• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

merhaba cnm.. olsun sorun değil.. inşallah yolum düşerse ugrarım .. görüşmek üzere...
slm bayanlar pek kk ya giremiyorum
ben makbule buketlerde görüşmüştük yaa nasılsınız bakalım?
ebrarcım msj atmışsın çok mutlu oldum canım ama benim tel faturalı ve mesajlar bindiriyo kusura bakma tatlım
bu taraflara gelirsen haberim olsun

canım görüşmek üzere kendine ve kızına dikkat et.
telden giriyorum kızlar bi süre yokum. hepinizi öpüyorum mutlukalın...

allah bagıslasın evladıızı sıze:) ben de yırmı yasındayım ogrencıyım ıktısat okuyorum ankara mamak ta oturuyorum cok memnun oldum bu arada .)artı ızmırden ankaraya gelmek cesaret ıster bence :))ben burda dogup buyudum sayılır ben sevıyorum ankarayı hatta kopamam gıbı gelıyo bana ama ızmırede gıtmıstım tatıl maclı harıka bı yer bayıldımmmmmm nasıl gelebıldınız oralardan buraya .( denızı var yesıllıgı var burası col gıbı gelmıstır sıze .)

evet canım alışmak zor halen daha çıkıp gidesim var işte alışmaya arkadaş edinmeye çalışıyorum bende..buluşmalar gerçek bizzat ben oradaydım:)) inşallah bir dahaki sefere sende olursun yüzyüze görüşür konuşuruz öpüyorum seni kendine iyi bak derslerinde başarılar dilerim canım..

slm bayanlar pek kk ya giremiyorum
ben makbule buketlerde görüşmüştük yaa nasılsınız bakalım?
ebrarcım msj atmışsın çok mutlu oldum canım ama benim tel faturalı ve mesajlar bindiriyo kusura bakma tatlım
bu taraflara gelirsen haberim olsun

selam canım nasılsın tatlı bebeğin gülümseyen zeynepcik nasıl ikinizide çok öpüyorum kızlar bana gelince senide arıcam önceden haber veririm sende gelirsin kendine çok iyi bak zeynepciğin gülen gözlerinden öpüyorum senide::)):1:

fınallere az kaldı ben pek ıı degılım yıne stres püff .(

aff o finaller stresi hiç bitmez çalışsanda ulan napıcam ya çok kazık sorarsa ya daha az çalıştığım yerden çıkarsa diye kendini yersin hep:)) neyse canım hiç sıkma canını sen bol bol çalış başkada yapıcak bişey yok zaten..hayırlısı olsun inşallah hepsini verirsin en iyi şekilde..

kızlar nerelerdesiniz ya.......
hiç kimseler yok
buluşma varda bizemi söylemiyorsunuz :27::27:
unutmayın bizi burda

aff o finaller stresi hiç bitmez çalışsanda ulan napıcam ya çok kazık sorarsa ya daha az çalıştığım yerden çıkarsa diye kendini yersin hep:)) neyse canım hiç sıkma canını sen bol bol çalış başkada yapıcak bişey yok zaten..hayırlısı olsun inşallah hepsini verirsin en iyi şekilde..

en ıyı sekılde demeyelım de orta falan olabılır ınsallah tabı :))) aman ya bızım hocalar fınalde kazık gıbı soruyo .( bısey sorcam bulusma yapıyomusunuz cıdden ya bı kez daha sorustum ama tınlanılmadım:)

ooo yüzünüzü gören cennetlik :1:
iyi geceler hanımlaaaar :3: :16:

iyi geceler bulmuşsun bizi ... :1: ne güzel amma kimseler uğramaz oldu buralara :1:
iygecler kızlarrrrr

ben sık sık giriyorum ama kimseler yok yada birşeyler yazmamış.. buluşma şöyle biz zaten marmelatla hemen hemen hergün görüşüyoruz.. diğer buluşmada olanalrla güne başladık :34::34::34::34::34: ŞAKA tabi :9: biberdolma işi bırakmış ayarlarsa birgün görüşürüz kızılayda falan.. çünkü bu seferki buluşmayı ben yapmıcam:1:
kızlar nerelerdesiniz ya.......
hiç kimseler yok
buluşma varda bizemi söylemiyorsunuz :27::27:
unutmayın bizi burda

burda yayınalnır ya da özel msj ile sana da bildiririz :34: yaş kaç evlimisin bekar mı? ona göre cagıracagız :34: :35: ŞAKA bugün çok şakacıyım :1::9::9::9::9::9::9:
ben de ankaradayım kızlar buluşma olursa kızılayda falan gelebilirim haber edin emi?

Son düzenleme:
hee biz bgün marmelatla dedemin insanlarına gittik.. kötü bir filmdi .. beklentilerimize karşılık vermedi.. ağlamaklı duygusal bir film değil kesinlikle.. tavsiye etmiyorummmm marmeelatta etmezz eminimmm :1: paranızı çöpe atmayın biz attık :9:

Back