- 5 Kasım 2009
- 17.131
- 11
-
- Konu Sahibi biberdolma
Allah razi olsun yaa... gercekten zor.. dogru dürüst arkadasim felan yok.. arkadas secme sansi zaten yok
hemşerim benim yaa üzülme allah yardımcın olsunn sıkılmaa biz burdayıza atnicli diger kızlarda gelirr
olsun saglık olsun
gelirim canim benim.. bu kadar sicak karsilayacaginizi bilsem daha önce gelirdim
anlıyorum senii zor bir durum zaten yabancı bir ülke arkdaşda bulmak zor oluyor artık eskisi gibi deilll
dünya gereçk arkdaş bulmakta çok zorrrr rabimm yardım eder inşş sana evlimisin
tabiki canim saglikli olsun.. önemli olan o...
sizler de evlisisniz galiba.. ne güzel yaa..atniclinin bebegi var sanirim.. peki ya senin??
tabiki canim saglikli olsun.. önemli olan o...
sizler de evlisisniz galiba.. ne güzel yaa..atniclinin bebegi var sanirim.. peki ya senin??
evliyim canim 2,5 senelik hem de..
evliyim cnm atniclide evlii çogu evli burdakilerinn bebegim yok dahaa 6 yıl biti evleleni :)
maşşalh canımm yaş kaç peki benim 29 atnicklide 27 yaşında:)
masallah senin yaninda ben daha yeni evliyim o zamanAllah bi ömür mutlu etsin insallah... benim de yok henüz.. insallah yeni yilda olur bebegimiz mümkünse bi erkek bi kiz ikiz olsunlar yoksa önden erkek pesinden de kiz olmasi sartiyla da olabilir (siparis veriyorum resmen)
ben 24yasindayim canim..
yeni evlisin tabikii ama 2,5 sende hiçde az deilinş yeni yılda bebeişleriiz olsunnn hayırlısıylaa rabim isteyen heekrze versinnn
masallah senin yaninda ben daha yeni evliyim o zamanAllah bi ömür mutlu etsin insallah... benim de yok henüz.. insallah yeni yilda olur bebegimiz mümkünse bi erkek bi kiz ikiz olsunlar yoksa önden erkek pesinden de kiz olmasi sartiyla da olabilir (siparis veriyorum resmen)
ikizmiiiitöbe de kız. ben bitaneyle baş edemiyom. ben de gurbette sayılırım ailem İzmir'de yalnızlık çok zor iyi bilirim . burdan edindiğim arkadaşlarım var yüzyüze de görüşüyoruz saolsunlar yalnız kalmıyorum artık sayelerinde...
melisdeniz
atnickli
blue agumarine
megryan
haydnz
regenyeni arkdaşımızda regenhoşgeldin tekrar:
insallah yaa... versin tabiki... ama her sey kader kismet o da ayri bi konu..peki yalisiyor musunuz??? ben kreste calisiyorum.. zaten meslek icin ugrasiyorum geldigimden beri.. henüz de bitiremedim, daha staj asamasindayim diyebilirim.. ama olsun yine de para kazaniyorum iste bi bebegimiz olursa ara vercem mecbur.. ama olsun hayirlisi diyorum bakalim..
ikizmiiiitöbe de kız. ben bitaneyle baş edemiyom. ben de gurbette sayılırım ailem İzmir'de yalnızlık çok zor iyi bilirim . burdan edindiğim arkadaşlarım var yüzyüze de görüşüyoruz saolsunlar yalnız kalmıyorum artık sayelerinde...
öyle tabiki hayırlısı nı versin alalh cnm yaaa
bende muhanehanede evlenmeden önce full çLIŞTIM ŞİMDİDE GEÇİCİBİR İŞTEYİMM OLSUNN AMa
hayirlisi olsun yaa... biz aslinda erkek bebek istiyoruz ama Allah ne verir bilemeyiz hayirlisi olsun diyoruz.. tabiki cocuk yetistirmek cok zor olmali.. ben kreste aksama kadar zor dayaniyorum artik evde de hayal edemiyorumama ikisinin de bi arada büyüyüp gelmesi fikri cook güzel yaa...
[kızalrrrr kociş geldii yemek hazırlıyım bennn gelrim geneee
öpüyorum atnicklimm görüşürüzz cnmmm benimmm
Allah gönlüne göre versin canım. inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.:)