- Konu Sahibi biberdolma
annemler izmirden telefon ediyorlar toplanmışlar bir güzel yemekler sohbetler ooohh dedim biz burada gariban takılalım :)) ahh aileden uzak olmak kötü yaa..hele hasta olunca insan daha çok uyanında olsunlar istiyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok hayırlı bi karar lagrima yakışır
valla ne okul lazım ne sınav yapılacak en vasıfsız iş aslında...
3 gündür nezle soğuk algınlığı kırıklığım vardı çok şükür bugün daha iyiyim hamd olsun..oğlandan sonra birde ben hasta oldum 2 gündür hazır yiyoruz hastalıktan kırıldım eşimde benden kaptı sanırım bitki çayları ilaçlar vitaminler yiyip içip duruyoruz..
KPSS sınavına bile gerek yok
Fanatik sağcılar ve solcular size her zaman diyorum KOMİKSİNİZ. İşte komedinin asıl eseri budur, gülerim ağlanacak hallerinize...
Bırakıyorum sanatı, başkaları yapsın. Çok konuşup hiç bir şey anlatmamak gibi, ve milleti ayakta uyutmak gibi, yeni bir meslek icat oldu...
Hangi parti daha çok, ABD uşağı ise ondan yana olacağım. Millet vekili olmaya karar verdim... 19.Bin TL'cik Maaş, 2 Yılda emeklilik. Alınan rüşvetler cabası. Yediğin içtiğin ve yaptığın tatiller bile bedava nasılsa. Her şey BEDAVA. Hatta Milletin parasıyla alınan Makam arabalarında, sadece ailem değil hısım akraba, ha birde müslüman geçinip yediğim naneler, metreslerim vs.lerede özel masraflar değil mi yani Devletin her tür hizmetini, diğer saltanatımda kullanıyor dilediği gibi. Oh ne güzel ne ala... Kim uğraşacak 60- 70 yıl çalışıp emekli olmak için... Onu alt tabaka düşünsün banane.
Bu seçimlerde Vekil olmak için sizlerden OY istiyorum. Sandıktan sadece benim oyum çıkarsa bana, dostum arkadaşım demem gebertirim sizi :52
iyiyiz melis bi sıkıntı yok şükür
muhabbet edecek kimse yokmu huuuuu nerelerdesiniz
iyi ne olsun cnm takılıyorum sen napıyorsun??
iyiyiz melis bi sıkıntı yok şükür
muhabbet edecek kimse yokmu huuuuu nerelerdesiniz
iyi ne olsun cnm takılıyorum sen napıyorsun??
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz melisdenizzzzzzzzzzzzz
waww buluşmayıı gene ele almısınnn ebrarr:))) diyosunkiii toplucam ankaralı hatunlarııı iysinn:)) bu cuma buluşmaya yapılcak perşembe iptalmi olmuşş:)
hadi hayırlısı olsunn kimler gelcek acabaa
geçmişe baktım perşembe herkese uygun gibi perşembe günü sat 13 de kızılay ykm önünde buluşalım.. oldumu kızlar.. biz marmelatla orda olacagız bakalım kimler gelecek haber bekliyorum..