- 22 Kasım 2010
- 303
- 1
-
- Konu Sahibi biberdolma
pedagojinin anlamını biliyorum da bachelor da benim bildiğim bekar demek sanırım pedagoji bachelor başka ayrı bir anlamı var denklik sınavı gibi birşey isterlermi bilmiyorum google dan sağlık bakanlığına gir oradan ilgili bölümler vardır sorunu oraya sor istersen..ben bilemiyorum tatlım..
merhaba regen arkadaşım hoşgeldin sende iyi akşamlar..
anladim canim.. gecici ya da kalici calismak coook ayri bir sey..
kolay gelsin sana
Kizlar hollandada alinmis pedagoji bachelor diplomasiyla ankarada is imkani nasil?
Kolay is bulabilirmiyim?
merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar ..
15 aydır Ankaradayım evlilik sebebiyle geldim. burada arkadaşım yok. işim gereği fazla insan tanıyabilme şansım da yok. Artık sıkıntıdan patlamak üzereyim. Eğer tanışma etkinliği olursa seve seve katılırım :)
15 aydır Ankaradayım evlilik sebebiyle geldim. burada arkadaşım yok. işim gereği fazla insan tanıyabilme şansım da yok. Artık sıkıntıdan patlamak üzereyim. Eğer tanışma etkinliği olursa seve seve katılırım :)
hoşgeldin lostlıfe 1,5 senye yakın nerdeysee aalıştınmı ankaraya cnm etkinlik yapmayı düüşünüyoruzz inş cnm bekelrizz tabikii
topiği takip ett katıl bizedee
aramıza hoşgeldin :) buluşma olduğunda seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız. nerden geldin? ne iş yapıyosun? kaç yaşındasın? biraz bilgilendirirsen bizi seviniriz. şuan nerde oturuyosun mesela:)
kuşummmm bi çakışamadık :) harıl harıl seni arıyorum ya ben:) her yerde
hosgeldin tatlim
[yarın yenii yılll bir planı yapcak bişeyi olan varmı aranızda kısslarrrrr yoksa biz gibi herzamnki gibi birvğün mü diyenlerdesinizz:13: