• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

iyiyiz çok şükür .. sen nasılsın? perşembe saat 13 de ykm önünde görüşeceğiz sözünün eri olan insanlarla. inşallah güzel bir buluşma olur :1:

iyiyiym hamd olsun
arayı okumadan daldım balıklama sonradan gördüm perşembeyi
benide gelecek diye kaydediverin bari
inşallah pişman olmazsınız:34::34::52:

iyiyiym hamd olsun
arayı okumadan daldım balıklama sonradan gördüm perşembeyi
benide gelecek diye kaydediverin bari
inşallah pişman olmazsınız:34::34::52:

buluşmadan pişman olmayız güzelde geçer ,arada çamurlar çıkar tabi ama oda olur değil mi.. her zaman güllük gülistanlık olsa oda sıkıcı olur :1:
benim no var mı sende cnm?

buluşmadan pişman olmayız güzelde geçer ,arada çamurlar çıkar tabi ama oda olur değil mi.. her zaman güllük gülistanlık olsa oda sıkıcı olur :1:
benim no var mı sende cnm?

canım herzaman farklı moddainsanlar olur napalım
inşallah anlaşır güzel arkadaşlıklar kurarız
senin numaran yok atnickli ve blue aquamarine' nin noları var

hytdnze : GELECEK

serebrum : GELECEK

marmelat : GELECEK

lagrima : GELECEK

biberdolma : GELECEK

canım herzaman farklı moddainsanlar olur napalım
inşallah anlaşır güzel arkadaşlıklar kurarız
senin numaran yok atnickli ve blue aquamarine' nin noları var

mesajına karşılık baya yazdım ama sonra sildim neyse dedim :1:
neyse blue yi tanıyorum onunlada haberleşebilirsin bende nomu gönderirim. haberleşirizz..

ne dostlugu kardeş burda dost most edinilmez.. 50 adamdan 2 tanesi dürüst çıkarsa öpte basına koy..
insanları tanıdıkca hayvanlara sevgim arttı bugün :1::1::1::1: vayyy anasınııı yaaa riyakarlıgın alenen işlendiği sanal ortammmmm

nee oluyorrr yaf burdaaaaa kimm çamurrr anlamdım ben yaaaa:37:

o çamur diye tabir ettiğin bizzat sizsiniz. ben sizi rahatsız eder şekilde aramadım hiç ve sürekli hergün bi evde toplanmak zorunda değilsiniz sizin evleriniz de işiniz gücünüz yok mu lafa gelince aa haftasonu çıkamayız beylerimiz var bizim:) sizi davet ettim mi ben hemen '' kek yemeğe biz davetli değil miyiz diye'' msj yolluosunuz. hergün evimde ağırlayamam canım sizi kusura bakmayın benim 10 aylık bebeğim var olunca sende görceksin nasıl oluyomuş misafir ağırlamak. hadi haftada bi olsa can kurban diycem. daha 3 gün geçmiş sizi ağırlayalı gülşahla bana gelmek istiyosunuz.bu kadar yeterli sanırım

bu hafta ful gezmedeyim bilmiyorum bu işin sonu nereye varır
hiç ev işi bilmem ne derdim değil sanki
yakında bitlenmezsek iyidir:27::27::27::26:

[
o çamur diye tabir ettiğin bizzat sizsiniz. ben sizi rahatsız eder şekilde aramadım hiç ve sürekli hergün bi evde toplanmak zorunda değilsiniz sizin evleriniz de işiniz gücünüz yok mu lafa gelince aa haftasonu çıkamayız beylerimiz var bizim:) sizi davet ettim mi ben hemen '' kek yemeğe biz davetli değil miyiz diye'' msj yolluosunuz. hergün evimde ağırlayamam canım sizi kusura bakmayın benim 10 aylık bebeğim var olunca sende görceksin nasıl oluyomuş misafir ağırlamak. hadi haftada bi olsa can kurban diycem. daha 3 gün geçmiş sizi ağırlayalı gülşahla bana gelmek istiyosunuz.bu kadar yeterli sanırım

sakinn ol cnm sendeee hayırlısı olsunnn kıslarrrrr birbirinizi üzmeden kırmadan anlaşın olurr böyle şeylerrrr

herkes herkesle anlaşamıyorr kiii olagan bişey önemli olan kalp kırmamaktırrrr tabiki bebegin var zor senin için hazırlanmak :6:kimse seniii zaten kızmıyokii

arkadaşım üstüne neden alındın anlamış değilim.. bizzat sana söylenmiş söz yok adın geçmiyor bile.. ha ama illa ben üstüme alınacagım diyorsan saygı duyarım.

rahatsız ettiğimizi düşünmedik düşünseydik zaten aramazdık. sende azcık dürüst olsaydında söyleseydin aramayın görüşmek istemiyorum rahatsız oluyorum diye. ama sen o karakteri gösteremedin tabi herkesten beklenmez böyle bi dürüst davranış.
ayrıca biz kimseye seni kesmedik keşke sende yapmasaydın!
yüzümüze gülüp arkamızdan iş çevirdiğini bilseydim asla sana tenezzül edip gelmezdim.. geldiğime pişman ettin..tüü sana..

artı samimiyetine inanarak espri olsun diye yazmıştım ama sende samimiyet olmadıgından yalnış anlamışsın.
artı gülşahla önceden görüşüyormussunuz oda tanımak istedi ondan bana dedi bende senin dediğim gibi samimiyetine inanarak söyledim lakin hata etmişiz..

ve son olarak numaram var sende azcık karakter sahibi olsaydın buralarda böyle rezalet olana kadar msj atardın burda dalga geçer gibi yazmazdın! ben sana msjımda da belirttim keşke bana söyleseydin bu yatıgın hiç olmadı ama kime demişim baksana.. sana nacizane tavsiye 3 yıldır yalnızsın yanında birilerini istiyorsan RİYADAN uzak dur!

aaa bugün bende de var bende çok severim.. sen gel yeterli nonu aldım cnm ..
un kurabiyesi sevenler el kaldırsın isteyen olursa getirebilirim ağzımız tadlanır.

bitlenmezsin cnm merak etme.. bu arada bluadan non geldi ben zaten ykm önüne geldiğimde ararım nosu olanalrı..benim nom olanalrda beni arar..
bu hafta ful gezmedeyim bilmiyorum bu işin sonu nereye varır
hiç ev işi bilmem ne derdim değil sanki
yakında bitlenmezsek iyidir:27::27::27::26:

Back