- Konu Sahibi biberdolma
arkadaşım üstüne neden alındın anlamış değilim.. bizzat sana söylenmiş söz yok adın geçmiyor bile.. ha ama illa ben üstüme alınacagım diyorsan saygı duyarım.
rahatsız ettiğimizi düşünmedik düşünseydik zaten aramazdık. sende azcık dürüst olsaydında söyleseydin aramayın görüşmek istemiyorum rahatsız oluyorum diye. ama sen o karakteri gösteremedin tabi herkesten beklenmez böyle bi dürüst davranış.
ayrıca biz kimseye seni kesmedik keşke sende yapmasaydın!
yüzümüze gülüp arkamızdan iş çevirdiğini bilseydim asla sana tenezzül edip gelmezdim.. geldiğime pişman ettin..tüü sana..
artı samimiyetine inanarak espri olsun diye yazmıştım ama sende samimiyet olmadıgından yalnış anlamışsın.
artı gülşahla önceden görüşüyormussunuz oda tanımak istedi ondan bana dedi bende senin dediğim gibi samimiyetine inanarak söyledim lakin hata etmişiz..
ve son olarak numaram var sende azcık karakter sahibi olsaydın buralarda böyle rezalet olana kadar msj atardın burda dalga geçer gibi yazmazdın! ben sana msjımda da belirttim keşke bana söyleseydin bu yatıgın hiç olmadı ama kime demişim baksana.. sana nacizane tavsiye 3 yıldır yalnızsın yanında birilerini istiyorsan RİYADAN uzak dur!
cevap vermiycem :) çamur diye de burda kimle bozuştuysan ona dedin alınmak gibi bi durum kalmamış:) yazdıklarımda da sonuna kadar haklıyım. senin yazdıklarını da umursamıyorum üzerime alınmıyorum:)