Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

[atnickliii

buğün sıcacık bir ğün için çok teşekür edreimm sanaaaa iykii geldim iyki vardın cnmm

bana bekliyorum en kısa zamndaa ,,

kk da ankara grubunda tanışan herkez kavga etmiyorr burdan samimi oldugun çok degerlii insanlarr da varr atnicklide oldan birisiii

gerçkten insanı degerleri gelişmiş misafirini rahat ettiren biri evimde gibi hisetirdi banaaa

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim

kk da ankara grubunda tanışan herkez kavga etmiyorr burdan samimi oldugun çok degerlii insanlarr da varr atnicklide oldan birisiii

bütün söylediklerine katılıyorum canım arkadaşım hatta dostum diyebilirim... çok samimi içtensin en önemlisi çok doğalsın yapmacıklıktan uzak. kötü gün dostu diyebilecek kadarsın...

regencim biz ... melisdeniz&ben. şimdi nerde oturuyosun?

simdi almanyadayim.. dikmen cdsini biliyorum.. orda bi kuaför var, bp benzinligin yaninda yanlis hatirlamiyorsam.. oraya gelirim hep cok begenirim adami.. gecen sene ankaraya geldigimde gittim orda kestirdim saclarimi daha da elletmedim.. insallah ankaraya gelince yine oraya gitcem

Son düzenleme:
bütün söylediklerine katılıyorum canım arkadaşım hatta dostum diyebilirim... çok samimi içtensin en önemlisi çok doğalsın yapmacıklıktan uzak. kötü gün dostu diyebilecek kadarsın...

allah bizi kem gözlerden korusun rabimm kalbimize göre veriyorrr saolasın cnm mahcup etme beni saol benii tanımısın

ben arkdaşlarımım evine gitmem onlara giderim günümü geçirmem ne halde ona bakarım zordamı dardamı diye

bende aynı şeyleri düşündüm yol buyuu berabrizz

simdi almanyadayim.. biliyorum.. orda bi kuaför var,benzinligin yaninda yanlis hatirlamiyorsam.. oraya gelirim hep cok begenirim adami.. gecen sene gittim orda kestirdim saclarimi daha da elletmedim.. insallah ankaraya gelince yine oraya gitcem

çok teşekür ederimm canım benimm herzamn konuşmaya gelll

Son düzenleme:

evet canim ankaraliyim da evlenince almanyaya geldim iste.. ama coook özlüyorum mesela yilbasini evde oturarak gecircem sanirim

hemşerim benim yaa üzülme allah yardımcın olsunn sıkılmaa biz burdayıza atnicli diger kızlarda gelirr

olsun saglık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…