- 5 Kasım 2009
- 17.131
- 11
-
- Konu Sahibi biberdolma
bekliyorum canım:) dışarısı buz ama sıcacık ev:) hiçbişey almadan gel. atıştırırız Allah ne verdiyse
merhaba ankarali bayanlaarrr
kk da ankara grubunda tanışan herkez kavga etmiyorr burdan samimi oldugun çok degerlii insanlarr da varr atnicklide oldan birisiii
bütün söylediklerine katılıyorum canım arkadaşım hatta dostum diyebilirim... çok samimi içtensin en önemlisi çok doğalsın yapmacıklıktan uzak. kötü gün dostu diyebilecek kadarsın...
gerçkten insanı degerleri gelişmiş misafirini rahat ettiren biri evimde gibi hisetirdi banaaa
diger bu topikte kız arkdaşlae-rımızlada görüşürüzzz
hoşgeldin selam canımmm nersinden ankaranın
aaah tatlim ah sorma.. ankara mamaktaydim.. evlendim cehennemin dibine geldimcok özlüyorum ankarami.... ya sen???
regencim biz ... melisdeniz&ben. şimdi nerde oturuyosun?
bütün söylediklerine katılıyorum canım arkadaşım hatta dostum diyebilirim... çok samimi içtensin en önemlisi çok doğalsın yapmacıklıktan uzak. kötü gün dostu diyebilecek kadarsın...
aaah tatlim ah sorma.. ankara mamaktaydim.. evlendim cehennemin dibine geldimcok özlüyorum ankarami.... ya sen???
ankaralı deilmsin mamaktamı oturuyosun cnmmm bizde çankayadayız
regencim biz çankayadayız oranmelisdeniz&ben. şimdi nerde oturuyosun?
regencim biz çankayadayız oranmelisdeniz&ben. şimdi nerde oturuyosun?
almanyaya taşınmış kuzum
ankaralı deilmsin mamaktamı oturuyosun cnmmm bizde çankayadayız
simdi almanyadayim.. biliyorum.. orda bi kuaför var,benzinligin yaninda yanlis hatirlamiyorsam.. oraya gelirim hep cok begenirim adami.. gecen sene gittim orda kestirdim saclarimi daha da elletmedim.. insallah ankaraya gelince yine oraya gitcem
hee almanyada gurbett alah yardımcın olsun cnm
simdi almanyadayim.. dikmen cdsini biliyorum.. orda bi kuaför var, bp benzinligin yaninda yanlis hatirlamiyorsam.. oraya gelirim hep cok begenirim adami.. gecen sene ankaraya geldigimde gittim orda kestirdim saclarimi daha da elletmedim.. insallah ankaraya gelince yine oraya gitcem
evet canim ankaraliyim da evlenince almanyaya geldim iste.. ama coook özlüyorummesela yilbasini evde oturarak gecircem sanirim
çok teşekür ederimm canım benimm herzamn konuşmaya gelll