- 11 Ocak 2009
- 6.183
- 103
- 688
- 39
- Konu Sahibi biberdolma
-
ptesi çarşamba cuma melisdeniz çalısıyor gelemez. salı marmelat melis deniz yok gelemezler. bi perşembe kalıyor herkesin uygun oldugu sanırım .. bana dediğim gibi bu salı müsait değilim bi onun dısında hafta sonu hariç müsaitim. atnickli kayınvalidesinden dönebilrise belki gelebilir ama cocugu ile sanıyorum. sincera 3.50 dan sonraları müsait istanbuldan geldimi haberim yok.. ve diğer arkadaşlardan da haberim yok.. bilgiler bunlar cnm..tamamdır hallederim bu hafta içine
ptesi çarşamba cuma melisdeniz çalısıyor gelemez. salı marmelat melis deniz yok gelemezler. bi perşembe kalıyor herkesin uygun oldugu sanırım .. bana dediğim gibi bu salı müsait değilim bi onun dısında hafta sonu hariç müsaitim. atnickli kayınvalidesinden dönebilrise belki gelebilir ama cocugu ile sanıyorum. sincera 3.50 dan sonraları müsait istanbuldan geldimi haberim yok.. ve diğer arkadaşlardan da haberim yok.. bilgiler bunlar cnm..
[video=youtube;D4VtTo5biq0]http://www.youtube.com/watch?v=D4VtTo5biq0&feature=share[/video]
perşembe derken önumüzdeki perşembe demi
eğer ozamansa ben varım inşallah
önceden gelin güvey olmak istemiyorum bu sefer
hevesleniyorum sonra hevesim kursağımda kalıyo (neye heveslense elinde kalan üye)
İstanbuldan döndüm pazar günü ara sıra bakıyorum ama misafirim vardı yazamadım hiç. Nasılsınız kızlar görüşmeyeli
gelmeyi çok istiyorum insallah uygun bir gune denk gelir bende katılırım ama dışarı buluşmanıza
ptesi çarşamba cuma melisdeniz çalısıyor gelemez. salı marmelat melis deniz yok gelemezler. bi perşembe kalıyor herkesin uygun oldugu sanırım .. bana dediğim gibi bu salı müsait değilim bi onun dısında hafta sonu hariç müsaitim. atnickli kayınvalidesinden dönebilrise belki gelebilir ama cocugu ile sanıyorum. sincera 3.50 dan sonraları müsait istanbuldan geldimi haberim yok.. ve diğer arkadaşlardan da haberim yok.. bilgiler bunlar cnm..
kendimi şu an itibari ile bu forumun muhtarı ilan ediyorum...
kabul edenlerr
etmeyenler
tmm kabul edilmiştir
ilk alıntı yaptığım yazını okuyunca hey maşallah dedim çok güldüm ya çok yaşa emi
artık giriyorum hemen hemen her gün siteye ya buluşma yaparsanız kaçırmayım bu sefer diye
ben işsizim ama haftasonu çıkamıyorum dışarı daha doğrusu haftasonu 1 gün çıkıyorum o da c.tesileri.onda da sevdiceğim asker de onu görmeye gidiyorum hep o da ankarada asker olduğu için buluşuyoruz. pazar günleri de babam evde oluyo çıkmıyorum.
p.tesi genel temizlik günü onda da çıkamamdiğer 4 gün için saykopat varım diyooooorrr
hafta sonları çogumuza uymuyor çünkü çogumuzun eşleri evde.. eşleri satmak problem olabilir..
hafta içi olur muhtemelen.bakalım biberdolma ne zaman ayarlayacak bakalım..
dediğim gibi bu hafta geçsin haftaya herhangi bir gün ayarlanırsa bende marmelatta geliriz.
haftaya perşembe bana uyar
saat 1 den sonra olur
kolay ulaşılacak biyer olsun çok kalabalık olmasın lütfennnnn....
ozaman perşembeye ayarlayalım yani bi aksilik çıkmazsaptesi çarşamba cuma melisdeniz çalısıyor gelemez. salı marmelat melis deniz yok gelemezler. bi perşembe kalıyor herkesin uygun oldugu sanırım .. bana dediğim gibi bu salı müsait değilim bi onun dısında hafta sonu hariç müsaitim. atnickli kayınvalidesinden dönebilrise belki gelebilir ama cocugu ile sanıyorum. sincera 3.50 dan sonraları müsait istanbuldan geldimi haberim yok.. ve diğer arkadaşlardan da haberim yok.. bilgiler bunlar cnm..
topiğimin muhtarı yaptım senikendimi şu an itibari ile bu forumun muhtarı ilan ediyorum...
kabul edenlerr
etmeyenler
tmm kabul edilmiştir
biberdolmaaaaaa bugünden ayarlarsan haftaya kadar anca toplarsın canımmmmm......
selam kızlar ben de varım :) evliyim ve 2 yaşında bir kızım var yıldızda oturuorum :) :) eğer gün kesinleşirse ben de gelebilirim :) tabi kızımla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?