Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

geldim canım. iyi kayınvalidem sorun yok şuan. çok da bişeyi yoktu aslında ama yine de yalnız bırakmak istemedim:) sizler nasılsınız?

aksilik çıkanlar gelmesin ama gün kesinleşsin bence..
aksilik cıkmasa bile insanalr gelmiyor ki :)
neyse siteme gerek yokkk :)
tmm muhtar benimm...
hadi yayınla perşembe günü saat kaçta nerde?

ozaman perşembeye ayarlayalım yani bi aksilik çıkmazsa

topiğimin muhtarı yaptım seni

aksilik çıkmazsa perşembe gününe görüşelim kızlar uygun olanlar belirtsin

gl tabi bekleriz zaten cogunun bebeğivar bir kısmıda hamile D:
selam kızlar ben de varım :) evliyim ve 2 yaşında bir kızım var yıldızda oturuorum :) :) eğer gün kesinleşirse ben de gelebilirim :) tabi kızımla...

oooo iyi gelinnn.. yesinlerr kayınvalidesinide yalnız bırakmak istememiş.. iyi olmuş cnm Allah razı olsun .. evinede döndüğüne göre marmelatla su işibi ayarlayıveririz anladın sen onu..
geldim canım. iyi kayınvalidem sorun yok şuan. çok da bişeyi yoktu aslında ama yine de yalnız bırakmak istemedim:) sizler nasılsınız?

sanırım çogu kişiye perşembe uygun.. süper valla...
bi aksilik çıkmazsa perşembeye bende uygunum arkadaşlar

merhaba kızlar nerelerdesiniz napıyosunuz
kimseler gelmiyo
buluşma noldu

ağlamak istiyorum birileri geldiii Allah ım bu günleride görecekmiydimm

bilmiyorum buluşmayı bana kalsa hemen ayarı çekeceğim ama karışmak istemiyorum bu sefer

ağlamak istiyorum birileri geldiii Allah ım bu günleride görecekmiydimm

bilmiyorum buluşmayı bana kalsa hemen ayarı çekeceğim ama karışmak istemiyorum bu sefer

ben hep gelip bakıyorum kimse yok
ayarı çek sen gene baksana kimsede tık yok
ben tanışmak istiyorum sizinle

ben hep gelip bakıyorum kimse yok
ayarı çek sen gene baksana kimsede tık yok
ben tanışmak istiyorum sizinle

ben hep pc basındayım ama ne gelen var ne giden bu hafta içi biberdolma ayarlayacak inşallah bakalım olmazsa ayarlarız. genelolarak anladıgım kadarı ile herkes hafta içi uygun. ona göre bi ayar yaparız.

napıyorsunuz hanımlar????
bugün çok yoruldum belim sırtım çok agrıyorrrr
offffffff iki muhabbet etcek kimsede yok

3 gündür nezle soğuk algınlığı kırıklığım vardı çok şükür bugün daha iyiyim hamd olsun..oğlandan sonra birde ben hasta oldum 2 gündür hazır yiyoruz hastalıktan kırıldım eşimde benden kaptı sanırım bitki çayları ilaçlar vitaminler yiyip içip duruyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…