yılll bir planı yapcak bişeyi olan varmı aranızda kısslarrrrr yoksa biz gibi herzamnki gibi birvğün mü diyenlerdesinizz:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…