- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.203
- 398
- Konu Sahibi biberdolma
-
iyiyiz çok şükür .. sen nasılsın? perşembe saat 13 de ykm önünde görüşeceğiz sözünün eri olan insanlarla. inşallah güzel bir buluşma olur
iyiyiym hamd olsun
arayı okumadan daldım balıklama sonradan gördüm perşembeyi
benide gelecek diye kaydediverin bari
inşallah pişman olmazsınız
buluşmadan pişman olmayız güzelde geçer ,arada çamurlar çıkar tabi ama oda olur değil mi.. her zaman güllük gülistanlık olsa oda sıkıcı olur
benim no var mı sende cnm?
hytdnze : GELECEK
serebrum : GELECEK
marmelat : GELECEK
lagrima : GELECEK
biberdolma : GELEcek
atnickli yokmu gelmiyomu
canım herzaman farklı moddainsanlar olur napalım
inşallah anlaşır güzel arkadaşlıklar kurarız
senin numaran yok atnickli ve blue aquamarine' nin noları var
mesajına karşılık baya yazdım ama sonra sildim neyse dedim
neyse blue yi tanıyorum onunlada haberleşebilirsin bende nomu gönderirim. haberleşirizz..
tmm ararım blue yu
bende anlam veremediğim için sildim neyse
ne dostlugu kardeş burda dost most edinilmez.. 50 adamdan 2 tanesi dürüst çıkarsa öpte basına koy..
insanları tanıdıkca hayvanlara sevgim arttı bugünvayyy anasınııı yaaa riyakarlıgın alenen işlendiği sanal ortammmmm
nee oluyorrr yaf burdaaaaa kimm çamurrr anlamdım ben yaaaa
kimse ...
ne oldugunu bende anlamış değilim marmelatta.
neyse anlamaya çalışmakta anlamsız salla.
un kurabiyesi sevenler el kaldırsın isteyen olursa getirebilirim ağzımız tadlanır.yaa ben anlamıyoreumm saygısılık kimse kimseye yapmasın
ben üstüme almadım zaten cnm
o çamur diye tabir ettiğin bizzat sizsiniz. ben sizi rahatsız eder şekilde aramadım hiç ve sürekli hergün bi evde toplanmak zorunda değilsiniz sizin evleriniz de işiniz gücünüz yok mu lafa gelince aa haftasonu çıkamayız beylerimiz var bizim:) sizi davet ettim mi ben hemen '' kek yemeğe biz davetli değil miyiz diye'' msj yolluosunuz. hergün evimde ağırlayamam canım sizi kusura bakmayın benim 10 aylık bebeğim var olunca sende görceksin nasıl oluyomuş misafir ağırlamak. hadi haftada bi olsa can kurban diycem. daha 3 gün geçmiş sizi ağırlayalı gülşahla bana gelmek istiyosunuz.bu kadar yeterli sanırım
un kurabiyesi sevenler el kaldırsın isteyen olursa getirebilirim ağzımız tadlanır.
o çamur diye tabir ettiğin bizzat sizsiniz. ben sizi rahatsız eder şekilde aramadım hiç ve sürekli hergün bi evde toplanmak zorunda değilsiniz sizin evleriniz de işiniz gücünüz yok mu lafa gelince aa haftasonu çıkamayız beylerimiz var bizim:) sizi davet ettim mi ben hemen '' kek yemeğe biz davetli değil miyiz diye'' msj yolluosunuz. hergün evimde ağırlayamam canım sizi kusura bakmayın benim 10 aylık bebeğim var olunca sende görceksin nasıl oluyomuş misafir ağırlamak. hadi haftada bi olsa can kurban diycem. daha 3 gün geçmiş sizi ağırlayalı gülşahla bana gelmek istiyosunuz.bu kadar yeterli sanırım
hepinize benden kocaman bir merhabaaa iyi akşamlar nasılsınız kızlar?:))
un kurabiyesi sevenler el kaldırsın isteyen olursa getirebilirim ağzımız tadlanır.
bu hafta ful gezmedeyim bilmiyorum bu işin sonu nereye varır
hiç ev işi bilmem ne derdim değil sanki
yakında bitlenmezsek iyidir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?