• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

ayarlamayı bu sefer ben yapmayı düşünmüyorum . biberdolma yapsın.. kızılay falan olur herhalde alışveriş merkezide olabilir her yol paris bana :d
atnickli gelmişsin cnım nabersinnnn... iyimi kayınvaliden?

geldim canım. iyi kayınvalidem sorun yok şuan. çok da bişeyi yoktu aslında ama yine de yalnız bırakmak istemedim:) sizler nasılsınız?

aksilik çıkanlar gelmesin ama gün kesinleşsin bence..
aksilik cıkmasa bile insanalr gelmiyor ki :)
neyse siteme gerek yokkk :)
tmm muhtar benimm... :1:
hadi yayınla perşembe günü saat kaçta nerde?

ozaman perşembeye ayarlayalım yani bi aksilik çıkmazsa

topiğimin muhtarı yaptım seni :D

aksilik çıkmazsa perşembe gününe görüşelim kızlar uygun olanlar belirtsin

gl tabi bekleriz zaten cogunun bebeğivar bir kısmıda hamile D:
selam kızlar ben de varım :) evliyim ve 2 yaşında bir kızım var yıldızda oturuorum :) :) eğer gün kesinleşirse ben de gelebilirim :) tabi kızımla...

oooo iyi gelinnn.. yesinlerr kayınvalidesinide yalnız bırakmak istememiş.. :9: iyi olmuş cnm Allah razı olsun .. evinede döndüğüne göre marmelatla su işibi ayarlayıveririz anladın sen onu.. :9:
geldim canım. iyi kayınvalidem sorun yok şuan. çok da bişeyi yoktu aslında ama yine de yalnız bırakmak istemedim:) sizler nasılsınız?

sanırım çogu kişiye perşembe uygun.. süper valla...
bi aksilik çıkmazsa perşembeye bende uygunum arkadaşlar :3:

ağlamak istiyorum birileri geldiii :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: Allah ım bu günleride görecekmiydimm:43::43::43::43::43::43:

bilmiyorum buluşmayı bana kalsa hemen ayarı çekeceğim ama karışmak istemiyorum bu sefer :1:

ben hep gelip bakıyorum kimse yok
ayarı çek sen gene baksana kimsede tık yok
ben tanışmak istiyorum sizinle:43::43:

ben hep gelip bakıyorum kimse yok
ayarı çek sen gene baksana kimsede tık yok
ben tanışmak istiyorum sizinle:43::43:

ben hep pc basındayım ama ne gelen var ne giden :1: bu hafta içi biberdolma ayarlayacak inşallah bakalım olmazsa ayarlarız. genelolarak anladıgım kadarı ile herkes hafta içi uygun. ona göre bi ayar yaparız.

napıyorsunuz hanımlar????
bugün çok yoruldum belim sırtım çok agrıyorrrr :43::43::43::43::43::43:
offffffff iki muhabbet etcek kimsede yok

3 gündür nezle soğuk algınlığı kırıklığım vardı çok şükür bugün daha iyiyim hamd olsun..oğlandan sonra birde ben hasta oldum 2 gündür hazır yiyoruz hastalıktan kırıldım eşimde benden kaptı sanırım bitki çayları ilaçlar vitaminler yiyip içip duruyoruz..

Back