• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

annemler izmirden telefon ediyorlar toplanmışlar bir güzel yemekler sohbetler ooohh dedim biz burada gariban takılalım :)) ahh aileden uzak olmak kötü yaa..hele hasta olunca insan daha çok uyanında olsunlar istiyor..

iyi geceler :31:

ne iğrenç bi pazardı öyle ya da benim içimdeki o kötü histen böyleydi ruhum daralıyo hala ağlamaklıyım :14:

KPSS sınavına bile gerek yok :D

Fanatik sağcılar ve solcular size her zaman diyorum KOMİKSİNİZ. İşte komedinin asıl eseri budur, gülerim ağlanacak hallerinize...

Bırakıyorum sanatı, başkaları yapsın. Çok konuşup hiç bir şey anlatmamak gibi, ve milleti ayakta uyutmak gibi, yeni bir meslek icat oldu...

Hangi parti daha çok, ABD uşağı ise ondan yana olacağım. Millet vekili olmaya karar verdim... 19.Bin TL'cik Maaş, 2 Yılda emeklilik. Alınan rüşvetler cabası. Yediğin içtiğin ve yaptığın tatiller bile bedava nasılsa. Her şey BEDAVA. Hatta Milletin parasıyla alınan Makam arabalarında, sadece ailem değil hısım akraba, ha birde müslüman geçinip yediğim naneler, metreslerim vs.lerede özel masraflar değil mi yani ;) Devletin her tür hizmetini, diğer saltanatımda kullanıyor dilediği gibi. Oh ne güzel ne ala... Kim uğraşacak 60- 70 yıl çalışıp emekli olmak için... Onu alt tabaka düşünsün banane.

Bu seçimlerde Vekil olmak için sizlerden OY istiyorum. Sandıktan sadece benim oyum çıkarsa bana, dostum arkadaşım demem gebertirim sizi :52

3 gündür nezle soğuk algınlığı kırıklığım vardı çok şükür bugün daha iyiyim hamd olsun..oğlandan sonra birde ben hasta oldum 2 gündür hazır yiyoruz hastalıktan kırıldım eşimde benden kaptı sanırım bitki çayları ilaçlar vitaminler yiyip içip duruyoruz..

geçmiş olsun blue
umarım kısa zamanda iyileşirsiniz:71:

KPSS sınavına bile gerek yok :D

Fanatik sağcılar ve solcular size her zaman diyorum KOMİKSİNİZ. İşte komedinin asıl eseri budur, gülerim ağlanacak hallerinize...

Bırakıyorum sanatı, başkaları yapsın. Çok konuşup hiç bir şey anlatmamak gibi, ve milleti ayakta uyutmak gibi, yeni bir meslek icat oldu...

Hangi parti daha çok, ABD uşağı ise ondan yana olacağım. Millet vekili olmaya karar verdim... 19.Bin TL'cik Maaş, 2 Yılda emeklilik. Alınan rüşvetler cabası. Yediğin içtiğin ve yaptığın tatiller bile bedava nasılsa. Her şey BEDAVA. Hatta Milletin parasıyla alınan Makam arabalarında, sadece ailem değil hısım akraba, ha birde müslüman geçinip yediğim naneler, metreslerim vs.lerede özel masraflar değil mi yani ;) Devletin her tür hizmetini, diğer saltanatımda kullanıyor dilediği gibi. Oh ne güzel ne ala... Kim uğraşacak 60- 70 yıl çalışıp emekli olmak için... Onu alt tabaka düşünsün banane.

Bu seçimlerde Vekil olmak için sizlerden OY istiyorum. Sandıktan sadece benim oyum çıkarsa bana, dostum arkadaşım demem gebertirim sizi :52

+1( beğen butonunu geri istiyorum):13::13:

30 aralık cuma günü saat 13.00 de kızılayda ykm önünde buluşuyoruz.
Haberiniz olsun arkadaşlar. Uygun kişiler yazarsa burda yayınlayalım.. Ama gelcem deyip gelmeyen olursa diğer buluşmadaki gibi o zaman görüşürüz sizinleeeeee :47::47::47::47::47::47::47:
Duyanlar duymayanlara söylesin beni baglamaz :1:

Marmelat : Gelecek
lagrima : Gelecek

waww buluşmayıı gene ele almısınnn ebrarr:))) diyosunkiii toplucam ankaralı hatunlarııı iysinn:)) bu cuma buluşmaya yapılcak perşembe iptalmi olmuşş:)

hadi hayırlısı olsunn kimler gelcek acabaa :1:

waww buluşmayıı gene ele almısınnn ebrarr:))) diyosunkiii toplucam ankaralı hatunlarııı iysinn:)) bu cuma buluşmaya yapılcak perşembe iptalmi olmuşş:)

hadi hayırlısı olsunn kimler gelcek acabaa :1:

perşembe iptal değil aslında kimse perşembeye birşey dememiş bende 1 gün daha süre olsun diye cuma dedim perşembede olabilir.
kimlerin geleceğini ben biliyormda nese sen gelecenn mi mesela?

geçmişe baktım perşembe herkese uygun gibi perşembe günü sat 13 de kızılay ykm önünde buluşalım.. oldumu kızlar.. biz marmelatla orda olacagız bakalım kimler gelecek haber bekliyorum..

geçmişe baktım perşembe herkese uygun gibi perşembe günü sat 13 de kızılay ykm önünde buluşalım.. oldumu kızlar.. biz marmelatla orda olacagız bakalım kimler gelecek haber bekliyorum..

perşembe gününe kendimi ayarlicam kızlar bi aksilik çıkmazsa bende varım =))

Back