Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

hiiiccc napayim :44::44: feriha bitti, hayata bakiyorum :KK9: esim disari cikti.. biraz nane limonuz da.. küsüm ben ona :KK19::KK19::KK19::KK19:

ayy ne güzel yaa... ben de annemlerde olabilseyim keske.. amann neyse.. pc ve tv bana yeter de artar bile :KK16::KK16::KK16: su yaban ellerde, can dostlarim onlar benim :KK16::KK16::KK16:

baglanıyoruz iştee bizde buu monitörlere:)) vazgeçilmezler atık cnm yaaa neyseki baglantı varr ya daha küçük bir yerde olsann amann :)

anemgil yakın bize çok şükürrr:nazar:kardeşlerim uzak amaa:KK43:(

bende onu izledimmm ğülsümee güldümm ah cnm :)))

sıkma canını sen düzelirrrr barışın yaa küslük olurmu hiçç :nazar:

hahahaaaa gülsüm ferihadan hizli cikti yaaavvv :KK55::KK55::KK55::KK55: vuuuuuuuuu :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23: yeni yil hediyesi :KK30::KK30::KK30::KK30:

yaa tatlim, küslük olmaz da ben ona haftalar önce dedimki, bak hayatim belki bi bebegimiz olur.. bu basbasa gecirebilecegimiz son yilbasidir belki de... gel, bak güzel etkinlikler var.. bugüne kadar hiiiiic bir yere gitmedik, hadi bir seyler yapalim... dediki, yoook burda öyle yerler yok da, aile yeri yok da, ben bilmeme de vs vs... bulursan gideriz dedi.. ben de aile yeri bi restoran buldum.. ankarali turgutla, kusum aydin geliyormus, yemegi felan her seyi var iste 10yas alti ücretsiz bilmem ne... hani aile yeri, bar disko degil.. inatlasti.. bak dedim, burnundan getiririm.. su gün olmus, benden fircayi yedi, gitmis burda yakinda bir yer var, oraya gitcez... acti internet sayfasina bakti. fissssssss, bütün masalar ayrilmis.. daha diyorki gitcez.. ben de dedim zaten hic bir yer bulamazsin bu saatten sonra, bulsan da ben gitmem :KK19::KK19::KK19::KK19: o da küstü sözüm ona gitti.. bir sey olursa ara diyo.. ben de bir sey olursa polis arar seni zaten :KK19::KK19::KK19:

melisdeniz planınız yoksa kap eşinide bize gel kimse olmıycak beraber kutlayalım:) odtü ormanındaki karı izleriz:KK70:

hahahaaaa gülsüm ferihadan hizli cikti yaaavvv :KK55::KK55::KK55::KK55: vuuuuuuuuu :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23: yeni yil hediyesi :KK30::KK30::KK30::KK30:

yaa tatlim, küslük olmaz da ben ona haftalar önce dedimki, bak hayatim belki bi bebegimiz olur.. bu basbasa gecirebilecegimiz son yilbasidir belki de... gel, bak güzel etkinlikler var.. bugüne kadar hiiiiic bir yere gitmedik, hadi bir seyler yapalim... dediki, yoook burda öyle yerler yok da, aile yeri yok da, ben bilmeme de vs vs... bulursan gideriz dedi.. ben de aile yeri bi restoran buldum.. ankarali turgutla, kusum aydin geliyormus, yemegi felan her seyi var iste 10yas alti ücretsiz bilmem ne... hani aile yeri, bar disko degil.. inatlasti.. bak dedim, burnundan getiririm.. su gün olmus, benden fircayi yedi, gitmis burda yakinda bir yer var, oraya gitcez... acti internet sayfasina bakti. fissssssss, bütün masalar ayrilmis.. daha diyorki gitcez.. ben de dedim zaten hic bir yer bulamazsin bu saatten sonra, bulsan da ben gitmem :KK19::KK19::KK19::KK19: o da küstü sözüm ona gitti.. bir sey olursa ara diyo.. ben de bir sey olursa polis arar seni zaten :KK19::KK19::KK19:[/QUOTE dedim

rezarvasyon galiba 1 hafta önceden oluyorr eger kafadan girilcekse ayaktaa kalınıp eglenilebiliyorrr

nereye geliyomuş kuşum aydın :))) ankrayamıı hadeee:KK52: kaçmazdı bak buu :)

rezarvasyon galiba 1 hafta önceden oluyorr eger kafadan girilcekse ayaktaa kalınıp eglenilebiliyorrr

nereye geliyomuş kuşum aydın :))) ankrayamıı hadeee:KK52: kaçmazdı bak buu :)

yok kuzum, ben almanyadayim ya, buraya geliyormus.. gerci gelse de benim icin farketmez artik :KK19::KK19::KK19: kacirdik bile..

yok kuzum, ben almanyadayim ya, buraya geliyormus.. gerci gelse de benim icin farketmez artik :KK19::KK19::KK19: kacirdik bile..

ben senin yerinde olsam var yaa dansöz gibi hazırlanırım mezeler falan hazırlarım içki kullanıyo musunuz bilmiyorum da bi de içki masası ohhhh misss ne gerek var canım yaaa başbaşa eşinle tadını çıkar. inan çocuk olunca birbirinize hayatta ayrılacak vaktiniz kalmıyor. değerini bilin şu zamanlarınızın küslük yapma tatlım benim üzme kendini

Son düzenleme:
[-QUOTE]

ben senin yerinde olsam var yaa dansöz gibi hazırlanırım mezeler falan hazırlarım içki kullanıyo musunuz bilmiyorum da bi de içki masası ohhhh misss ne gerek var canım yaaa başbaşa eşinle tadını çıkar. inan çocuk olunca birbirinize hayatta ayrılacak vaktiniz kalmıyor. değerini bilin şu zamanlarınızın küslük yapma tatlım benim üzme kendini

walaa süperr bir fikirrr buuuuu:KK23:

bak ben eşimle çok gezdim mesela yalnız da gittik salata bar var bilirsiniz orda bi başımıza benim doomgünümü kutlamıştık hiç tat vermiyo yalnız. ama arkadaşlarla kalabalık grup olunca süper oluyo çal oyna söyle fevkaladenin fevkinde oluyo:KK66:

Son düzenleme:
hımm olsunn başak antarnetiflere bakk keyfinide hiç kaçırmaa sennn:KK52:

bakayim canim ya... hadi sizin hatriniza affetcem bu seferlik de :KK9::KK9::KK9::KK9:

canim o icki masalari felan artik yapmiyorum.. hiic takdir etmiyor cünkü.. cok yaptim öyle ama tin yani.. bu arada evdeki son siseyi de babasina ucurdugu icin cok sinirliyim ona :KK19::KK19::KK19::KK19: bilmiyorum napsak ki?? burda 12 olmadan havai fisek atmaya basliyor cok kimse.. belki carsiya ineriz meydanda cok adam olur.. yani akliam baska da bir sey gelmiyor...

çankaya orandan karın tadı başka güzel bebeeeemmm:KK70: gelin kartopuda oynarız:KK70:

bak ben eşimle çok gezdim mesela yalnız da gittik salata bar var bilirsiniz orda bi başımıza benim doomgünümü kutlamıştık hiç tat vermiyo yalnız. ama arkadaşlarla kalabalık grup olunca süper oluyo çal oyna söyle fevkaladenin fevkinde oluyo:KK66:

kalabalık çok olmucak kafa dengii iki insan yeterde artar bilee:)) mesadaa salata barr süper bir yer bak orasıdaa :13:

nede olsa oran...D:KK1:

X