• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

iyi akşamlar canım bir daha ki buluşma için sana numaramı bırakayım beni ararsan nerede ne zaman buluşulucak söylerim inşallah banada gelicek birgün kızlar inşallah banada beklerim..öpüyorum topikte kal sık sık ziyaret et:)

çok teşekkür ederim :)) ama ben çok yeniyim özel mesaj atma hakkım yok sanırsam daha :O topiğe sık sık uğrcm ;)

buluşmalarımıza bekleriz inşallah senide.. topige sık sık girmiyor arkadaşlar ama buluşma ayrlanrırsa yayınlanır zaten:D
çok teşekkür ederim :)) ama ben çok yeniyim özel mesaj atma hakkım yok sanırsam daha :O topiğe sık sık uğrcm ;)

bildiğin bululma.. bizdısarda buluştuk ilk kaynaştık evlerde takılıyoruz dışarda da takılıyoruz :1:takılıyoruz öleee:1:
bende ankaralıyımmmm ne buluşması buuuu

aynen haaa gelen giden yok.. buluşana kadar herkes burdaydı halbukii:1:
huuuu kızlarrr kimse yokmuuuu yaffffff gelmşicem artıkk bendeee:37:

canım oğlan bilgisayarıma el koydu kusura bakma göremedim.ben batıkentte oturuyorum ankarada yeniyim izmirden geldim teknikerim ama çalışmıyorum ev hanımıyım 3 yaşında bir oğlum var işte böyle.. sen anlat kendini buradaki arkadaşlarda tanımış olur seni beni zaten çoğu tanıyor:))

buluşmalarımıza bekleriz inşallah senide.. topige sık sık girmiyor arkadaşlar ama buluşma ayrlanrırsa yayınlanır zaten:D

bildiğin bululma.. bizdısarda buluştuk ilk kaynaştık evlerde takılıyoruz dışarda da takılıyoruz :1:takılıyoruz öleee:1:

aynen haaa gelen giden yok.. buluşana kadar herkes burdaydı halbukii:1:
vala yaa buluştukdan sonra merak gitii:)):52:

ben geldım mmmmmmm .) lınk ıcın tesekkurler .)

rica ederim mervecim :))) hoşgeldin canımmm:55:

slm bayanlar pek kk ya giremiyorum
ben makbule buketlerde görüşmüştük yaa nasılsınız bakalım?
ebrarcım msj atmışsın çok mutlu oldum canım ama benim tel faturalı ve mesajlar bindiriyo kusura bakma tatlım
bu taraflara gelirsen haberim olsun

canım oğlan bilgisayarıma el koydu kusura bakma göremedim.ben batıkentte oturuyorum ankarada yeniyim izmirden geldim teknikerim ama çalışmıyorum ev hanımıyım 3 yaşında bir oğlum var işte böyle.. sen anlat kendini buradaki arkadaşlarda tanımış olur seni beni zaten çoğu tanıyor:))

allah bagıslasın evladıızı sıze:) ben de yırmı yasındayım ogrencıyım ıktısat okuyorum ankara mamak ta oturuyorum cok memnun oldum bu arada .)artı ızmırden ankaraya gelmek cesaret ıster bence :))ben burda dogup buyudum sayılır ben sevıyorum ankarayı hatta kopamam gıbı gelıyo bana ama ızmırede gıtmıstım tatıl maclı harıka bı yer bayıldımmmmmm nasıl gelebıldınız oralardan buraya .( denızı var yesıllıgı var burası col gıbı gelmıstır sıze .)

Back