- Konu Sahibi biberdolma
-
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz melisdenizzzzzzzzzzzzz
geçmişe baktım perşembe herkese uygun gibi perşembe günü sat 13 de kızılay ykm önünde buluşalım.. oldumu kızlar.. biz marmelatla orda olacagız bakalım kimler gelecek haber bekliyorum..
perşembe iptal değil aslında kimse perşembeye birşey dememiş bende 1 gün daha süre olsun diye cuma dedim perşembede olabilir.
kimlerin geleceğini ben biliyormda nese sen gelecenn mi mesela?
perşembe gününe kendimi ayarlicam kızlar bi aksilik çıkmazsa bende varım =))
ben artık hiçbir görüşmeye katılmıycam kızlar :) hiç zamanım yok çok yoğunum bu aralargörüşmem gereken kişilerle zaten görüşüyorum 2 arkadaş yeter bana:) nerde çokluk orda pohhhluk demişler telefonlara bile bakacak zamanım yok benim hade Allaha emanet olun
en iyisiiii bencede bende aynı fikirdeyim herkes anlaştıgıyla görüşmesiii kfa dengiisiyle onu mutlu etcek birisiyle görüşmesi daha isabetli olurrr
canımm kararın ğüsellll benceede topluktaa zaten hep biir terslik oluyorrrr sevgilerrr bebgimm
ben artık hiçbir görüşmeye katılmıycam kızlar :) hiç zamanım yok çok yoğunum bu aralargörüşmem gereken kişilerle zaten görüşüyorum 2 arkadaş yeter bana:) nerde çokluk orda pohhhluk demişler telefonlara bile bakacak zamanım yok benim hade Allaha emanet olun
evettt tatlım sana da kocaman sevgiler öpücüğüminişim benim
benide gelicek listesine ekleyin.30 aralık cuma günü saat 13.00 de kızılayda ykm önünde buluşuyoruz.
Haberiniz olsun arkadaşlar. Uygun kişiler yazarsa burda yayınlayalım.. Ama gelcem deyip gelmeyen olursa diğer buluşmadaki gibi o zaman görüşürüz sizinleeeeee
Duyanlar duymayanlara söylesin beni baglamaz
Marmelat : Gelecek
lagrima : Gelecek
perşembe gününe kendimi ayarlicam kızlar bi aksilik çıkmazsa bende varım =))
çok hayırlı bi karar lagrima yakışır
valla ne okul lazım ne sınav yapılacak en vasıfsız iş aslında...
kızlar naptınız ya perşembe cuma olmuş
perşembe günüm vardı cumaya kaydırdım
sizde cuma demişsiniz ya
buarada iyiakşamlar herkese nasılsınız
selamsız sabahsız daldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?