Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

burdan mı devam ediceksiniz
başka topik açılacakmı

bencede gereksiz bu kadar konuşmak
bi insana selam verdinmi nolursa olsun susacaksın
beğenmiyosan uymuyosa görüşmezsin olur biter
:KK6::KK6::KK6::KK6:

gerçekten çok soğuk bügun misafirlerim vardı
aniden okuldan dönerken davet ettim zorla geldiler
oturduk sohbet ettik
senin yaramazda büyüyüpp okula gidince
benim gibi de çayı yalnız içmeyi sevmiyosan
böyle ani misafirin çok olacak

iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz
kızım rahat bırakmıyo

iy yapmısınn çok soguk dışarı ayazzzyaaa pazara gitimm elelrimm buzz donduu uyuştuuu bunun arkkası karr burdan devam etcezz canımmm

artık:):KK15:

iyi güzell liste olmuş eline sağlık katılan olursa buyursun gelsin.. hytdnz inşallah canım bende o günleri görürüm.

hava buğünn,buzzzzzzzz ama içimiz ısınacakk birlikte canımm çayımızı içerrizzz pastalar bendennnn.:KK56:

atnicikli gelince konuşuruzz:KK1:

bekliyorum canım:) dışarısı buz ama sıcacık ev:) hiçbişey almadan gel. atıştırırız Allah ne verdiyse:KK66:

iyiki geldin canım benim çok teşekkür edrim geldiğin için sayende dopdolu güzel bigün geçirdik prnsesim ve ben. çok öpüyoruz seni. sen kapıdan çıkkınca nerdeyse ağlıycaktı arkandan. kapıya doğru konuşup durdu:) çok öpüyoruz seni:KK16:

hediyen içinde ayrıca çok teşekküler canım çok ince düşünmüşsün ama bi daha lütfen hediyesiz gel:KK66: olmuyo böyle yük olmak istemem sana her gelişinde:)

iyiki geldin canım benim çok teşekkür edrim geldiğin için sayende dopdolu güzel bigün geçirdik prnsesim ve ben. çok öpüyoruz seni. sen kapıdan çıkkınca nerdeyse ağlıycaktı arkandan. kapıya doğru konuşup durdu:) çok öpüyoruz seni:KK16:

hediyen içinde ayrıca çok teşekküler canım çok ince düşünmüşsün ama bi daha lütfen hediyesiz gel:KK66: olmuyo böyle yük olmak istemem sana her gelişinde:)

bebegimmm güzel arkdaşım benimm çok ğüsel biğündüü asıl ben teşşekür ederimm sanaaaa :) sıcacık bir ev sıcacık bir yüzz çok mutluu oldummm

herşey muhteişşemdii artık bu yolda beraberizzz :nazar: her daimmm ayrlımaz ikili :KK15:presnsesimii yerim bennn tombitik yanakalrını yedimm :) rica edrim lafı bile olmazz yeni yıl hesiyesi diyelim:KK16:

X